DenizhaNq
Üye
yaptım hocam söküp çok basit bi olay teşekkürlerKalan garantiyi hiçe sayabiliyor ve kendine güveniyorsan yaparsın. Niyetlenirsen demontaj videoları var.
yaptım hocam söküp çok basit bi olay teşekkürlerKalan garantiyi hiçe sayabiliyor ve kendine güveniyorsan yaparsın. Niyetlenirsen demontaj videoları var.
lumia 1320de gta oynayan arkadaşlar telefonunuz bir süre sonra kapanıyor mu ????????????
Eve internet al.arkadaşlar telefon evin kablosuz internetine bağlanmıyor.İnternet erişimi yok diyor çözümü nedir?
Albert Einstein ın kemikleri sızladı rahmetlik..Eve internet al.
Modem arayüzüne erişimin var ve modem de DNS özelliğini destekliyor ise DNS adresi eklemeyi deneyebilirsin.arkadaşlar telefon evin kablosuz internetine bağlanmıyor.İnternet erişimi yok diyor çözümü nedir?
Modem arayüzüne erişimin var ve modem de DNS özelliğini destekliyor ise DNS adresi eklemeyi deneyebilirsin.
Eve internet al.

Rica ediyorumModemin arayuzune erişim yapamıyorum.Kullandığım modem markasının ip numarasını yazıyorum bağlanmıyor.
Harika fikir Bunu daha önce niye düşünemedim ki teşekkürler.

Genellikle 192.168.1.1 ve 192.168.2.1 oluyor modem IPleri, modeme bağlı olduğun halde erişemiyorsan ya modem aşırı yoğundur ya da telefonunun MAC adresinin engellenme ihtimali olabilir.Modemin arayuzune erişim yapamıyorum.Kullandığım modem markasının ip numarasını yazıyorum bağlanmıyor.
Harika fikir Bunu daha önce niye düşünemedim ki teşekkürler.![]()
Allah aşkına Bi cevap verin ya çok mu zor bi cevap yazmak, sonra konu açıncada neden açtın diye kapatılıyor hemen bu ne ya bare kapatıyorsun konuyu bi haber ver bi bakıyorum konu ortalarda yok uçmuş sankigta oynayan arkadaşlar telefonunuz bir süre sonra kapanıyor mu ????????????
Cihazı kullanmıyorum ama sıcaklığı diğer oyuna göre düşük diyorsun aklıma donanımsal olmadığı geliyor, muhtemelen bir yazılım sorunu gibi. Unlock yapıp yüklediğini ama offline kurulum yapıp yapmadığını belirtmemişsin. Eğer online yükleme yaptıysan ya unlock sebep oluyor ya da cihaz yazılımı. Soft reset ya da sıfırlama falan yaptın mı ? Ayrıca WP8.1 ön izleme yüklü ise sebep o olabilir.Yeni müzik çalar uygulaması:Allah aşkına Bi cevap verin ya çok mu zor bi cevap yazmak, sonra konu açıncada neden açtın diye kapatılıyor hemen bu ne ya bare kapatıyorsun konuyu bi haber ver bi bakıyorum konu ortalarda yok uçmuş sanki
Kurrulumu online yaptım ama youtube da 1320de oyunu oynayan kişi cihazın bir süre sonra kapandığını gösteriyor yani unlock la alakalı olduğunu sanmıyorum videoda buCihazı kullanmıyorum ama sıcaklığı diğer oyuna göre düşük diyorsun aklıma donanımsal olmadığı geliyor, muhtemelen bir yazılım sorunu gibi. Unlock yapıp yüklediğini ama offline kurulum yapıp yapmadığını belirtmemişsin. Eğer online yükleme yaptıysan ya unlock sebep oluyor ya da cihaz yazılımı. Soft reset ya da sıfırlama falan yaptın mı ? Ayrıca WP8.1 ön izleme yüklü ise sebep o olabilir.Yeni müzik çalar uygulaması:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Artwall konusunda cevabı verilmişti:Maxicep windows Phone uygulaması ne zaman güncellenecek acaba ? Bu yönde bir çalışma var mı ?
Haber - Art Wall HD Yayında - MaxiCep@kesasd arkadaşımız uygulama üzerinde çalışıyor, bu konuda sürekli iletişim halindeyiz.
İnşallah yakında güzel bir güncelleme gelecek.
Kendisi şu an birkaç ufak tefek sorunun çözümüyle uğraşıyor.
Onları da çözüp güncellemeyi öyle yayınlamak istiyor.
Biraz daha sabırlı olalım, inanıyorum ki beklediğimize değecek![]()