İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye
Az bekleyin. Telefon elime geçsin tamamen kurcalayıp bilgileri aktaracağım. :ehe

remzi33

remzi33

Üye
Mzikleri attm bazıları grunuyo ama ses çıkmıyo. Şarkıların da tümü grunmuyo zaten bazıları grunuyo

Salihç.

Üye
bn bu telı almam.oyn moyn yok.pırogrm yok

remzi33

remzi33

Üye
Ya arkadaşlar biri yardımcı olabilir mi ???

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Ben de çok uğraştım ama zil sesini kendi yüklediğim mp3 olarak değiştiremedim sanırım güncelleme ile düzeltilecek bir durum

Arkadaşın biri görüntülü görüşmeyi bulamadığını yazmış, gerçekten video araması yok mu???

Placebo-

Placebo-

Üye
Video araması var, mp3 zilsesi ayarlamasıda var. Ama nasıl olduğunu bulamadık. :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye
video araması yapamadım nerde var :hmmm

Telefon tanıtımında. :) Ama nasıl yapıldığını bulamadık işte.

- - - Eklendi - - -

Başka telefondan kendine görüntülü görüşme teklifi gönder, o zaman anlaşılır.

phantomddl

Üye
Müziği Music klasörüne değil Ringtones'un içine atın sonra zil sesi ayarlamaya girin telefonunuzda, gözükecektir müzikler.

- - - Eklendi - - -

Skype dışında görüntülü arama bulamadım.

alparslan46

Üye
lumia alan arkadaşlar bide kulaklık ile müzik kalitesini deneyip yazarmısınız müzik konusunda htc mi lumia mı?ben telden kulaklık ile müzik dinlemeyi seviiim:oke::oke:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
lumia alan arkadaşlar bide kulaklık ile müzik kalitesini deneyip yazarmısınız müzik konusunda htc mi lumia mı?ben telden kulaklık ile müzik dinlemeyi seviiim:oke::oke:
htc8x i bilmem ama htc onex ve sensation ses konusunda daha iyi kulaklıkta ama nokinınkide çok güzel aratmayacak kadar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 anlar imal yerleri neresi herkezinki aynımı yoksa farklı fabrikalardanmı çıkmış

- - - Eklendi - - -

bende ilk cumartesi inceleme fırsatı buldum turkcell de güzel ama ilk kez wp gördüm ilk etapda karışık geldi fakat alınca kurcaladıkça alışıcam tabi

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Nerden bakıcaz

musti15fb

Üye
Bu cihazı ücretsiz olarak elime alıp inceleyebileceğim bir yer var mı?

hidayet02

hidayet02

Üye
Bu cihazı ücretsiz olarak elime alıp inceleyebileceğim bir yer var mı?

Yarından İtibaren Turkcel Mağazalarından İnceleyebilirsin:)

Ayın 21'inden İtibarende Nokia Shop'lardan İnceleyebilirsin:)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Ve Lumia 920 iki kez kilitlendi 2ci sefere dondu acamadım arkadaş nasıl yaptıysa reset atıp actı cihazı :)ve hala goruntulu konsuma olayını tam coz e bılen arkadas yokmu ve telefon sistem de 480x800 gosterıyor ekran cozunurluğunu :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ve Lumia 920 iki kez kilitlendi 2ci sefere dondu acamadım arkadaş nasıl yaptıysa reset atıp actı cihazı :)ve hala goruntulu konsuma olayını tam coz e bılen arkadas yokmu ve telefon sistem de 480x800 gosterıyor ekran cozunurluğunu :)

480x800 mu. Elindeki telefonu nereden aldin.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Ne kilitlenme mi oldu yapmayın arkadaşlar hevesim kırılıcak böyle sorunları duyunca

Oysa C.Tesi günü 920 yi Turkcell bayii de inceleme fırsatı bulduğumda heyecandan kalp atışlarım hızlandı göz bebeklerim büyüdü aşık oldum

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Turkcell den bi tane program attım system information diye bi program var mağzada onu yukledım ordan baktım 480x800 diyoscreen resolution 480x800 diyo

- - - Eklendi - - -

valla telefon iki kere kilitlendi birinde reset amtayı başardım ikinci seferde tamamen kilitlendi arkadas reset atti nasıl yaptığını bılmıyorum onda da htc var daha once onun başına boyle bir olay gelmıso yardım cı oldu

Üst Alt