İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

kemal363

Üye
Ya flash Player şart wallahi şart

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

alical33

alical33

Üye
Bi sorum olacak spiderman 2 yi indiremiyorum tr Amerika ve birleşik krallık bolgelerinde denedim aygıtınızda kullanılamıyor diyor

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaşlar şu UNLOCK yöntemiyle paralı oyunları bedava yükleyebiliyormuyuz acaba L820

msakli_

msakli_

Üye
Telefona geçen hafta format attım formattan beri mağazada oluşan güncelleme bildirimleri gelmez oldu ne yapmam gerekiyor

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Arkadaşlar ben mağazadan herhangi bir uygulama oyun indirirken MİCROSOFT HESABINIZ İLE İLGİLİ BİR SORUN OLUŞTU hatası alıyorum :( hiç bir şey indiremiyorum yardımcı olur musunuz?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Arkadaşlar L920'de ki video uygulaması (Xbox Video) .flv oynatıyor değil mi?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar bugün telefonumda bir sorun belirdi Facebook kendi kendine kapanıyor wp 8.1 kullanıyorum lumia 520 silip yeniden yükledim ama düzelmedi sıfırlamak istiyorum ama bu seferde whatsapp yükleyemem yokmu bir çözümü

Şimdide böyle bir uyarı çıktı

Son düzenleme:

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bugün telefonumda bir sorun belirdi Facebook kendi kendine kapanıyor wp 8.1 kullanıyorum lumia 520 silip yeniden yükledim ama düzelmedi sıfırlamak istiyorum ama bu seferde whatsapp yükleyemem yokmu bir çözümü

Şimdide böyle bir uyarı çıktı

ya işte bir sorun olduğumdan rapor gönderip göndermeme onayı istiyorlar. Bunun uygulama ile alakalı olduğunu düşünüyorum sarjının dolu ve pil tasarrufunda olup olmadığını kontrol etYoksa sıfırla wjatsapp üzerinde çalışıyorlar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
ya işte bir sorun olduğumdan rapor gönderip göndermeme onayı istiyorlar. Bunun uygulama ile alakalı olduğunu düşünüyorum sarjının dolu ve pil tasarrufunda olup olmadığını kontrol etYoksa sıfırla wjatsapp üzerinde çalışıyorlar

Şarjım dolu anlamadım sorunu şimdi atarsam sıkıntı whatsapp çok önemli onun gelmesini bekliyorum gelsin hemen sıfırlayacam telefonu
Facebook güncelleme aldı ona rağmen bi düzelme olmadı anlaşılan sıfırlamak lazım

Son düzenleme:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 yi müzik dinlemek için araca bağlayacak bir program varmı yada aparat N8 de radyo vericisi vardı radyo dinler gibi bağlanıyorduk bunlarda varmı

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Dün Facebook hata veriyor kapanıyor demiştim artık hiç açılmıyor sıfırlamadan düzeltmenin çözümü yok mu

Emre

Üye
neden opera gelmiyor canım çok sıkın :( @bulutsuzgece

TurboCall

TurboCall

Üye
telefonunu led tvye bağlayabilen varmı denedim usb taktım ama olmadı aranıyorda kalıyor.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Onun için hdmi gerek bildiğim kadarıyla lumia veya wp cihazlarda yok o
Dün Facebook hata veriyor kapanıyor demiştim artık hiç açılmıyor sıfırlamadan düzeltmenin çözümü yok mu

bende çalıyor sıfırlarsan wp8.1 mi kalacak? Unlocklu ise whatsapp atarsın
Arkadaşlar ben mağazadan herhangi bir uygulama oyun indirirken MİCROSOFT HESABINIZ İLE İLGİLİ BİR SORUN OLUŞTU hatası alıyorum :( hiç bir şey indiremiyorum yardımcı olur musunuz?
ayarlardan e posta ve hesaplara gir Microsoft hesabına tıkla ve şifreyi yeniden düzenle yada sıfırla
Arkadaşlar şu UNLOCK yöntemiyle paralı oyunları bedava yükleyebiliyormuyuz acaba L820
evet ama garanti duaer

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
ayarlardan e posta ve hesaplara gir Microsoft hesabına tıkla ve şifreyi yeniden düzenle yada sıfırla
evet ama garanti duaer
Çoktan Yaptım

(ಠ≥ಠ)

Son düzenleme:
kamil5028347

kamil5028347

Üye
evet ama garanti duaer

Zaten ilk önce wp 8 e dönecem tekrar güncellemeyle wp 8.1 i yükleyecem sorun yüklemek değil zaten sorun şuan mağazada whatsapp olmaması onu bekliyorum
Telefon unlocklu değil onunla uğraşamam zaten

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
8.1 yapınca garanti dusermi beyler

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Eminsiniz dimi geliştiri hesabı ile yapacağımYardım edin ona göre geliştirici olarak yapacağım

Üst Alt