İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
Beyler bu soracağım soru kendimle alakalı değil yine de sormak istedim. Bugün arkadaşım Lumia 620 aldı ve hattını takıp (Bimcell) internete girmek istedi fakat şebeke kısmından veri bağlantısı seçeneğini açamadık bir türlü. Bunun internet ayarlarının yapılıp yapılmamasıyla alakası var mıdır ve bu sorun internet ayarlarını yapınca düzelir mi? Bimcell bildiğim kadarıyla Avea'nın altyapısını kullanıyor, Avea için manuel gireceğimiz değerler (APN için) işe yarar mı?

TurboCall

TurboCall

Üye
Beyler bu soracağım soru kendimle alakalı değil yine de sormak istedim. Bugün arkadaşım Lumia 620 aldı ve hattını takıp (Bimcell) internete girmek istedi fakat şebeke kısmından veri bağlantısı seçeneğini açamadık bir türlü. Bunun internet ayarlarının yapılıp yapılmamasıyla alakası var mıdır ve bu sorun internet ayarlarını yapınca düzelir mi? Bimcell bildiğim kadarıyla Avea'nın altyapısını kullanıyor, Avea için manuel gireceğimiz değerler (APN için) işe yarar mı?

Aveadır apn ayarları erişim noktasından etkin değilse etkinleştir etkinse yeni oluştursun googleden ayarlara bakabilirsin

Turbo İle Yollandı

dakamon

dakamon

Üye
Ya benim telefon 1 saat konuşmaya gelince konuşmayı kapatıyor bunun bir ayarı falan yokmu?

burakcan42

Üye
operatorler o kadar izin veriyor. telefonla alakası yok
arttıramazsın.

YkPkY

YkPkY

Üye
öyle saçmalık olurmu ya.

beats

beats

Üye
Ev otomasyonunda Cortana kullanımı:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: luckysleven, skynet ve Aybin.Kilic
YkPkY

YkPkY

Üye
Aynen ben eskiden o pepsi kampanyalarinda kac saat konusurdum bisey olmazdi yonetmelik mi degisti hayirdir?

Araştırmak lazım,cidden saçmalık.boş gevezelik için iyi bir çözüm ama önemli bir görüşme için sıkıntı

Çırak ile gönderildi

HeroMR

HeroMR

Üye

please turn off the lamp isminde bir uygulama yapmışlar öyle diyince uygulamayı açıyor. Uygulamada açıldığında otomatik açıyor lambayı ve açıp kapama menüsü geliyor uygulamanın.

mzcoools

Üye
Mağazada yandaki önerilere bastığımda öğe mağazada bulunmamaktadır diyor nedir anlamadım

Windows Phone ile gönderildi.

mzcoools

Üye
Bu videodan atma olayı güncellemeyle geçer mi

Windows Phone ile gönderildi.

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar şebekenin sürekli 3gden 2gye geçmesi tekrar 3g olması sorununu yalnız ben mi yaşıyorum hattım Türkcell müşteri hizmetlerini aradım telefonunuzdan kaynaklı olabilir diyor bu sorunu yaşayan başka biri var mı eğer yoksa tekrar arayacağım koskoca Türkcellsiniz bu mu sizin kaliteniz diyeceğim..
Saygılar

Bize her yer TrAbZoN ;)

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar şebekenin sürekli 3gden 2gye geçmesi tekrar 3g olması sorununu yalnız ben mi yaşıyorum hattım Türkcell müşteri hizmetlerini aradım telefonunuzdan kaynaklı olabilir diyor bu sorunu yaşayan başka biri var mı eğer yoksa tekrar arayacağım koskoca Türkcellsiniz bu mu sizin kaliteniz diyeceğim..
Saygılar

Bize her yer TrAbZoN ;)

Yakaladığı Baz istasyonuna göre değiştirir.normal.tüm 3g li cihazlar öyle

Çırak ile gönderildi

HeroMR

HeroMR

Üye
Saygılar

Bize her yer TrAbZoN ;)

Aynen WP8'de olmuyordu şimdi oluyor. İnternet hızı düşüyor açar açmaz kilit ekranını biraz zaman geçiyor tekrar 3g olup hızlanıyor.

drangela61

drangela61

Üye
Aynen WP8'de olmuyordu şimdi oluyor. İnternet hızı düşüyor açar açmaz kilit ekranını biraz zaman geçiyor tekrar 3g olup hızlanıyor.

Evet bende normal internette gezinirken bile oluyor ama anlamadım gitti şebeke ya çekiyordur ya çekmiyordur 3g çekmiyor olsa anlarım ama çektiği halde 2gye geçip tekrar 3gye dönmesindeki mantık ne acaba?
Bazen çok sinirlendiriyor beni telefonu fırlatmama ramak kalıyor Türkcell yüzüne telefondan olacağım

Bize her yer TrAbZoN ;)

luckysleven

luckysleven

Üye

Bu kazara arabaya uygulanırsa yeni bir dönem başlar : ) Hoş androidde telefondan araba yükseltilip alçaltılıyor ama direk aracın beynini kontrol edemiyorsun sanırım belki bu sağından solundan beyin fışkıran çekik gözlü kardeşlerimiz bir yolunu bulurlar dört gözle beklenmesi gereken bir olay : )

beats

beats

Üye
Bu kazara arabaya uygulanırsa yeni bir dönem başlar : ) Hoş androidde telefondan araba yükseltilip alçaltılıyor ama direk aracın beynini kontrol edemiyorsun sanırım belki bu sağından solundan beyin fışkıran çekik gözlü kardeşlerimiz bir yolunu bulurlar dört gözle beklenmesi gereken bir olay : )
Buna şirketin izin vermesi lazım sanırım, çünkü yazılımların copyrightı alınıyor ve tekrar okunamıyor. En son BMW i8 için yaptığı anahtarlık arabayı kısmi kontrol ediyordu. Sanırım mobil OSlerin güvenliğinden şüphe duyuluyor hâlâ, yoksa yapılamayacağından değil bence.

luckysleven

luckysleven

Üye
Buna şirketin izin vermesi lazım sanırım, çünkü yazılımların copyrightı alınıyor ve tekrar okunamıyor. En son BMW i8 için yaptığı anahtarlık arabayı kısmi kontrol ediyordu. Sanırım mobil OSlerin güvenliğinden şüphe duyuluyor hâlâ, yoksa yapılamayacağından değil bence.

Aynen aklıma direk o geldi zaten : ) Böyle bir durum söz konusu olsa bile almanlar direk çökerler birde opsiyonel yaparlar kesin : )

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar telefon evin kablosuz internetini 2 haftadır sorunlu alıyor.Yani bazenleri sınırlı diyor bazenleri erişim izni yok diyor ve interneti alamıyor bunun için ne yapmam lazım?

Üst Alt