Wifi ayarlarinda proxy tanımlı ise kapatınız ve tekrar bağlanmayı deneyinizWifi ile mağzaya bağlanamıyorum. Bu aralar sıklıkla wifi kısıtlı internet erişimi yok hatası alıyorum.
Apple gibi mağaza gelirlerine yoğunlaşacaklar kanımca. Win 8 ve wp8 eko sistemi adına farklı markaların gelmesi açıkçası kullanıcılar için avantaj teşkil edecektir.konu açmadan şuraya bir soru sorayım
şimdi micrsoftun nokiayı aldığını düşünürsek
microsoftun windows phone osu başka markalara vermesi kötü olmaz mı
tamam çeşitlilik artar vs ama microsotun karı düşer ve wp android haline dönmez mi
Ben sıfırladım gitti. Whatsappı fazla aktif kullanmadığım için bu kadar bilgim var.Arkadaşlar telefonu sıfırlayınca whatsapp konuşmaları gidiyor mu
Wp8 mi wp8.1 beta mı mevcut telefonunuzda?Telefon mağaza (uygulama) güncellemelerini almıyor. Sorunu ne olabilir.manuel güncelleme yapıyorum anca
Lumia 525 ile mesaj gönderildi.
Uygulamaları telefonunuza kayıtlı eposta adresi üzerine satın alabiliyorsunuz.Bir uygulamayı satın alıp başkasına hediye etme olayı var mı acaba arkadaşlar bilginiz var mı ?
Wp8Wifi ayarlarinda proxy tanımlı ise kapatınız ve tekrar bağlanmayı deneyiniz
Apple gibi mağaza gelirlerine yoğunlaşacaklar kanımca. Win 8 ve wp8 eko sistemi adına farklı markaların gelmesi açıkçası kullanıcılar için avantaj teşkil edecektir.
Ben sıfırladım gitti. Whatsappı fazla aktif kullanmadığım için bu kadar bilgim var.
Wp8 mi wp8.1 beta mı mevcut telefonunuzda?
Uygulamaları telefonunuza kayıtlı eposta adresi üzerine satın alabiliyorsunuz.
Uygulamaları satın alıp başkasına hediye etmek (şahsi görüşüm) şu anlık mümkün değil.
Wifi proxy yok. Ayarlarında da herhangibirşey yok. Telefona reset atınca düzeliyor.Wifi ayarlarinda proxy tanımlı ise kapatınız ve tekrar bağlanmayı deneyiniz
Apple gibi mağaza gelirlerine yoğunlaşacaklar kanımca. Win 8 ve wp8 eko sistemi adına farklı markaların gelmesi açıkçası kullanıcılar için avantaj teşkil edecektir.
Ben sıfırladım gitti. Whatsappı fazla aktif kullanmadığım için bu kadar bilgim var.
Wp8 mi wp8.1 beta mı mevcut telefonunuzda?
Uygulamaları telefonunuza kayıtlı eposta adresi üzerine satın alabiliyorsunuz.
Uygulamaları satın alıp başkasına hediye etmek (şahsi görüşüm) şu anlık mümkün değil.
aynı sorun bende de var wp8Telefon mağaza (uygulama) güncellemelerini almıyor. Sorunu ne olabilir.manuel güncelleme yapıyorum anca
Lumia 525 ile mesaj gönderildi.
Bağlantı hızının düşük olması ve twitter uygulamasının verilerinin de yoğun bir şekilde yer kaplaması etkiler.Arkadaşlar Windows Phone twitter uygulamasında takipçilerin resimleri ile göndermiş oldukları resimler açılmıyor. Neden olabilir acaba?
Yazılımsal bir sorun gibi görünüyor. Telefonu sıfırlamak bir çözüm yolu olabilir.Wifi proxy yok. Ayarlarında da herhangibirşey yok. Telefona reset atınca düzeliyor.

(Şu ikisinin deneme sürümlerini indirmeyi deneyebilecek kimse yok mu
( ona göre sıfırlayayım bari telefonu.
Wifi ile mi yoksa şebeke üzerinden mi indirmeye çalışıyorsunuz?Format attım hala paralı oyunlar hata veriyor off :S
Android almayan kafama edeyim nerden bulaştım böyle sisteme
Ne hatası veriyor?lumia 625 telefonumun internete wifi ye girmiyor 0 ladım o sorunum devam ediyor wifi şifresinden de eminim yanlış grimiyorum ama hata veriyor lutfen birisi yardım etsin çok acil