İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

yusuff76

yusuff76

Üye
Abi telefona zararı olurmu

c.kayıkcı

yusuff76

yusuff76

Üye
Hiç bişey olmadı ya hesapmımı yaz dedi yazdım done dedim çıktı

c.kayıkcı

yusuff76

yusuff76

Üye
Güncelleme iniyo sonra

c.kayıkcı

TurboCall

TurboCall

Üye
Güncelleme iniyo sonra

c.kayıkcı
tmm olmuş ilk bu güncellemeyi yüklücen korkma çarklar döncek bir kaç dakika bekle sakın telefonu kapatma sonra telefon açılcak tekrar 8.1 güncellemesini indiricek 379mb wifi ile iniyor.şarjında dolu olsun.

yusuff76

yusuff76

Üye
Fulmu bn % 85

c.kayıkcı

yusuff76

yusuff76

Üye
Daha %0 güncelleme

c.kayıkcı

PureFood

PureFood

Üye
Dostlar, abiler yardım lazım, Bing Hava Durumu kullanıyorum, yeni indirdim. İnterneti kapatıyorum bir süre sonra kutucuktaki hava durumu bilgisi kayboluyor, mavi renk boş kutuya dönüşüyor. Bu olayı yaşayan var mıdır ?

TurboCall

TurboCall

Üye
Dostlar, abiler yardım lazım, Bing Hava Durumu kullanıyorum, yeni indirdim. İnterneti kapatıyorum bir süre sonra kutucuktaki hava durumu bilgisi kayboluyor, mavi renk boş kutuya dönüşüyor. Bu olayı yaşayan var mıdır ?
bndede öyle en iyisi weather

PureFood

PureFood

Üye
bndede öyle en iyisi weather
Zaten hep onu kullanıyordum, arka plan falan gelmiş kutucuğun arkasına havaya göre Weather'daki gibi, şekil olmuş diye indirdim, şimdi mecburen Weather'a geri döneceğim.

beats

beats

Üye
Bir sonraki senkronizasyonu yapamadığı zaman boş oluyor.

PureFood

PureFood

Üye
Bir sonraki senkronizasyonu yapamadığı zaman boş oluyor.
İlginç, öyle dursa ne zararı varmış yani. Hayır sonra interneti geri açtım, kutucuk uzun süre güncellenmedi.Ben de AccuWeather'a geçeyim dedim. Kutucuğun ön yüzü hâlâ çok sade, göze hitap etmiyor. Ama arka tarafa beş günlük gösterim yapmışlar, iyi olmuş.

skynet

Üye
Bu takvimdeki hava durumu bilgisini konumdan mı çekiyor ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Moli player kullanan arkadaşlar küçük bir sorum var?
Moli player eskiden hafıza kartımdaki videos klasöründe ki ve fotoğraf rulosunda ki videoları görüyordu. Son 2 3 güncelleme sonrasında artık videoları göremiyorum ve de izleyemiyorum. Bu sorunu yaşayan sadece ben miyim yoksa yüklediğimiz videoların yolu mu değişti?
Wp8.1 ön izleme yüklü telefonumda.

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt