İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Eminsiniz dimi geliştiri hesabı ile yapacağımYardım edin ona göre geliştirici olarak yapacağım
Ben 8.1 yüklü 1520 yi teleservice ye gönderdim ekranı değiştirdiler bide wp8 e duşurmuşler ama garantide bi sorun olmadı hiç bir ücret ödemedim

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
1520 zaten 8.1 deilml

alical33

alical33

Üye
Hayır 1520 de wp8 le çıktı ki zaten daha 8.1 diye bişey yok deneme durumu kullanıyoruz hiç bi cihaz 8.1 yuklu olarak satışa çıkmadı daha

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
6 sutun var bazilarinda

alical33

alical33

Üye
6sutunlu olarak çıktı ama wp8 le çıktı

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Hımm anladım sağol bilgilendirme için

alical33

alical33

Üye
Önemli değil

suyunsesi

suyunsesi

Üye
920 yi müzik dinlemek için araca bağlayacak bir program varmı yada aparat N8 de radyo vericisi vardı radyo dinler gibi bağlanıyorduk bunlarda varmı

Ben bir elektrikçiden bir ucu telefona uyumlu (3 tırnaklı) diğer ucu arabamın teybine uyumlu (2 tırnaklı) jaklara sahip kablo aldım. Teypten modu aux yapınca oluyor. Hatta görüşmeleri bile arabanın hoparlörleriyle yapabiliyorum. Yalnız alırken mikrofonlusunu almıştım.7 lira verdim. Her satıcıya da güvenmemek gerekiyor. İlk aldığım kablonun uçlarına dikkat etmemiştim satıcıda olur demişti. Geri vermek zorunda kaldım.

Dumanla gönderildi.

theposies

theposies

Üye
Wp 8.0 da kullandığım ve sorunsuz çalışan ipod kulaklığını 8.1 yükledikten sonra çalıştıramıyorum var mı çözümü?

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler daha önce de yazmıştım yine yazayım bir kaç kere 8.1 den sonra telefon ciddi anlamda kafayı yedi şöyle ki , telefon açık ama sensörler devre dışı , ayarlar ekranı bomboş , bildirim çubuğu boş kısa yollar ortada yok , hiç bir uygulamaya girmiyor, kimseyi aramıyor ve telefon power tuşundan kapanmıyordu sadece ses kısma+power ile res atılıyordu hatta bu sırada birisi ararsa sadece cevaplama seçeneği çalışıyor bunun dışında yine sensörler iptal ve arayanın resmi falan çıkmıyordu hatta konuşma süresini bile göstermiyordu .. Neyse uzun lafın kısası sorun glance screen beta uygulamasından kaynaklanıyormuş çünkü bu uygulamanın içinden glance resmi ayarladığımda telefon bu hale geliyordu şimdi kaldırdım uygulamayı sorun yok hala ..

YkPkY

YkPkY

Üye
İyide glance secreen 8.1 de gömülü olarak bulunuyor.sen bide 8 için olanıdamı yüklemiştin

Çırak ile gönderildi

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende denedim harbi sapıttı telefon.,sildim ama şimdide ekranın resmini değiştiremiyorum.
Nasıl olcak şimdi

Çırak ile gönderildi

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Whatsappda mesajlarım gitmiyor aynı durumda olan varmı

skynet

Üye
Evet bende durum aynı mesajlar gitmiyor

ademoz05

ademoz05

Üye
Whatsapp sorunu çozulmuş durumda

suyunsesi

suyunsesi

Üye
NE çektin be Whatsapp (windowsphone kullanıcılarının elinden). :kop2:

dawid

dawid

Üye
arkadaşlar mağazada Facebook la oynanan oyun lar var acaba Windows un sürekli geliştiriyoruz dediği Facebook uygulaması nda bu oyunlar gorunecekmi?

Üst Alt