İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ihsan.snmz

Üye
Hala var o arama aralarında

saynesim

saynesim

Üye
Lumia 1020 de yok

ihsan.snmz

Üye
Nereye baktın da yok diyorsun şebeke+ ya gir orada o ayar

saynesim

saynesim

Üye
Yok senin telefon modelin ne arkadaşım

ihsan.snmz

Üye
Surum aynı model önemsiz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şebeke+ bolumunde bulunuyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Evet arkadaşlar bilmem fark ettiniz mi daha önce telefon arama ayarlarında arama bekletme seçeneği vardı hani konuşurken aradığınız kişi şuan başkasıyla görüşüyor gibi şimdi bu seçenek yok olmuş buna bir çare yok mu

Çağrı bekletme
*43# Çağrı bekletmeyi çalıştırır.
#43# Çağrı bekletmeyi kapatır
*#43# Çağrı bekletme durumunu kontrol eder.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O Kalkmaz Kalksada Oparatör Menüsünde Var Oradanda Yaparsın Zaten Bir Kere Aktif İse Her Zaman Aktiftir O Kapanmaz

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Arkadaşlar Cyan güncellemesinden sonra telefonun altındaki büyüteç butonuna bakınca IE nin açılmasını nasıl yapıyoruz bende Bing çıkıyor. Gelişmiş ayarlardan Google yaptım ama yine olmadı.

luckysleven

luckysleven

Üye
Bu ayari kaldirmak Ms in elinde olan birsey degil diye biliyorum. Standartlar geregi olmasi gereken bir ozellik.

og1907

og1907

Üye
Arkadaşlar Windows telefonda dns değiştirilemiyor buna bir çözüm varmı.

jasonwie

jasonwie

Üye
Proxy dene yada modemden dns değiştir. Çözüm yok başka maalesef.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

og1907

og1907

Üye
Peki şu Vpn ayarları işe yarıyor mu veya vpn ayarı nasıl yapılır.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Peki şu Vpn ayarları işe yarıyor mu veya vpn ayarı nasıl yapılır.
Arkadaşlar ben nokia kamera beta ile canlı resim çekemiyorum nedendir acaba bir ara aktif edilmişti tekrar kaldırıldı mı bu özellik?

jasonwie

jasonwie

Üye
oovoo da kullanabilirsinArkadaşlar Lumia 925 kullanıyorum. Ne olduysa telefonun tuş kilidini açmaya çalıştığımda yani güç düğmesine bastığımda ekrana ''sürdürülüyor'' yazısı geliyor ve 3-4 saniye sonra ekran yerine geliyor. ''Soft reset'' attım düzelmedi. Son yüklediğim uygulamaları kaldırdım yine olmadı. Ekran görüntüsü almaya çalışıyorum. ''Ekran görüntüsü alınamadı'' diyor. Ne yapmam gerekiyor?

Cortanayı ana menüden kaldır(eğer kullanıyorsan)

Aile Zoruyla Gönderildi.

jasonwie

jasonwie

Üye
Arkadaşlar ben Preview sürümünden cyan'a NSU ile geçtim. Bir çok özellik gitti acaba benim yaptığım şey yanlış mıydı ?

Aile Zoruyla Gönderildi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar ben Preview sürümünden cyan'a NSU ile geçtim. Bir çok özellik gitti acaba benim yaptığım şey yanlış mıydı ?

Aile Zoruyla Gönderildi.
Ön izleme sürümüne update et. Cyan ile birlikte tekrar aynı özellikleri kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: jasonwie
...decode...

...decode...

Üye
böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu bilmiyorum ama telefonu Cyan'a flashladıktan sonra göz atma ekranındaki " pil tasarrufu " logosu bende gözükmez oldu. onun dışındaki her logo (alarm vs.) gözükürken " pil tasarrufu " logosu gözükmüyor. Nasıl çözebilirim sizce?

@papakudioflu @bulutsuzgece

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
beyler bir sorum olacaktı 1520 yi kılıfında çıkartıp tozundan temizleyim dedim temizledim sndanyenin üzerine koydum ayağa kalktım elime alayım dedim düşürdüm öyle kılıfsız tam beyaz ekran değil de beyazımsı bişi oluştu baktım sağlam ama 2 gün sonra telfonu kapadım geri açtıktan sonra sol üst köşede kırmızımsı bir cizgiler oluyor ama dikkatki bakmak lazım ekranın bazı kısımlarında da dikkatl bakıldığında cizgiler geliyo ama sürekli gelmiyor telefonu düşürdükten sonrabişi olmaz diyerek kullamaya başladım sonrasında göz atma ekranı görünmemeye başladı saat yani bütün ayarlar yapılı olduğundan telefou açıp kapatıığımda esk halini alıyor bazı günler tekrarlıyor saatin görünmemesi sence ne yapmalıyım...

Üst Alt