İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Donanımı kasası her şeyi çok güzel ama sadece bunlarla olmuyor ki. Özelliklerinde bir incelik yok düşünce yok kolaylık yok. Güncellemeyle gelir mi bilmiyorum. S3 almadığıma pişman oldum lumia 920yi alınca. En basitinden bildirim geldiğinde Bi uyarı ışığı yok. Ben mi bulamıyorum bilmiyorum ama video çekme anında yaklaşım yok, fotoğrafın özelliklerine adına bakamıyorum pcye bağlamadan. Böyle ufak ama çok yararlı özellikleri atlamışlar. Arkadaşın biri de demişti çalışanlar odun yapmaya çalışıyorlar herhalde. İşini seven insanlar yapsa 1650tllik telefona bunları fazla görmezler. Ha telefonumu seviyorum şimdi alıştıkça. Farklılığı sevdiğim için de iyi ki s3 almadım diyorum. Ama çok yolu var ve çok yavaş ilerliyor

bildirim ışıgı yok bulamaman normal. Video kaydında zoom konusu da sıkıntılı. Var ama kayda başlamadan önce zoom yapıp kayıt yapabiliyorsun. Kayıt esnasında zoom yok malesef.

PureFood

PureFood

Üye
Harbiden şu foto bilgilerine bakamıyoruz. Ne saçma. Foto adını ne değiştirebiliyoruz, ne bilgilere bakabiliyoruz amaçları ne ki böyle yaparak.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Harbiden şu foto bilgilerine bakamıyoruz. Ne saçma. Foto adını ne değiştirebiliyoruz, ne bilgilere bakabiliyoruz amaçları ne ki böyle yaparak.
Nefes alıyorsak, umut var demektir. İnşallah son çeyrekteki güncelleme ile bu sıkıntıların sona erer. Bak duamı aldın :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Web Designer

MeRSeR_0770

Üye

bildirim ışıgı yok bulamaman normal. Video kaydında zoom konusu da sıkıntılı. Var ama kayda başlamadan önce zoom yapıp kayıt yapabiliyorsun. Kayıt esnasında zoom yok malesef.

bildirim ışığında sıkıntı yok. Bulamadığım fotoğrafın müziğin videonun bilgileri, kaç mb vb gibi. Şu güncelleme bir an önce gelseydi çok merak ediyorum

PureFood

PureFood

Üye
Nefes alıyorsak, umut var demektir. İnşallah son çeyrekteki güncelleme ile bu sıkıntıların sona erer. Bak duamı aldın :)

Hocam eyvallah öyle ama hani bu bir eksiklik değil, hani ayrılmaz bir parça gibi bir şey bu. Yani bunun eksiklikten sayılmaması bile lazım, nasıl mesajlar var rehber var telefonda, bu da onun gibi kilit bir parça. Sözün bittiği yerdeyiz resmen :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
windows medy görüntüleyicisini portlayalım wp8'e olmaz mı???:D

• Beğen

MeRSeR_0770

Üye
:) biliyorum Nokia bir numara olacak yine. Umuyorum yani :) sadece zaman

MeRSeR_0770

Üye
Bi de menunun arkasına foto koysak kutucuklar şeffaf olsa :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bi de menunun arkasına foto koysak kutucuklar şeffaf olsa :)
Kimin aklına gelmedi ki bunlar.:) Şimdilik bunun için bir uygulama var ama şeffaf değil, artı belli kutucukları kullanmak zorundasın, buda benim işime gelmiyor. :(

PureFood

PureFood

Üye
Kimin aklına gelmedi ki bunlar.:) Şimdilik bunun için bir uygulama var ama şeffaf değil, artı belli kutucukları kullanmak zorundasın, buda benim işime gelmiyor. :(

Evet yav tüm kutucuklar olsa keşke var ya...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Çok "Blue" olmuş :hmmm

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun konumuzun 200. sayfası ve 2000. mesajındayız. :alkis

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece