İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Microsoft'un, Windows Phone için yazdırma (print, çıktı alma olarak bildiğimiz) desteği üzerinde çalıştığı belirtilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

beats

beats

Üye
Samsung'un Windows Phone kamera uygulaması; HDR, slow motion video ve daha fazlasıyla geliyor.

Hızlı davranmışlar, ah be Microsoft !

Fiddler ile denesem mi acaba ? :)

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Hocam dene eğer olursa bizde yapalım :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Hocam dene eğer olursa bizde yapalım :)

Maalesef bu işlem için olan Nokia Portal programı Windows 8.1'de çalışmıyor ve engellenmiş olabilir.
Bir de IP vardı kaçtı onlar ?

skynet

Üye
Maalesef bu işlem için olan Nokia Portal programı Windows 8.1'de çalışmıyor ve engellenmiş olabilir.
Bir de IP vardı kaçtı onlar ?

Şuan mobilim pc başında olsam bakardım :)

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Samsung Nokia ya olurmu olmaz

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Arkadaşlar Windows Phon'da video çekerken durdurup devam ettirecek bir program varmı?

{°≥°}

yusuff76

yusuff76

Üye
Yardım..

lumia yeter gardaş

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Şu konu açma kuralları değişsin.Bu şekilde konu mu açılır.Pil tasarrufun açıksa bildirim gelmeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
yusuff76

yusuff76

Üye
Zynga poker mağazaya gelecek mi

lumia yeter gardaş

kamuraN021

kamuraN021

Üye
facebook şifremi degiştirdim facebook uygulaması ile girilmiyor ie ile girebiliyorum sebebi ne acaba

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler mesajla kartvizit gonderme nasil oluyor ? Kac kere denedim gonderildi diyor ama karsi tarafa gitmiyor sonra gonderilemedi mesaji geliyor. Bunun bir ayarimi var ??

beats

beats

Üye
Imaging SDK 1.2 ve Lumia SensorCore SDK beta olarak, Nokia Developer adresinden indirilmeye açıldığı duyuruldu.

SensorCore SDK için de video hazırlanmış:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft ağustosta Unity geliştiricileriyle Windows ve Windows Phone için Microsoft uzmanlarıyla beyin fırtınası yaparak oyun portlamak için çalışacaklar. Seattle'da olan bir günlük ücretsiz olan bu çalışmada platformlar adına oyunlarda gelişmeler olacağı öngörülüyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
dakamon

dakamon

Üye
O değilde böyle tasarımı çok güzel ve basit olan bir bisikletler için şarj aleti yapsalar çok iyi olacak. Mesele bisikleti sürdükçe telefonumuzu şarj edelim. Benceçoğu insanı bisiklet kullandırmaya iter bu tarz basit kullanışlı bir cihaz

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Emre

Üye

Son düzenleme:
luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler mesajla kartvizit gonderme nasil oluyor ? Kac kere denedim gonderildi diyor ama karsi tarafa gitmiyor sonra gonderilemedi mesaji geliyor. Bunun bir ayarimi var ??

Arkadaslar bunun cozumunu bilen var mi ?

Üst Alt