İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Romanya merkezli Alview yeni cihazlar üretmiş WP8.1:

Arkadaslar bunun cozumunu bilen var mi ?
Kişiler>Gönderilecek kişi>...>Kişiyi paylaş>Paylaş>Gönderim şeklini seç>Gönder. Şimdi denedim gönderiyor, MMS olarak gönderiyor olabilir iki cihazın da ayarlarını kontrol edin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve luckysleven

luckysleven

luckysleven

Üye
Romanya merkezli Alview yeni cihazlar üretmiş WP8.1:

Kişiler>Gönderilecek kişi>...>Kişiyi paylaş>Paylaş>Gönderim şeklini seç>Gönder. Şimdi denedim gönderiyor, MMS olarak gönderiyor olabilir iki cihazın da ayarlarını kontrol edin.

Cevap icin tesekkurler hocam evet simdi dank etti mesaji buyuk ihtimal mms olarak gonderiyor bende hic ayarli degil onlar kurcalamak lazim

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
İyi geceler, Youmusıc vs. vs ile indirdiğim müziklerde Xbox müzik her seferinde farklı albüm açıyordu ve bende bir yer'den mp3 tag programını kullanmaya yönelik tavsiy aldım. Fakat kullanamıyorum bana özet geçecek olan varmı mp3 tag programı ile yapmak istediklerim

1. Müziklerimin hepsini 1 albüme aktarmak.
2. Her sanatçının şarkısın'da isminin yazması

Not: Şimdi saçma sapan gelip albüm olarak indir falan tarz yorumlar gelmesin.

(Windows Phone Cihazım) :)

ismail

ismail

Üye
telefondan mı yapmaya çalışıyom pcden mi?

The Shadow

The Shadow

Üye
Albüm olarak indir :ehe (Şaka yapıyorum tabii :D) Aynı albümde olmasını istediğin müziklere aynı albüm adını verebilirsin. Ayrıca PC'den yapıyosan MediaMonkey kullanmanı tavsiye ederim daha kolay :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
oda olabilir ama diyorum ya işte kullanmasını bilmiyorum açık bir özet lazım :)

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Kardeş video çok açık bir kaç sorum olacak peki ben lumia cihazıma attığımda da albüm kapaklı çıkacak mı? ve 2. sorum o albüme şarkı eklemek istediğimde nasıl yapıcam :) teşekkür ederim bu arad ilgin ve yardımın için :)

ismail

ismail

Üye
bu siteden indirin hocam mp3tag'ı

The Shadow

The Shadow

Üye
Kardeş video çok açık bir kaç sorum olacak peki ben lumia cihazıma attığımda da albüm kapaklı çıkacak mı? ve 2. sorum o albüme şarkı eklemek istediğimde nasıl yapıcam :) teşekkür ederim bu arad ilgin ve yardımın için :)
Kapak konusu belli olmuyor bende de çıkmıyor bazen :) O albüme şarkı eklemek istediğinde yine aynı albüm ismini yazıyosun o albümün içine gidiyor :)

ismail

ismail

Üye
albume resim eklemezsen çıkmaz

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Teşekkür ederim shadow:D :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Kart vizitler MMS olarak iletildiği için, karşı tarafın ve sizin aynı anda veri bağlantısının açık olması gerekiyor.

Peki kurcaladim ama bulamadim telefondan ekstra bir ayar yapmam gerekiyormu yada operator ile ilgili yapmam gereken birsey varmi ?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayır, sadece veri bağlantısını açmanız yeterli.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Telefonundaki şarkılara resim eklemek istiyorsan(şarkı çaldığı an kilit ekranında o sanatçı filan çıkar) mpatool programı mağazada en iyisi zaten başkada var mı bilmiyorum.

Onun dışında youmusicden indirirken albüm name kısmına en kolayından aynı şarkılar için şarkıcının ismini de yaz buda bir etken olabilir aynı albümte toplamakta.Yada albüm ismini yazarsın o sana kalmış telefondan bu 2 program işini görür

beats

beats

Üye

Yeni video aramalı mesajlaşma uygulaması.
Beyler Hisense firmasının tanıtım videosunu izledim telefon gerçekten çok iyi bence bir izleyin
Videosu:

Fotoğrafları:

jepaq

Üye
mağaza gelişse de hala yerel uygulamalarda büyük eksiklik var..örneğin kpss- ygs - kpds gibi sınavlara yönelik uygulama yok denecek kadar az. olanlar da pek kullanışlı değil. play store'da arattım en az yüz tane kpss uygulaması var..tabletime deneme amaçlı indirdim baya kullanışlı.. wp mağazada ise 1-2 tane bir şey buldum onlar da çok kötü.

oyunlar, global uygulamalar bir şekilde gelir geliyor da zaten ama yerel uygulama sorununu nasıl aşacaklar bilmiyorum.

Üst Alt