ya işte bir sorun olduğumdan rapor gönderip göndermeme onayı istiyorlar. Bunun uygulama ile alakalı olduğunu düşünüyorum sarjının dolu ve pil tasarrufunda olup olmadığını kontrol etYoksa sıfırla wjatsapp üzerinde çalışıyorlarArkadaşlar bugün telefonumda bir sorun belirdi Facebook kendi kendine kapanıyor wp 8.1 kullanıyorum lumia 520 silip yeniden yükledim ama düzelmedi sıfırlamak istiyorum ama bu seferde whatsapp yükleyemem yokmu bir çözümü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdide böyle bir uyarı çıktı
ya işte bir sorun olduğumdan rapor gönderip göndermeme onayı istiyorlar. Bunun uygulama ile alakalı olduğunu düşünüyorum sarjının dolu ve pil tasarrufunda olup olmadığını kontrol etYoksa sıfırla wjatsapp üzerinde çalışıyorlar
Evet C7'de de vardı, maalesef yok.920 yi müzik dinlemek için araca bağlayacak bir program varmı yada aparat N8 de radyo vericisi vardı radyo dinler gibi bağlanıyorduk bunlarda varmı
bende çalıyor sıfırlarsan wp8.1 mi kalacak? Unlocklu ise whatsapp atarsınDün Facebook hata veriyor kapanıyor demiştim artık hiç açılmıyor sıfırlamadan düzeltmenin çözümü yok mu
ayarlardan e posta ve hesaplara gir Microsoft hesabına tıkla ve şifreyi yeniden düzenle yada sıfırlaArkadaşlar ben mağazadan herhangi bir uygulama oyun indirirken MİCROSOFT HESABINIZ İLE İLGİLİ BİR SORUN OLUŞTU hatası alıyorumhiç bir şey indiremiyorum yardımcı olur musunuz?
evet ama garanti duaerArkadaşlar şu UNLOCK yöntemiyle paralı oyunları bedava yükleyebiliyormuyuz acaba L820
Çoktan YaptımOnun için hdmi gerek bildiğim kadarıyla lumia veya wp cihazlarda yok o
bende çalıyor sıfırlarsan wp8.1 mi kalacak? Unlocklu ise whatsapp atarsın
ayarlardan e posta ve hesaplara gir Microsoft hesabına tıkla ve şifreyi yeniden düzenle yada sıfırla
evet ama garanti duaer
Onun için hdmi gerek bildiğim kadarıyla lumia veya wp cihazlarda yok o
bende çalıyor sıfırlarsan wp8.1 mi kalacak? Unlocklu ise whatsapp atarsın
ayarlardan e posta ve hesaplara gir Microsoft hesabına tıkla ve şifreyi yeniden düzenle yada sıfırla
evet ama garanti duaer