İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Foursquare mağazada bulunamıyor arkadaşlar herhalde güncelleme hazırlığındalar. 8.1 yakındır demek ki

kamil5028347

kamil5028347

Üye

m542tf

m542tf

Üye
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Arkadaşlar Mp3 Tag indirirkende hata veriyor ya of :) Başka bir yolu yokmuu?Başka program :)

beats

beats

Üye
AdDuplex'te yeni üretici ve yeni kod adlı cihazlar görülmüş.
4shared resmi uygulaması geldi:

Son düzenleme:
luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaşlar geçen gün telefondan arabaya lastik baktım bakmaz olaydım şimdi telefondan foruma girince her yerde lastik reklamı çıkıyor .. Ne yapmak lazım ? Acaba baktığım lastikleri satın alsam gider mi reklamlar ? :aha:

• Beğen
Tepkiler: Mertinho35 ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar geçen gün telefondan arabaya lastik baktım bakmaz olaydım şimdi telefondan foruma girince her yerde lastik reklamı çıkıyor .. Ne yapmak lazım ? Acaba baktığım lastikleri satın alsam gider mi reklamlar ? :aha:
Google in sana yaptigi yardimlar :ehe

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA ve luckysleven
4MaGuS

4MaGuS

Üye
kesin olmamakla birlikte ie ayaklarından akıllı veri tasarufunu yükseğe aldığınızda kapanabilir reklamlar

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
tanercoskun

tanercoskun

Üye
920 hafızasına gt Racing 2 pc den indirip attım offline kurayım diye ama mağaza görmedi sdcard olmadığı için offline kurulum yapma şansımız yok mu ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
920 hafızasına gt Racing 2 pc den indirip attım offline kurayım diye ama mağaza görmedi sdcard olmadığı için offline kurulum yapma şansımız yok mu ?
ben bir defa denemeiştim direk kurulum kısmında başlamıştı bende ve kurmuştu ancak boyut baya küçüktü 2mb falan

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Arkadaşlar Benim Tel. L520 WP8.1 Biz sitede Ortak internet kullanıyoruz İnternetim sınırsız olduğu halde Sınırlı diyor ve internete girmiyor halbuki ablamın telefonu giriyor. Sizde de böyle bir sorun oluyor mu oluyorsa çözümünü bulan varsa söyleyebilir mi. :(

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Wp8.1 betaya yükselttim Lumia'mı

1) İnternet Explorer'da sekme geçişleri arasında çok kötü kasmalar var.

2) Oyunlar kısmı tamamen akıcılığını kaybetmiş, kasım kasım ekranlar arası geçişte bile zorlanıyor. Ayrıca oyunlar menüde de görünüyor.

Umarım resmisi böyle gelmez can sıkıcı :(

Beta kelimesinin anlamını biliyor musun anlatayım mı ?

neyle gönderildiyse gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar Benim Tel. L520 WP8.1 Biz sitede Ortak internet kullanıyoruz İnternetim sınırsız olduğu halde Sınırlı diyor ve internete girmiyor halbuki ablamın telefonu giriyor. Sizde de böyle bir sorun oluyor mu oluyorsa çözümünü bulan varsa söyleyebilir mi. :(

Sınırlı o anlamdaki sınırlı değil, telefon wifi ağına tam bağlanmamış. O wifi ağını telefondan silip tekrar bağlan.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Sınırlı o anlamdaki sınırlı değil, telefon wifi ağına tam bağlanmamış. O wifi ağını telefondan silip tekrar bağlan.

Yaptım sildim kaç kez tekrar bağlandım ama olmuyo :(

Üst Alt