allah razı olsun bererdım sonundapekı şey sorucam benım n8 vardı ondakı rehberı skydrıve attım sonra lumıa ya o rehberı goremıyorum gormem ıcın hotmail secıyorum tum hotmail ve rehberım gorunuyor sadece rehber seceneyı yokmu
![]()
pekı şey sorucam benım n8 vardı ondakı rehberı skydrıve attım sonra lumıa ya o rehberı goremıyorum gormem ıcın hotmail secıyorum tum hotmail ve rehberım gorunuyor sadece rehber seceneyı yokmu 
Arkadaşlar int ayarlarından mobil yerine web surumunu seçince cepten cevap yazabildim bilginize

allah razı olsun bererdım sonundapekı şey sorucam benım n8 vardı ondakı rehberı skydrıve attım sonra lumıa ya o rehberı goremıyorum gormem ıcın hotmail secıyorum tum hotmail ve rehberım gorunuyor sadece rehber seceneyı yokmu
- - - Eklendi - - -
o nasıl oluyor ?
- - - Eklendi - - -
lumıa 920 ye n8 gibi hacli oyun program atılıyormu ?

o aktiviteye o kadar dayanan telefondan daha ne bekliyorsun kardeşimBen telefonu ilk sarjda 8 saat ikinci sarjda14 saat kullanabildim
3g acık ısık ful whatsapp online 40 dk konuşma gunluk, ama pil kendine glmezse gerçekten tam bir hayal kırıklığı olur benim için...
Genel olarak telefon iyi, görsellik mükemmel, hız deseniz süper asla takılma kasma yok
Ama ben daha önce lumia 800 kullanıyordum işletim sistemi olarak pek bi değişiklik göze çarpmadı diyebilirim mevcut lumialar yani win 7 ile 8 arasında pek önemli bir fark yok
Cihazda internetten aynı anda dosya indirdiğimde telefon ısındı ve aldığım ilk gün şarjı bir gün sürdü
Kamerası iyi gerçekten bir sorun görmedim
Sonuç olarak ; win7 li lumilarla win8 li lumiların bu safhada çok köklü bir değişik yanını görmedim...
nokia nın contacts transfer uygulaması var onunla n8'e bağlanıp rehberini alabilirsin. uygulamanın türkçe adını bilmiyorum![]()
o aktiviteye o kadar dayanan telefondan daha ne bekliyorsun kardeşim
Ben bunu daha önce defalarca söyledim ilk bir haftlık şarj perfonmansını gözönünde bulundurmayın.en az 3,4 kez şarj ettikten sonra batarya süresi artmaya başlıyor.aktivitede birşey yok , böyle bir telefon alıyorsam tabiki 3g açık olacak yeri gelecek whatsapp acık olacak. Telefonun pilinde bir olay var 3. sarjda kendine gelmeye başladı. Bugun 8 saat önce sarjdan cektim ,1 gün 4 saat daha sarjı gideceğini söylüyor telefon. İlk sarjı ile arasında dağlar kadar fark var. Demek ki max performansta bu cihaz 24-36 saat arası performans verecek bu belli oldu.
Alacak arkadaşlar ilk şarj durumunu görüp endişelenmeyin.
Arkadaşlar ltfen yardmcı olun yapabilen varsa şu zilsesi olayını