İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Turkcell den bi tane program attım system information diye bi program var mağzada onu yukledım ordan baktım 480x800 diyoscreen resolution 480x800 diyo

- - - Eklendi - - -

valla telefon iki kere kilitlendi birinde reset amtayı başardım ikinci seferde tamamen kilitlendi arkadas reset atti nasıl yaptığını bılmıyorum onda da htc var daha once onun başına boyle bir olay gelmıso yardım cı oldu

o uygulamayi kaldir uygulama wp7x icin aslinda telefonun onu yuklememesi gerekirdi.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
yukledi ve telefon hafiften donmaya başladı acaba o programmı yapıyor bunları sebebı omudur acaba ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yukledi ve telefon hafiften donmaya başladı acaba o programmı yapıyor bunları sebebı omudur acaba ?

buyuk ihtimalle odur. Zaten sistemi okumuyor. Sadece telefonu taniyor ve hafizasinda kayitli olan bilgileri gosteriyor. Bir işe yaramiyor yani kaldir ve o şekilde kullan sorun yaşamazsin. Ekran cozunurlugu yanliş diyorsun yazilim surumune baktin mi dogru mu ki acaba:D

komando04

komando04

Üye
valla arkadaşlar ben ayın 15inden beri kullanıyorum ve hatta Alikemal abi ile birlikte gidip aldık şu ana kadar tek donma yavaşlama yok aksine daha da hızlandı dokunmatik ve ekran çözünürlüğü süper hele kamerası varya muhteşem vallahi s3 ile internet tarayıcısını yarıştırdım benimki daha hızlı ama daha birçok şeyi bulamadım görüntülü görüşme nerede sonra dahası da var

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
lumia 920 güzel cihaz. ancak bazı şeylerden dolayı 808 pureview aldım ve şimdilik memnunum çok şükür. 4-5 gün şarjı gidiyor benim kullanımımla. benim merak ettiğim bir kaç şey var;

fm radyo olmaması dışında aynı 808 vs gibi telefonu flash bellek olarak kullanabiliyor muyuz?
usb den şarj oluyor mu?
dlna ve dolby var mı?
rtsp yayınları açıyor mu?
navigasyon iyi mi?

bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Murat abi saydıklarının hepsi var. Navigasyon kullanmadım ama nokia maps sonuçta iyidir mutlaka :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Murat abi saydıklarının hepsi var. Navigasyon kullanmadım ama nokia maps sonuçta iyidir mutlaka :)

tamam o zaman reis teşekkürler :) 808 çok beğendim. şekli ve beyaz rengi de beni etkiledi :D o zaman bundan sonra lumia inşallah :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 920 güzel cihaz. ancak bazı şeylerden dolayı 808 pureview aldım ve şimdilik memnunum çok şükür. 4-5 gün şarjı gidiyor benim kullanımımla. benim merak ettiğim bir kaç şey var;

fm radyo olmaması dışında aynı 808 vs gibi telefonu flash bellek olarak kullanabiliyor muyuz?
usb den şarj oluyor mu?
dlna ve dolby var mı?
rtsp yayınları açıyor mu?
navigasyon iyi mi?

bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

usb bellek olarak baglanma: var
Dlna ve dolby: var
Usb'den şarj olma: var
Rts yayinlari acma: var
Navigasyon sorusunu duymamiş olayim:nono:

Boyle bilincli kullanicilardan gelen sorulari yanitlamak da başka zevkli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: krstnck
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

usb bellek olarak baglanma: var
Dlna ve dolby: var
Usb'den şarj olma: var
Rts yayinlari acma: var
Navigasyon sorusunu duymamiş olayim:nono:

Boyle bilincli kullanicilardan gelen sorulari yanitlamak da başka zevkli oluyor.

sağol abi :)

omerk88

omerk88

Üye
Kardeş tarayıcıyı açtıktan sonra ayarlar bolumunden yandex'i bing olarak değiştirebilirsin

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bakalım bende bekiyorum kısmet ne zaman kim bilir

barbin3900

barbin3900

Üye
arkadaşlar bluetooth la müzik veya fotoğraf gönderimi nerden yapılıyor bulamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar bluetooth la müzik veya fotoğraf gönderimi nerden yapılıyor bulamadım

daha kullanmak nasip olmadi ama muhtemelen paylaşa tikladiginda secenekler arasinda bluetooth da cikiyordur.

barbin3900

barbin3900

Üye

daha kullanmak nasip olmadi ama muhtemelen paylaşa tikladiginda secenekler arasinda bluetooth da cikiyordur.
maalesef yok paylaşa tıkladığımda
mesajlaşma,hotmail,facebook,onenote çıkıyor sadece

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
barbin3900

barbin3900

Üye
ayrıca maxicepte klavye sorunu hala devam ediyor bi türlü cevap yazamıyorum şuan pcdeyim:lamer:

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Bluatoth la dosya d paylaşamıyoruz :) eğe biz ne için aldık o zaman bu telefonu ya :)

nadir_89

nadir_89

Üye

maalesef yok paylaşa tıkladığımda
mesajlaşma,hotmail,facebook,onenote çıkıyor sadece

Bluetooth kapalı iken seçeneklerde çıkmıyor Bluetooth U ayarlardan açın daha sonra paylaşa tıklayın seçeneklere eklenecek

Bende bu gün aldım telefonu ama şarjı bittiği için çok kurcalayamadım :) yeni şeyler farkettikce yazarım :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
ben bluetoth açmama rağmen hala çıkmadı gonder de bluetoth işaretı :)

Üst Alt