İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
allah razı olsun bererdım sonunda :) pekı şey sorucam benım n8 vardı ondakı rehberı skydrıve attım sonra lumıa ya o rehberı goremıyorum gormem ıcın hotmail secıyorum tum hotmail ve rehberım gorunuyor sadece rehber seceneyı yokmu :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
allah razı olsun bererdım sonunda :) pekı şey sorucam benım n8 vardı ondakı rehberı skydrıve attım sonra lumıa ya o rehberı goremıyorum gormem ıcın hotmail secıyorum tum hotmail ve rehberım gorunuyor sadece rehber seceneyı yokmu :)

n8 duruyorsa bluetooth ile contacts transferden yukleyebilirsin.

hasansen_83

hasansen_83

Üye

- - - Eklendi - - -

o nasıl oluyor ?

- - - Eklendi - - -

lumıa 920 ye n8 gibi hacli oyun program atılıyormu ?

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar int ayarlarından mobil yerine web surumunu seçince cepten cevap yazabildim bilginize

komando04

komando04

Üye
selamlar hayırlı geceler diliyorum herkese arkadaşlar ya ben bu görüntülü görüşmeyi bulamadım arkadaşlar bilen varsa bana yardımcı olun lütfen

- - - Eklendi - - -

selamlar hayırlı geceler diliyorum herkese arkadaşlar ya ben bu görüntülü görüşmeyi bulamadım arkadaşlar bilen varsa bana yardımcı olun lütfen

ecel54

ecel54

Üye

- - - Eklendi - - -

o nasıl oluyor ?

- - - Eklendi - - -

lumıa 920 ye n8 gibi hacli oyun program atılıyormu ?

nokia nın contacts transfer uygulaması var onunla n8'e bağlanıp rehberini alabilirsin. uygulamanın türkçe adını bilmiyorum :ehe

hack olayına gelince telefon daha yeni çıktı ve şuanlık bir hack yöntemi çıkmadı. daha benim lumia 800'ümü bile hackleyemedim lumia 920 için uzun bir süre çıkacağını zannetmiyorum

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Pil omrunu uzatma konusunda telefonda Nokia bakımda ipuçlarına bakabilirsiniz

- - - Eklendi - - -

Ayrıca pil aldığım ilk gün bir günde bitse de bugün şu saatte kadar %80 de seviyesinde henüz bu da
pilin kendine geldiğini gösteriyor.

digitayf

Üye
Ben telefonu ilk sarjda 8 saat ikinci sarjda14 saat kullanabildim

3g acık ısık ful whatsapp online 40 dk konuşma gunluk, ama pil kendine glmezse gerçekten tam bir hayal kırıklığı olur benim için...

ecel54

ecel54

Üye
şimdi yazacaklarım sorunu gidermek için değil windows phone kullanan birisi olarak sarjın daha uzun gitmesi için birkaç öneride bulunayım: telefonunuzda internet kullanmıyorsanız kesinlikle batarya tasarrufu açmalısınız, batarya tasarrufta çok farkediyor ve mobil internet kullanmadığınız zamanlarda 3g'den edgeye geçiş yapın. benim telefonumda internet yok ve sürekli batarya tasarrufta kullanıyorum :ehe

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ben telefonu ilk sarjda 8 saat ikinci sarjda14 saat kullanabildim

3g acık ısık ful whatsapp online 40 dk konuşma gunluk, ama pil kendine glmezse gerçekten tam bir hayal kırıklığı olur benim için...
o aktiviteye o kadar dayanan telefondan daha ne bekliyorsun kardeşim

barbin3900

barbin3900

Üye
yaw arkadaşlar sağ alttaki arama tuşuna basınca bing aramada küçük küçük kutucuklar sıçrıyordu bi videoda görmüştüm aradım ama bulamadım ekleyecektim bendeki arama tuşuna basınca sade ve yarı sayfa görünümünde bing arama çıkıyor sizinki de öylemi

Lumiance

Lumiance

Üye
Genel olarak telefon iyi, görsellik mükemmel, hız deseniz süper asla takılma kasma yok
Ama ben daha önce lumia 800 kullanıyordum işletim sistemi olarak pek bi değişiklik göze çarpmadı diyebilirim mevcut lumialar yani win 7 ile 8 arasında pek önemli bir fark yok
Cihazda internetten aynı anda dosya indirdiğimde telefon ısındı ve aldığım ilk gün şarjı bir gün sürdü
Kamerası iyi gerçekten bir sorun görmedim
Sonuç olarak ; win7 li lumilarla win8 li lumiların bu safhada çok köklü bir değişik yanını görmedim...

aralarında fiziksel olarak fark olmayabilir ancak kimyasal olarak çok fark var.

Wp7 windows ce kerneli üzerine kurulu, wp 8 ise windows nt

wp7 maks. 800x400 gibi bir ekran çözünürlüğü destekliyor wp8 ise ? maks çözünürlük hakkında bilgim yok ama lumia 920 1280x760 ile diğerinden daha yüksek.

Wp7 sadece tek çekirdekli işlemcilerde çalışıyor., wp8 ise 64 çekirdeğe kadar çoklu çekirdek desteği sunuyor.

- - - Eklendi - - -

nokia nın contacts transfer uygulaması var onunla n8'e bağlanıp rehberini alabilirsin. uygulamanın türkçe adını bilmiyorum :ehe

büyük ihtimalle "Kişileri aktar"dır.

phantomddl

Üye
Ya biraz alakasız olacak ama, ben Google DNS kullanırken, WP Store'daki hiç bir uygulamanın ekran görüntüsünü göremiyorum, resimler yüklenmiyor. Nedendir :hmmm DNS'i kaldırınca gözüküyor ama zahmetli oluyor.

digitayf

Üye

o aktiviteye o kadar dayanan telefondan daha ne bekliyorsun kardeşim

aktivitede birşey yok , böyle bir telefon alıyorsam tabiki 3g açık olacak yeri gelecek whatsapp acık olacak. Telefonun pilinde bir olay var 3. sarjda kendine gelmeye başladı. Bugun 8 saat önce sarjdan cektim ,1 gün 4 saat daha sarjı gideceğini söylüyor telefon. İlk sarjı ile arasında dağlar kadar fark var. Demek ki max performansta bu cihaz 24-36 saat arası performans verecek bu belli oldu.

Alacak arkadaşlar ilk şarj durumunu görüp endişelenmeyin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aktivitede birşey yok , böyle bir telefon alıyorsam tabiki 3g açık olacak yeri gelecek whatsapp acık olacak. Telefonun pilinde bir olay var 3. sarjda kendine gelmeye başladı. Bugun 8 saat önce sarjdan cektim ,1 gün 4 saat daha sarjı gideceğini söylüyor telefon. İlk sarjı ile arasında dağlar kadar fark var. Demek ki max performansta bu cihaz 24-36 saat arası performans verecek bu belli oldu.

Alacak arkadaşlar ilk şarj durumunu görüp endişelenmeyin.
Ben bunu daha önce defalarca söyledim ilk bir haftlık şarj perfonmansını gözönünde bulundurmayın.en az 3,4 kez şarj ettikten sonra batarya süresi artmaya başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: remzi33
remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar bn seçtiğim bir mziği zil sesi yapamadm yaa. Pc'ye bağlayıp ringtones klasörüne attm ama zil seslerinde çıkmıyo attğım mzik

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bluetooth ismini değiştirebilen varmı

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar ltfen yardmcı olun yapabilen varsa şu zilsesi olayını

Üst Alt