İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
arkadaşlar mağazada Facebook la oynanan oyun lar var acaba Windows un sürekli geliştiriyoruz dediği Facebook uygulaması nda bu oyunlar gorunecekmi?
Facebook normal bir şekle geldi de oyunlar kaldı :D

dawid

dawid

Üye
peki üstadım mikrosoft neden kendi face yapmaya uğraşıyor amacı ne? Daha iyisini yoksa olanı yakalamamı yoksa bağımsızlıkmı yada saçmalamakmı?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
peki üstadım mikrosoft neden kendi face yapmaya uğraşıyor amacı ne? Daha iyisini yoksa olanı yakalamamı yoksa bağımsızlıkmı yada saçmalamakmı?
Microsoft kendi işletim sistemini Facebook'dan daha iyi bildiği için daha iyi bir facebook uygulaması yapabilir fakat canımı istemiyor üşeniyor mu bir türlü çözemedim yani.

dawid

dawid

Üye
ilginç bekleyip gorucez anlaşılan.teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
dakamon

dakamon

Üye
...

Tost Makinası ile gönderildi.

Son düzenleme:

skynet

Üye
Son bir kaç gündür telefon kitlenip kalıyor sıfırlayamıyorum da whatsapp yüzünden offfff :off:

hookword

hookword

Üye
Test sürümü de olsa bu kilitlenmeler, kasmalar bu kadar özellik eklenince stabilite kalır mı sorusunu ufaktan cevaplıyor bence.

skynet

Üye
İlk zamanlar bir şey yoktu bu yayınlanan düzeltme güncellemesinden sonra kafayı yedi telefon :(

hookword

hookword

Üye
Bende de aynı valla işin kötüsü ne yapacağını kestiremiyorum her seferinde farklı bir şey yapıyor.

skynet

Üye
Aynen mesela bu gün nokia camera ile video çekiyordum kaydı bitirmek istediğimde kitlendi kaldı yine ve kayıt ettiğim videoyu da kayıt etmemiş

beats

beats

Üye
Gameloft yeni oyun duyurdu üç platform adına, adı Rival Knights:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çıkış tarihi belirsiz.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
TurboCall

TurboCall

Üye
Minion rush kaldırılmış battı diyebiliriz artık platform için yani :D

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bilgilendirme için yazıyorum, Wp8.1 yüklü telefonumda, daha önce Wp8.0'da böyle bir sorun yaşamamıştım. Bugün telefonun şarj tamamen bitti ve güle güle deyip kapandı, kablosuz şarj tablasının üzerine bırakıp gittim. Yaklaşık bir saat sonra geldiğimde telefon Nokia yazısında kalmış, açılamamış, aşırı ısınmış ve tabii ki şarj'da olmamış. Normal kablolu adaptörü takıp açtım. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamamıştım, bir yıldan fazladır kullanıyorum, benzer sorun yaşayan oldu mu hiç ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
Ya bende glance yuzunden kilitleniyor saniyordum oda degilmis sinir oldum iyicene ne oldu bu telefona gunde bir kere mutlaka yapar oldu ses kisma+power yapmadan acamiyorum .. Telefon kilit ekranina dusunce yapiyor bunu ve sadece tepede sensorun icindeki kirmizi isik yaniyor acaba sensor mu engelliyor telefonun calismasini ?
Bu arada sagdaki sensor yakinlik miydi isik miydi ufak olan ?

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
Channel 9 uygulaması gelmiştir.
Ya bende glance yuzunden kilitleniyor saniyordum oda degilmis sinir oldum iyicene ne oldu bu telefona gunde bir kere mutlaka yapar oldu ses kisma+power yapmadan acamiyorum .. Telefon kilit ekranina dusunce yapiyor bunu ve sadece tepede sensorun icindeki kirmizi isik yaniyor acaba sensor mu engelliyor telefonun calismasini ?
Bu arada sagdaki sensor yakinlik miydi isik miydi ufak olan ?
Her ikisi de, şurada:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Her ikisi de, şurada:
linkteki tanımda 2. mikrofon resimde gösterilmemiş ancak tanımlamada 4. maddede yazılmış. dolayısıyla 4. maddeden sonraki tanımlar resimde bir numara eksiği olarak gösteriliyor (resimde 5 gösterilen tanımda 6). resmi site böyle hata yaparsa... :D

beats

beats

Üye
linkteki tanımda 2. mikrofon resimde gösterilmemiş ancak tanımlamada 4. maddede yazılmış. dolayısıyla 4. maddeden sonraki tanımlar resimde bir numara eksiği olarak gösteriliyor (resimde 5 gösterilen tanımda 6). resmi site böyle hata yaparsa... :D
Çözmüşsün işte o kadar da kurcalama. :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Channel 9 uygulaması gelmiştir.

Her ikisi de, şurada:

Yanlış yazmışlar burada
4 kamera 5 sensör 6 ses ayarı

Çırak ile gönderildi

Üst Alt