İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
arkadaşlar 1520 var müziklere girdiğimde hiçbir şarkı gözükmüyor telefonu açıp kapadım hafıza kartını çıkarıp geri taktım ama ne yaptıysam çare olmadı ne yapmam lazım

enessrsy

enessrsy

Üye
Aslında yerleşik olmayan yerleşik müzik uygulaması çalışmayan başka biri var mı acaba?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Hill climb racing oyunu güncellemeden sonra çok basitleştirilmiş 100 000 000 param vardı güncellemeden sonra oyuna girdiğimde arabayı anında iyileştirebiliyorsun çok kötü olmuş

skynet

Üye
Şahsen ben beğendim bu halini :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

tugay563

Üye
Beyler ie de you tubetan şarkı dinlerken ana menüye dönünce şarkı kesiliyor düzeltmenin bir yolu var mı ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Tekrar güncelleme aldı ama ben yapmadım şimdilik böyle iyi :D

Benim otomatik güncellenmiş :D herkesin oyun zevki farklıdır ben uğraşmayı severim

Düzeltmemişler hala aynı niye güncellediler anlamadım

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Benim otomatik güncellenmiş :D herkesin oyun zevki farklıdır ben uğraşmayı severim

Düzeltmemişler hala aynı niye güncellediler anlamadım

Oyundan çıkıp girdiğimde tekrar 100.000.000 oluyor :D

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Oyundan çıkıp girdiğimde tekrar 100.000.000 oluyor :D

Benim artıyor param :D
Çoğu yeri açtım param 90 milyona düşmüştü şimdi 98milyon yaptım :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bugün telefonun flaşı çalışmamaya başladı. son yaptığım mağaza güncellemelerinden sonra oldu aynı sorunu yaşayan başka kişilerde var mı?

beats

beats

Üye
bugün telefonun flaşı çalışmamaya başladı. son yaptığım mağaza güncellemelerinden sonra oldu aynı sorunu yaşayan başka kişilerde var mı?
Genellikle temas probleminden dolayı çalışmıyor, üzerine dokunun az baskıyla zaten olmazsa servislik.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar bende göz atma özelliğine girmiyor.Tıklıyorum aynı yere geri atıyor bu sizdede mi öyle?Birde müzik dinlerken beni deli etmeye başlayan bir şey başladı.Sallıyorum S harfnden bir şarkı seçeceğim şarkıya tıklıyorum gidiyor a dan yada en baştaki bir şarkıdan yada b den bir şarkı çalmaya başlıyor.İstediğim şarkıyı seçebilmem için geri listeye dönüp istediğim şarkıya tıklamam gerekiyor.Nedenini bilen var mı?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar bende göz atma özelliğine girmiyor.Tıklıyorum aynı yere geri atıyor bu sizdede mi öyle?Birde müzik dinlerken beni deli etmeye başlayan bir şey başladı.Sallıyorum S harfnden bir şarkı seçeceğim şarkıya tıklıyorum gidiyor a dan yada en baştaki bir şarkıdan yada b den bir şarkı çalmaya başlıyor.İstediğim şarkıyı seçebilmem için geri listeye dönüp istediğim şarkıya tıklamam gerekiyor.Nedenini bilen var mı?

Listeyi hızlı kaydırınca oluyor

neyle gönderildiyse gönderildi.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Listeyi hızlı kaydırınca oluyor

Sırf bu mu yani?ben sürekli listeyi kullanan biriyim eğer buysa gerçekten beni soğutmaya başlıyorlar windows phone'dan uzun süredir:dry:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sırf bu mu yani?ben sürekli listeyi kullanan biriyim eğer buysa gerçekten beni soğutmaya başlıyorlar windows phone'dan uzun süredir:dry:

Beta surumdeyiz az dayan.

beats

beats

Üye
evet dediğiniz gibi çalışıyor..
ben söksem düzeltebilir miyim. yoksa parca degisimi mi gerekir?
Kalan garantiyi hiçe sayabiliyor ve kendine güveniyorsan yaparsın. Niyetlenirsen demontaj videoları var.

Üst Alt