İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam iki farklı roiter modem, ikiside birden çok sıfırlandı. Birden çok telefon demedim. Pc masa üstü pc. Öyle ki Metronetten şüphelendim. Olası değil ama sanki gelen interneti wifi yayını yapılmayacak şekilde yeniden şifrelemişler.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ya şu kilit ekranı yapacağımız resimlerimizi küçültmeden yapabilsek her resmi biraz ufaltıp yapıyoruz bazı resimler ufaltınca anlamı kalmıyor

Hava kompresörüyle gönderildi

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar 8.1 den once muzik caldigimda ana ekranda music tile inda arka planda calan sarki falan gozukuyordu simdi tile da bir kipirdama yok bunum bir ayari varda benmi bilmiyorum yoksa bu ozellik kalktimi ??Yani tile in live ozelligi gittimi kisaca : )

YkPkY

YkPkY

Üye
müziğinde gitti, x-boxında

beats

beats

Üye
SQL Server 2014 lansmanı için yapılan Microsoft Infinity Room kendilerince animasyonla beraber anlatım yapmışlar, ama yapanlara helal olsun 8x8 led animasyon yapınca sapıtıyorsun adamlar oda yapmış.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Odada kısa bir 360 derecelik tur.
Whatsapp kaldırılmış mağazadan telefondan kaldırmayın, bu gelecek güncellemenin habercisi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ykd96 ve PureFood
Bay H

Bay H

Üye
Whatsapp kaldırılmış mağazadan telefondan kaldırmayın, bu gelecek güncellemenin habercisi olabilir.

Evet şuanda marketten erişim yok uygulamaya güncelleme yakındır :smdance:

ykd96

ykd96

Üye
htc 8s telefonum yarım saat önce ben müzik dinlerken internete tıkladığımda reset attı ve tekrar açıldığında facebook un messenger uygulaması atmaya başladı tıklıyorum bazen mavi ekranla logosu geliyor sonra otomatik kapanıyor -_-
ayrıca galaxy k zoom un tanıtım videosu gelmiş bunun wp versiyonu çıkarsa kaçırmamaya çalışırım
bknz: Samsung Galaxy K Zoom için tanıtım videosu geldi - MaxiCep

skynet

Üye
Zello uygulaması kapalıyken bildirim gelmiyor bunun bir ayarı var mı ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hack yapma konusunu bulamadım link verir misiniz?

ihsan.snmz

Üye
Arkadaşlar bende Whatsapptan gelen herşey diğer klasorunde gorunuyor başka sitelere foto atamıyorum sıkıntı yaşıyorum kısacası. Bu sorunu nasıl halledebilirim

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar bende Whatsapptan gelen herşey diğer klasorunde gorunuyor başka sitelere foto atamıyorum sıkıntı yaşıyorum kısacası. Bu sorunu nasıl halledebilirim
Aerize Explorer ile kopyalayabilirsin diğer camera roll ua da saved pictures klasorlerine

mzcoools

Üye
Arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama instagramda Puzzle tarzı resim paylaşma uygulaması varmı androiddeki picslit gibi şimdiden teşekkürler

Lumia 520 ile gönderildi.

mzcoools

Üye
Lumia 520 oyunlara bastığımda bu öğe mağazada bulunmamaktadır diyor örneğin minion rush,survivalcraft falan ne yapılmalı ?

Lumia 520 ile gönderildi.

barannn79

barannn79

Üye
Yeni aldığım class 10 sd kartı telefonum bazen gormuyor, okuma hatası veriyor. Sizdede oluyormu

Secret Light

Secret Light

Üye
Arkadaşlar İE fotoğrafları tam net göstermiyor hd fotoğrafları bile tasarruf modunu kapalı yaptım napmalıyım uc browserde as aynı

Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşalar ben navigasyon'u çok kullanan biri olarak şundan da şikayetçiyim gerek here maps de gerekse 8.1 ile gelen harita da yol tarifinde tek bir rota gösteriyor ve rota tercihi vermiyor keşke rota tercihi verse Google maps gibi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşalar ben navigasyon'u çok kullanan biri olarak şundan da şikayetçiyim gerek here maps de gerekse 8.1 ile gelen harita da yol tarifinde tek bir rota gösteriyor ve rota tercihi vermiyor keşke rota tercihi verse Google maps gibi

Ben rota ayarlarında 3 seçenek görüyorum hocam. Rotanı belirledikten sonra yada önce farketmez. Alttaki resimde de göreceksin pencerenin sağ ortasında bir dişliçark (ayarlar) düğmesi var.

Ona tıklayınca aşağıdaki resimdeki ayarlar çıkıyor. Oradan en üstteki Rota Optimizasyonunu seçtiğinde sana 3 değişik rota belirlemen için seçenek veriliyor.

"Daha hızlı rota, Daha kısa rota, Dengeli rota" şeklinde.

serinaga

serinaga

Üye
Yeni aldığım class 10 sd kartı telefonum bazen gormuyor, okuma hatası veriyor. Sizdede oluyormu

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, 32 Gbyte Class 10, hiç sorun yaşamadım, ama taktıktan sonra bir daha da hiç çıkartmadım ...

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Telefonun tuş kilidini açınca ekran çok çok düşük parlaklık veriyor. Işığa doğru çevirince parlaklık birden artıyor. Neden acaba. L1520.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Telefonun tuş kilidini açınca ekran çok çok düşük parlaklık veriyor. Işığa doğru çevirince parlaklık birden artıyor. Neden acaba. L1520.

Parlaklık ayarı otomatikte olduğu için ışıklı ortamda artıyor karanlık ortamda kısılıyor

Üst Alt