Akhtoher
Üye
Facebook normal bir şekle geldi de oyunlar kaldıarkadaşlar mağazada Facebook la oynanan oyun lar var acaba Windows un sürekli geliştiriyoruz dediği Facebook uygulaması nda bu oyunlar gorunecekmi?

Facebook normal bir şekle geldi de oyunlar kaldıarkadaşlar mağazada Facebook la oynanan oyun lar var acaba Windows un sürekli geliştiriyoruz dediği Facebook uygulaması nda bu oyunlar gorunecekmi?

doğrusunda üstadım merak ettim olurmukiFacebook normal bir şekle geldi de oyunlar kaldı![]()
Yakın zaman da hiç sanmıyorum hocam ümitlenmeyin.doğrusunda üstadım merak ettim olurmuki
Microsoft kendi işletim sistemini Facebook'dan daha iyi bildiği için daha iyi bir facebook uygulaması yapabilir fakat canımı istemiyor üşeniyor mu bir türlü çözemedim yani.peki üstadım mikrosoft neden kendi face yapmaya uğraşıyor amacı ne? Daha iyisini yoksa olanı yakalamamı yoksa bağımsızlıkmı yada saçmalamakmı?
Her ikisi de, şurada:Ya bende glance yuzunden kilitleniyor saniyordum oda degilmis sinir oldum iyicene ne oldu bu telefona gunde bir kere mutlaka yapar oldu ses kisma+power yapmadan acamiyorum .. Telefon kilit ekranina dusunce yapiyor bunu ve sadece tepede sensorun icindeki kirmizi isik yaniyor acaba sensor mu engelliyor telefonun calismasini ?
Bu arada sagdaki sensor yakinlik miydi isik miydi ufak olan ?
linkteki tanımda 2. mikrofon resimde gösterilmemiş ancak tanımlamada 4. maddede yazılmış. dolayısıyla 4. maddeden sonraki tanımlar resimde bir numara eksiği olarak gösteriliyor (resimde 5 gösterilen tanımda 6). resmi site böyle hata yaparsa...Her ikisi de, şurada:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çözmüşsün işte o kadar da kurcalama.linkteki tanımda 2. mikrofon resimde gösterilmemiş ancak tanımlamada 4. maddede yazılmış. dolayısıyla 4. maddeden sonraki tanımlar resimde bir numara eksiği olarak gösteriliyor (resimde 5 gösterilen tanımda 6). resmi site böyle hata yaparsa...![]()

Channel 9 uygulaması gelmiştir.
Her ikisi de, şurada: