Beyler geçen gün de yazmıştım yine yazayım , telefon 2 gündür günde 1 kere olmak üzere aniden kapanıyor ve açılmıyor anca ses kısma+power yapınca açılıyor. Buna neden olan bir uygulama var sanırım ama hangisi bilemedim yada başka bir sorun da olabilir aslında en mantıklısı telefonu fabrika ayarına geri getirmek çünkü 8.1 den sonra hiç sıfırlamadım telefonu . Var mı bu sorunu yaşayan benden başka yada bir yorumu olan ?
peki şöyle bir şey sorayım, Nokia Care uygulamasından garanti durumuna baktığımda garanti kapsamında gorunuyor cihaz ama genpanın sitesinden sorguluyorum imei kodunu genpa çıkışlı değildir diyo hangi servise ait olduğunu nasıl öğrenirim yada teleservice hepsine bakıyor mu?E 2. el sonuçta her şey olabilir
Arkadaşlar ikinici el Lumia 920 aldım dün, bugün fark ettim ki titreşim çalışmıyor. Geçmiş konulardan gördüğüm kadarıyla @papakudioflu bir uygulama önermiş ve o uygulamayla çalışırsa sorun yazılımsaldır demiş denedim ama çalışmadı titreşim. Teleservice götüreceğim cihazı ama bu sorunun önceki kullaıcıdan kaynaklanan bir sorun olma ihtimali var mı yani düşürmeyle falan titreşim devre dışı kalabilir mi?
O konu hakkında bir bilgim yok maalesef üzgünüm =/peki şöyle bir şey sorayım, Nokia Care uygulamasından garanti durumuna baktığımda garanti kapsamında gorunuyor cihaz ama genpanın sitesinden sorguluyorum imei kodunu genpa çıkışlı değildir diyo hangi servise ait olduğunu nasıl öğrenirim yada teleservice hepsine bakıyor mu?
nedir bu teleservice fobisi hocam ben 520yi vermiştim bir günde yapıp verdilerDarbe sonucu titreşim motoru bozulmuş olabilir ki yüksek bir ihtimaldir bu , titreşim motoru bit kadar ve nazik bir parça sonuçta .. Bende 720yi 2. el almıştım ve sorgulattığımda hiç bir yere bağlı gözükmüyordu bir iki yere sordum teleservice bakıyor dediler .. Tabi teleservice denince kanım çekilir hiç işim olmaz orayla orası ayrı : ) Düşün bak 720 nin ekranı çatladı ve garanti dışı onarım olduğu için parasıyla yaptırmam lazımdı buna rağmen yine gitmedim o iğrenç servise gittim X bir telefoncuda yaptırdım : )
nedir bu teleservice fobisi hocam ben 520yi vermiştim bir günde yapıp verdiler
arkadaşlar instagrama fotoğraf yüklerken fotoğrafı kırpmadan yükleyebilmemiz için bir program var mı windows Phone da ya da fotoğrafı küçültebileceğimiz
picsart ile yaptığımda belirli bir oranda hem en hem boy küçültüyor daha sonra kaydedip fotoğraflarımdan açtığımda değişen tek şey fotoğrafın kalitesi oluyor yani yine tam ekran olarak açılıyorPicsart boyut değiştirme yapıyor
arkadaşlar instagrama fotoğraf yüklerken fotoğrafı kırpmadan yükleyebilmemiz için bir program var mı windows Phone da ya da fotoğrafı küçültebileceğimiz
Arkadaşlar benim bir sorunum var ama, belki konusu burası değil. Değilse kusura bakmayın bir yönlendirme iyi olurdu. Metronet kullanıyorum, düne kadar evdeki pc ye bağlı bir roiter ile cepten wifi balantısı yapabiliyorken, bugün ne yaptımsa bağlanamadım. Birden çok cep telefonu denedik bağlantı yok diyorlar. Anladımki sorun cepte değil. Hepsi internet yok diyorlar. Ancak PC (kablo ile) bağlı. Roiter modemde sorun olabilir diye başka bir modem getirdim ve onda da sonuç aynı. İki modemde de (TP-Link, D-link iki modem) fabrika ayarlarına çevirip yeniden yapılandırmaya kadar bir çok şeyi denedim. PC bağlanıyor kabloyla ama modem wifi gönderimi yapmyor.