İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
Twitter resmi uygulamasını kullanıyorum. Ancak uygulamayı kullandıkça kendi içinde veri depoluyor ve gün geçtikçe kasmaya resimler geç açılmaya başlıyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklediğimde hiçbir değişiklik olmuyor.
Alternatif bir uygulama yada çozum onerilerinize talibim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
8,1 de ses kaydetme nasıl oluyor bilen varmı

beats

beats

Üye
8,1 de ses kaydetme nasıl oluyor bilen varmı
WP8.1 ya da WP8 olsa da olur Onenote ile ses kaydı yapılabilir, benzeri innote, papyrus uyguamaları da var. Uygulamalar:

Sadece ses kaydedici uygulamalar:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
WP8.1 ya da WP8 olsa da olur Onenote ile ses kaydı yapılabilir, benzeri innote, papyrus uyguamaları da var. Uygulamalar:

Sadece ses kaydedici uygulamalar:

Bildiğim kadarı ile uygulamaya gerek yok çünki benim cebimde ses geldi telefonu çıkarttım baktım ses kaydı yapılıyor dedi kayıt yapıyordu ama hangi tuş yada tuşlarla bilemiyorum raslantı oldu

beats

beats

Üye
Bildiğim kadarı ile uygulamaya gerek yok çünki benim cebimde ses geldi telefonu çıkarttım baktım ses kaydı yapılıyor dedi kayıt yapıyordu ama hangi tuş yada tuşlarla bilemiyorum raslantı oldu
Ses kaydı için kısayol tuşu yok, eğer yüklediğin bir ses kaydı uygulaması yoksa yanlışlıkla telefon tuş kilidi açılmış ardından bir şekilde Onenote ile ses kaydına erişti.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ses kaydı için kısayol tuşu yok, eğer yüklediğin bir ses kaydı uygulaması yoksa yanlışlıkla telefon tuş kilidi açılmış ardından bir şekilde Onenote ile ses kaydına erişti.
belki olabilir

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar pc ye ekran yansıtma için kullanılan ProjectMyScreenApp programını kurduktan sonra aygıt yöneticiden hangi kısmı kaldırıyorduk çalışması için bilgisi olan varmı

beats

beats

Üye
Nokia Endonezya Facebook sayfasının kapak resmindeki ayrıntıda büyük live tile görüldü.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Nokia Endonezya Facebook sayfasının kapak resmindeki ayrıntıda büyük live tile görüldü.

beklediğim şeylerden birisiydi

skynet

Üye
Mağaza güncellemelerinde sorunmu var ? Güncellemeler çok ağır yükleniyor hatta yarıya gelmeden de ilgilenmeniz gerekiyor uyarısı veriyor :allalla:

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Mağaza güncellemelerinde sorunmu var ? Güncellemeler çok ağır yükleniyor hatta yarıya gelmeden de ilgilenmeniz gerekiyor uyarısı veriyor :allalla:
Yoo bende sıkıntı yok internet bağlantınızı kontrol edin.

beats

beats

Üye
Microsoft, 27 Temmuzda Japonya'da Nokia etkinliği düzenliyor. Etkinlik kapalı gösterim şeklinde, sınırlı katılımla gerçekleştirilecek. Japonya'daki Windows Phone (mağaza ve cihazlar) pazar payının az olması sebebiyle tüketici ve operatörlerden görüş alınıp ekosistemde gelişim sağlanmaya çalışılacak. Bizi ilgilendiren kısmı ise etkinlikten yeni sızıntılar olabilir.

Katılım ücretsiz ve 60 kişiyle sınırlı. Başvuru adresi:

Son düzenleme:
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Aklıma birşey takıldı acaba kore malı wp cihaz varmı turkiyede veya dünyada?

İman Gücü ile gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Microsoft, 27 Temmuzda Japonya'da Nokia etkinliği düzenliyor. Etkinlik kapalı gösterim şeklinde, sınırlı katılımla gerçekleştirilecek. Japonya'daki Windows Phone (mağaza ve cihazlar) pazar payının az olması sebebiyle tüketici ve operatörlerden görüş alınıp ekosistemde gelişim sağlanmaya çalışılacak. Bizi ilgilendiren kısmı ise etkinlikten yeni sızıntılar olabilir.

Katılım ücretsiz ve 60 kişiyle sınırlı. Başvuru adresi:

Söylediklerinizden pek bir sızıntının çıkacağı bir etkinliğe benzemiyor

Tost Makinası ile gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Ya beyler şuzamana kadar weather flow kullanıyorum prognozayı gordum de live tile ye nasıl ekliyoruz kutucuk ?

Bu Mesajın Gönderilmesi Mi Lazım ?

skynet

Üye
İyice 620 kafayı sıyırdı :D
Uygulamalar çok geç açılıyor ve sık sık donup kalmaya başladı
Artık teli şarjdan çıkarsam bile hala pil simgesinde şarj simgesi çıkıp duruyor :D
Bir an önce şu 8.1 romu çıksa da temiz bir flaş atsam

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt