İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
Wifi ile mağzaya bağlanamıyorum. Bu aralar sıklıkla wifi kısıtlı internet erişimi yok hatası alıyorum.

fthnl07

Üye
konu açmadan şuraya bir soru sorayım
şimdi micrsoftun nokiayı aldığını düşünürsek
microsoftun windows phone osu başka markalara vermesi kötü olmaz mı
tamam çeşitlilik artar vs ama microsotun karı düşer ve wp android haline dönmez mi

ademoz05

ademoz05

Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırlayınca whatsapp konuşmaları gidiyor mu

lost68

lost68

Üye
Telefon mağaza (uygulama) güncellemelerini almıyor. Sorunu ne olabilir.manuel güncelleme yapıyorum anca

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bir uygulamayı satın alıp başkasına hediye etme olayı var mı acaba arkadaşlar bilginiz var mı ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wifi ile mağzaya bağlanamıyorum. Bu aralar sıklıkla wifi kısıtlı internet erişimi yok hatası alıyorum.
Wifi ayarlarinda proxy tanımlı ise kapatınız ve tekrar bağlanmayı deneyiniz
konu açmadan şuraya bir soru sorayım
şimdi micrsoftun nokiayı aldığını düşünürsek
microsoftun windows phone osu başka markalara vermesi kötü olmaz mı
tamam çeşitlilik artar vs ama microsotun karı düşer ve wp android haline dönmez mi
Apple gibi mağaza gelirlerine yoğunlaşacaklar kanımca. Win 8 ve wp8 eko sistemi adına farklı markaların gelmesi açıkçası kullanıcılar için avantaj teşkil edecektir.
Arkadaşlar telefonu sıfırlayınca whatsapp konuşmaları gidiyor mu
Ben sıfırladım gitti. Whatsappı fazla aktif kullanmadığım için bu kadar bilgim var.
Telefon mağaza (uygulama) güncellemelerini almıyor. Sorunu ne olabilir.manuel güncelleme yapıyorum anca

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.
Wp8 mi wp8.1 beta mı mevcut telefonunuzda?
Bir uygulamayı satın alıp başkasına hediye etme olayı var mı acaba arkadaşlar bilginiz var mı ?
Uygulamaları telefonunuza kayıtlı eposta adresi üzerine satın alabiliyorsunuz.
Uygulamaları satın alıp başkasına hediye etmek (şahsi görüşüm) şu anlık mümkün değil.

lost68

lost68

Üye
Apple gibi mağaza gelirlerine yoğunlaşacaklar kanımca. Win 8 ve wp8 eko sistemi adına farklı markaların gelmesi açıkçası kullanıcılar için avantaj teşkil edecektir.
Ben sıfırladım gitti. Whatsappı fazla aktif kullanmadığım için bu kadar bilgim var.
Uygulamaları satın alıp başkasına hediye etmek (şahsi görüşüm) şu anlık mümkün değil.
Wp8

m542tf

m542tf

Üye
Wifi proxy yok. Ayarlarında da herhangibirşey yok. Telefona reset atınca düzeliyor.

msakli_

msakli_

Üye

technocu1

Üye
Arkadaşlar Windows Phone twitter uygulamasında takipçilerin resimleri ile göndermiş oldukları resimler açılmıyor. Neden olabilir acaba?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar Windows Phone twitter uygulamasında takipçilerin resimleri ile göndermiş oldukları resimler açılmıyor. Neden olabilir acaba?
Bağlantı hızının düşük olması ve twitter uygulamasının verilerinin de yoğun bir şekilde yer kaplaması etkiler.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar facebookta bildirimler ikişer kez geliyor, yani aynı bildirim iki defa sayfamda görülüyor, sizde oldu mu , bilgisayardan girince böyle bir sorun yok, çözümü var mı

sinan430

sinan430

Üye
skyoe açılmıyor resimdeki gibi kalıyor ne yapmalıyım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wifi proxy yok. Ayarlarında da herhangibirşey yok. Telefona reset atınca düzeliyor.
Yazılımsal bir sorun gibi görünüyor. Telefonu sıfırlamak bir çözüm yolu olabilir.

BilgeGS

Üye
Başlıkta belirttiğim gibi, 2-3 gündür bazı popüler ücretli oyunları denemek ya da satın almak istediğinde mağazaya bağlanılamıyor hatası alıyorum :(

Sebebi konusunda yardımcı olabilecek olan var mı? Ücretsiz olanlar sorunsuz bir şekilde iniyor.

ikisinin de deneme sürümleri inmiyor ve satın da alamıyorum. Her seferinde mağazaya bağlanılamıyor hatası :((Şu ikisinin deneme sürümlerini indirmeyi deneyebilecek kimse yok mu :(( ona göre sıfırlayayım bari telefonu.

skynet

Üye
@BilgeGS
Hocam ikisini de denedim iniyor sorun yok :)

BilgeGS

Üye
Format attım hala paralı oyunlar hata veriyor off :S

Android almayan kafama edeyim nerden bulaştım böyle sisteme

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Format attım hala paralı oyunlar hata veriyor off :S

Android almayan kafama edeyim nerden bulaştım böyle sisteme
Wifi ile mi yoksa şebeke üzerinden mi indirmeye çalışıyorsunuz?

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
lumia 625 telefonumun internete wifi ye girmiyor 0 ladım o sorunum devam ediyor wifi şifresinden de eminim yanlış grimiyorum ama hata veriyor lutfen birisi yardım etsin çok acil

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
lumia 625 telefonumun internete wifi ye girmiyor 0 ladım o sorunum devam ediyor wifi şifresinden de eminim yanlış grimiyorum ama hata veriyor lutfen birisi yardım etsin çok acil
Ne hatası veriyor?

Üst Alt