İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Operatörde VPN açıyorum, Wi-fi da pek ihtiyaç duymadım gittiğim her yerin modemine DNS yazdım. :)
VPN'y hiç bulaşmadım, kendi modemimin ayarlarını açtım geçenlerde, DNS değiştirme gibi bir seçenek ya da ayar menüsü yok, eğer ağ bağlantısı bölümünden eklediğin DNS'yi diyorsan abi, bende hep öyle, ama yine giremiyorum.

skynet

Üye
Moli player kullanan arkadaşlar küçük bir sorum var?
Moli player eskiden hafıza kartımdaki videos klasöründe ki ve fotoğraf rulosunda ki videoları görüyordu. Son 2 3 güncelleme sonrasında artık videoları göremiyorum ve de izleyemiyorum. Bu sorunu yaşayan sadece ben miyim yoksa yüklediğimiz videoların yolu mu değişti?
Wp8.1 ön izleme yüklü telefonumda.
Hocam eğer moliplayer sd karta taşıdıysan o yüzden görmüyor olabilir :) (Bende o şekilde olduğunda sd karttaki hiç bir video dosyasını görmüyordu ama telefon hafızasına taşıdıktan sonra normale döndü moliplayer)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
beats

beats

Üye
VPN'y hiç bulaşmadım, kendi modemimin ayarlarını açtım geçenlerde, DNS değiştirme gibi bir seçenek ya da ayar menüsü yok, eğer ağ bağlantısı bölümünden eklediğin DNS'yi diyorsan abi, bende hep öyle, ama yine giremiyorum.
Modem marka model nedir ?

PureFood

PureFood

Üye
Modem marka model nedir ?
Motorola abi, modelini bilmiyorum evde değilim ancak, Uydunet'in kampanyadan bir zamanlar dağıttığı kablosuz modem, baya meşhur internet aleminde Uydunet sağ olsun;

beats

beats

Üye
Motorola abi, modelini bilmiyorum evde değilim ancak, Uydunet'in kampanyadan bir zamanlar dağıttığı kablosuz modem, baya meşhur internet aleminde Uydunet sağ olsun;

Sanırım DNS değiştirme yokmuş bu modelde kullanıcılar da bahsetmiş, VPN ya da proxy ye devam o halde. Ya da gün gelir DNS eklenirse WP ye... Belki...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam eğer moliplayer sd karta taşıdıysan o yüzden görmüyor olabilir :) (Bende o şekilde olduğunda sd karttaki hiç bir video dosyasını görmüyordu ama telefon hafızasına taşıdıktan sonra normale döndü moliplayer)
Teşekkürler ediyorum dostum. Şimdi deneyeceğim.

PureFood

PureFood

Üye
Sanırım DNS değiştirme yokmuş bu modelde kullanıcılar da bahsetmiş, VPN ya da proxy ye devam o halde. Ya da gün gelir DNS eklenirse WP ye... Belki...
Evet abi ben de böyle okumuştum. Bir gecemi uykusuz geçirmiştim bu modem yüzünden, bu alet yüzünden telefondan erişimim yok, VPN olayına da girmek istemiyorum açıkçası, içime sinmiyor.. Ne yapsam acaba, Toib falan işlemiyor mu ?

beats

beats

Üye
Evet abi ben de böyle okumuştum. Bir gecemi uykusuz geçirmiştim bu modem yüzünden, bu alet yüzünden telefondan erişimim yok, VPN olayına da girmek istemiyorum açıkçası, içime sinmiyor.. Ne yapsam acaba, Toib falan işlemiyor mu ?
Siteyi açıyor fakat videoları oynatmıyor, toib vb. uygulamalar. Senin için en iyisi proxy sanırım.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
  • Beğen
Tepkiler: beats
beats

beats

Üye

Kullanan var mı IE gibi çalışıyor mu ?

KenanK

KenanK

Üye
bir şeyde ben sorim.

arama geldiğinde flash ile uyarı veren bir program daha yapılmadı dimi ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bir şeyde ben sorim.

şuan yok ve bence hiç kulanışlı değil niye derseniz o flashın belirli bir patlama sayısı (ömrü için) var ve resim çekerek bunu zaten kullanıyoruz birde bildirim için kullanılması gereksiz bir şey bence

• Beğen
Tepkiler: skynet
beats

beats

Üye
şuan yok ve bence hiç kulanışlı değil niye derseniz o flashın belirli bir patlama sayısı (ömrü için) var ve resim çekerek bunu zaten kullanıyoruz birde bildirim için kullanılması gereksiz bir şey bence
Bu ömür meselesi xenon flaş için geçerli olabilir, elbette led flaş led olduğu için ömrü vardır ama sanıldığı kadar kısa değil.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
YkPkY

YkPkY

Üye
bir şeyde ben sorim.

yok henüz.
normal bi led ömrüde 10.000 saat zaten.temin edilip değiştirilir.
ben u güne kadar ledi bitmiş bi telefonda görmedim zaten.
o gördüğünüz ekranı aydınlatanda ledler.flashdan önce onlar biter nihayetinde

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
SLH.55

SLH.55

Üye
daha önce soruldumu bilmiyorum , telefonu pc bagliyorum resimleri pcye aldim kes yapistir veya resimleri telefondan baska klasöre tasidim diyelim sonuc hep böyle oluyor neden ?

skynet

Üye
Akıllı depolama tile'ı telefonu aç kapa yapmadan güncellenmiyor bu sorunu yaşayan varmı ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Akıllı depolama tile'ı telefonu aç kapa yapmadan güncellenmiyor bu sorunu yaşayan varmı ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bende akıllı veri ile aynı anda çalışıyor hiç durduğunu görmedim.

TurboCall

TurboCall

Üye
valla bıktım bu microsfttan iyicene baymaya başladılar, bugün satın alma geçmişime bakıyım dedim 2 saat denedim girmedi bunun üzerine yabancı ingilizce olarak canlı iletişime geçtim 12 ekime kadar satın aldıklarınız için tekrar ödeme yapmalısınız dedi, o parada baya bir yüksek miktar 150 200 vardır satın aldığım herhalde hatta bir oyun istunt 2 ye 4 defa ücret ödedim haksız yere, bugünde an itibariyle dedikleri ücretlerini geri ödediğiniz takdirde hesabınıza erişim tekrar sağlanıcaktır, ne android ne ios da bu sorunu yaşamadım ödemeyi yapıyordu onda otomatik 1 defa bile sorun çıkmadı bunda defalarca sorun çıkıyor

beats

beats

Üye
Soundcloud IE üzerinden düzgün açılıyor artık, önceden atıyordu. Bir de resmi uygulama gelse.

Üst Alt