İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar şarj berbat yaa. 4. kez şarj ettm altı saat anca gdiyo

hasansen_83

hasansen_83

Üye
telefona oyun dosya fln indirmezsen mağzadan iyi gidiyo ama idirme yaparsan cabuk bıtıyor benım kıde

nadir_89

nadir_89

Üye
valla ben sabah bir resim gönderdim biraz öncede müzik aldım bt ile bir sorun olmadı

hasansen_83

hasansen_83

Üye
bende eşleşecek cihaz yok ondanmı cıkmadı acaba secenek

Placebo-

Placebo-

Üye
Sorunlarınız varsa sorabilirsiniz. Cihaz elimde cevap verebilirim. :)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
hasansen_83

hasansen_83

Üye
goruntulu gorusme ve bluetoth tan dosya nasıl gonderılıyor :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Bluetooth normal cihazlar gibi. Bluetoothu açtım ve direk gönderdim.hiç bir sorunla karlarşılaşmadım. Görüntülü görüşmeyi denemedim. Kontör yok. :D

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
doctorrr

doctorrr

Üye
ezgi aablıcım hayırlı olsun o kadar yaygara kopardın şu oyuncak için güle güle kullan :sirit:

Placebo-

Placebo-

Üye
Haha. Sağol dohtor can. :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
hasansen_83

hasansen_83

Üye
skydrive da rehberı nasıl telefona kayırı edıcez bilgin varmi peki

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
usb otg var mı?
radyo yok galiba?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
fm radyo yok malesef :) skydrive den nasıl rehberi telefona kopyalayacam yardımcı olacak arkadaş yokmu ya :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
işn :)

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar ya şu normal googleden kopyala yapıştırı yapabilen varmı ve görüntülü aramayı da bulamadım ve tubidydende müzik indiremedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar ya şu normal googleden kopyala yapıştırı yapabilen varmı ve görüntülü aramayı da bulamadım ve tubidydende müzik indiremedim

kopyaliyacagin kelimenin uzerime tikla iki tane ok cikiyor tut ucundan cek istedigin yeri işaretlediginde birak cikan balona tikla klavyenin ust tarafina kopyalandi. Yapiştiricagin yere gel klavyedeki balona dokun tamamdir.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Gunaydınlar telefonda yeni özellik keşfeden varmı :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ya telefonlarda kullanma talimatı yokmu herkez görüntülü konuşmayı bulmaya çalışıyor anlamadım bu işi

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Arkadaşlar şimdi nokia destek hattini aradım goruntulu goruşme içi ve camera ayarları için camera ayar guncellenmesi en kısa zamanda gelıcek dediler ve goruntulu konusma konusa gelınce şu anda operatorler le anlaşma yokmuş 3g goruntulu goruşme için ama çalışmalar başlamış ve en kısa zamanda gelıcekmıs :)

Üst Alt