İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

berktay

Üye
Arkadaşlar Bi sorunum var. Lumia 920 ekranında titreme oluyor( ekranın çok hızlı şekilde yanıp sönmesi) az da olsa algılayabiliyorum. Geceleri sorun olmuyor ancak dışarda iken özellikle bulutlu havalarda ekran titremeye başlıyor. Ayarlardan güneş ışığı da okunılabilirlik parlaklık otomatik falan filan hepsini denedim düzelmedi format attım değişmedi. Ne yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum acil. Ve ekranın camı sol tarafa göre sağ taraf biraz çıkmış gibi camın kesitini görebiliyorum. Kvk dan değişim talep edebilirmiyim? Teli Türkcell den aldım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefonunuzun yazılım sürümü nedir?

alical33

alical33

Üye
Arkadaşlar Bi sorunum var. Lumia 920 ekranında titreme oluyor( ekranın çok hızlı şekilde yanıp sönmesi) az da olsa algılayabiliyorum. Geceleri sorun olmuyor ancak dışarda iken özellikle bulutlu havalarda ekran titremeye başlıyor. Ayarlardan güneş ışığı da okunılabilirlik parlaklık otomatik falan filan hepsini denedim düzelmedi format attım değişmedi. Ne yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum acil. Ve ekranın camı sol tarafa göre sağ taraf biraz çıkmış gibi camın kesitini görebiliyorum. Kvk dan değişim talep edebilirmiyim? Teli Türkcell den aldım

sensör parlaklık ayarı yapamıyor sorun bundan kaynaklanıyor kvk aya bende bildirmiştim ama sorun yok deyip flaş atıp gönderdiler kapalı alanda sorun olmayınca dışardada denemediler sanırım

sauozgur

sauozgur

Üye
telefonu şarj sıkıntısı nedeniyle fabrika ayarlarına döndürcektim fakat son bi soru sormak istiyorum. daha önceden n8ime soft format atmıştım rehber filan aynı kalmıştı bi tek uygulamalar gitmişti acaba l920 de rehberi filan yedeklememe gerek var mı sıfırlamadan önce? saçma bi soru olabilir cahilliğime verin:)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Rehberiniz zaten Microsoft hesabınızdaki kişilerle eşitlendi ;)

İsterseniz microsoft hesabınız outlook ise kontrol edebilirsiniz mail kutunuza girip üst çubuktan kişiler'e basarak görebilirsiniz ;)

sauozgur

sauozgur

Üye
çok sağol tekrar hakkını nasıl ödiycem:)

sauozgur

sauozgur

Üye
surekli takip ediyordum artik yazmayada basladim vakit buldukca yararli bilgilerde yazicam ins:)

berktay

Üye
sensör parlaklık ayarı yapamıyor sorun bundan kaynaklanıyor kvk aya bende bildirmiştim ama sorun yok deyip flaş atıp gönderdiler kapalı alanda sorun olmayınca dışardada denemediler sanırım

ekran parlaklık ayarını otomatikten çıkarmama rağmen böyle oluyor. Orta yada yükseğe alıyorum durum aynı. Surum 1308

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar şu geri tuşuna basınca başlangıç çıkıyor o ne işe yarıyor acaba ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nasil bir başlangic o:hmmm

alical33

alical33

Üye
nasıl yani :allalla:

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Herkes de vardır anlatamadım herhalde bu: Geri tuşuna basılı tutunca çıkıyor.

Web Designer

Web Designer

Üye
Arkaplanda açık olan uygulamaları görüyosun :) Daha önce açtığın kapatmadığın uygulamaya daha çabuk ulaşıyorsun :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Herkes de vardır anlatamadım herhalde bu: Geri tuşuna basılı tutunca çıkıyor.

O dediğin şey görev yöneticisi.
Açık uygulamalar arasında geçiş yapmanı sağlıyor.
Şu an için (tek tek veya toplu) uygulama kapatma özelliği eksik.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Teşekkürler

alical33

alical33

Üye
sende açık uygulama olmadığı için öyle görünmüş

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar acil cevaplar mısınız..?
ses kısma ve kapama tuşlarıyla yapılan resetleme telefonun içindekileri siliyor mu..?
saygılar

ÖEY

ÖEY

Üye
arkadaşlar acil cevaplar mısınız..?
ses kısma ve kapama tuşlarıyla yapılan resetleme telefonun içindekileri siliyor mu..?
saygılar
Ben silmiyor diye biliyorum ama sakın menüden sıfırlama yapma ben iki saattir çarkların dönmesini izliyorum :D

Üst Alt