Foursquare mağazada bulunamıyor arkadaşlar herhalde güncelleme hazırlığındalar. 8.1 yakındır demek ki
Öge bulunamadı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öge bulunamadı?
Hatta bu öge mağazada yok yazıyor.
Bende buluyor telefondan da baktım bilgisayardan da resim atabilirim yani
Dil vebölge ayarlarını bir kontrol edin.
Bendede bulamadı
hımm o zaman bir sıkıntı olabilir mağazayla ilgli bekle biraz daha istersenDil ve bölge Türkiye ve Türkçe
Ben kullanmıyorum zaten Türkiye mağzasında olmadığını göstermek için ss almıştımhımm o zaman bir sıkıntı olabilir mağazayla ilgli bekle biraz daha istersen
Google in sana yaptigi yardimlarArkadaşlar geçen gün telefondan arabaya lastik baktım bakmaz olaydım şimdi telefondan foruma girince her yerde lastik reklamı çıkıyor .. Ne yapmak lazım ? Acaba baktığım lastikleri satın alsam gider mi reklamlar ?![]()

kesin olmamakla birlikte ie ayaklarından akıllı veri tasarufunu yükseğe aldığınızda kapanabilir reklamlarArkadaşlar geçen gün telefondan arabaya lastik baktım bakmaz olaydım şimdi telefondan foruma girince her yerde lastik reklamı çıkıyor .. Ne yapmak lazım ? Acaba baktığım lastikleri satın alsam gider mi reklamlar ?![]()
ben bir defa denemeiştim direk kurulum kısmında başlamıştı bende ve kurmuştu ancak boyut baya küçüktü 2mb falan920 hafızasına gt Racing 2 pc den indirip attım offline kurayım diye ama mağaza görmedi sdcard olmadığı için offline kurulum yapma şansımız yok mu ?
Wp8.1 betaya yükselttim Lumia'mı
1) İnternet Explorer'da sekme geçişleri arasında çok kötü kasmalar var.
2) Oyunlar kısmı tamamen akıcılığını kaybetmiş, kasım kasım ekranlar arası geçişte bile zorlanıyor. Ayrıca oyunlar menüde de görünüyor.
Umarım resmisi böyle gelmez can sıkıcı![]()
Arkadaşlar Benim Tel. L520 WP8.1 Biz sitede Ortak internet kullanıyoruz İnternetim sınırsız olduğu halde Sınırlı diyor ve internete girmiyor halbuki ablamın telefonu giriyor. Sizde de böyle bir sorun oluyor mu oluyorsa çözümünü bulan varsa söyleyebilir mi.
Sınırlı o anlamdaki sınırlı değil, telefon wifi ağına tam bağlanmamış. O wifi ağını telefondan silip tekrar bağlan.
neyle gönderildiyse gönderildi.