İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben rota ayarlarında 3 seçenek görüyorum hocam. Rotanı belirledikten sonra yada önce farketmez. Alttaki resimde de göreceksin pencerenin sağ ortasında bir dişliçark (ayarlar) düğmesi var.

Ona tıklayınca aşağıdaki resimdeki ayarlar çıkıyor. Oradan en üstteki Rota Optimizasyonunu seçtiğinde sana 3 değişik rota belirlemen için seçenek veriliyor.

"Daha hızlı rota, Daha kısa rota, Dengeli rota" şeklinde.
Pardon ya hata bende haklısın ben yol tarifini demek istemiştim onu navi yi başlatmadan bakılmıyor sandığım kadarı ile
birde yürümede kestirme yok dimi araba yolundan yürütüyor hala ?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Türk yapımı batarya programı var içinde böyle bir özellik buldum ciddi bir kalibrasyon yapabilir mi sizce?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama instagramda Puzzle tarzı resim paylaşma uygulaması varmı androiddeki picslit gibi şimdiden teşekkürler

Lumia 520 ile gönderildi.

Molome,Instagram başka denk gelmedim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Türk yapımı batarya programı var içinde böyle bir özellik buldum ciddi bir kalibrasyon yapabilir mi sizce?

Ben yükledim on numara

Hava kompresörüyle gönderildi

skynet

Üye

Hocam uygulamanın ismini yazar mısın sana zahmet :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Hocam uygulamanın ismini yazar mısın sana zahmet :)

Uygulamanın adı 'Pil'
Mağaza görünümü:

• Beğen
Tepkiler: skynet
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gerçekten hoş bir görsellik sağlıyor fakat/ama/lakin bu vb. uygulamalar sistemi gereksiz yere yormaktan ve güç tüketmekten başka bir işe yaramaz.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Arkadaşlar forumda diğer dosyası sorununun çözüldüğü belirtiliyor fakat benim diğer klasörü 1,3 GB yer kaplıyor nasıl sıfırlayabilirim..

skynet

Üye

Pil %100 iken testi başlattım 1.5 saat sürdü ve test bittiğinde pil %74'e düşmüştü :)
Test sonucu:

PureFood

PureFood

Üye
Uygulama Türk yapımı değil ki çeviri ile Türkçeleştirilmiş :)

dakamon

dakamon

Üye
Benim bir sorum olacak İE de ileri geri yapmak için kaydırma varya onu kapatabiliyormuyuz.çok can sıkıcı oluyor bazen ben istemediğim halde ileri geri yapıyor parmak hareketlerim sonucu

Tost Makinası ile gönderildi.

hookword

hookword

Üye
Arkadaşlar forumda diğer dosyası sorununun çözüldüğü belirtiliyor fakat benim diğer klasörü 1,3 GB yer kaplıyor nasıl sıfırlayabilirim..

Wp8.1 beta için yazılmıştır o. Wp8 de iseniz tümden sıfırlamanız lazım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Benim bir sorum olacak İE de ileri geri yapmak için kaydırma varya onu kapatabiliyormuyuz.çok can sıkıcı oluyor bazen ben istemediğim halde ileri geri yapıyor parmak hareketlerim sonucu

Tost Makinası ile gönderildi.

Bir bakıyorsun başka sayfadayım çok can sıkıcı

Hava kompresörüyle gönderildi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Pil %100 iken testi başlattım 1.5 saat sürdü ve test bittiğinde pil %74'e düşmüştü :)
Test sonucu:

Bakalım ben de bu akşam yapacağım :)

ykd96

ykd96

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
Ben onu 8 ay önce denemiştim.biraz gereksiz bi uygulama.
Yapanın emeğıne yine de saygı duyarım

Çırak ile gönderildi

kemal363

Üye
Merhaba arkadaşlar benim 925 cıhaz da nereye kayıt oldukları bilmediğim müzikler var dilemiyorum da bu konu ile alakası yok ana bilen olursa soylerse sevinirim selamlar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt