Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuWindows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım
tmm olmuş ilk bu güncellemeyi yüklücen korkma çarklar döncek bir kaç dakika bekle sakın telefonu kapatma sonra telefon açılcak tekrar 8.1 güncellemesini indiricek 379mb wifi ile iniyor.şarjında dolu olsun.
Dostlar, abiler yardım lazım, Bing Hava Durumu kullanıyorum, yeni indirdim. İnterneti kapatıyorum bir süre sonra kutucuktaki hava durumu bilgisi kayboluyor, mavi renk boş kutuya dönüşüyor. Bu olayı yaşayan var mıdır ?
Dostlar, abiler yardım lazım, Bing Hava Durumu kullanıyorum, yeni indirdim. İnterneti kapatıyorum bir süre sonra kutucuktaki hava durumu bilgisi kayboluyor, mavi renk boş kutuya dönüşüyor. Bu olayı yaşayan var mıdır ?
Zaten hep onu kullanıyordum, arka plan falan gelmiş kutucuğun arkasına havaya göre Weather'daki gibi, şekil olmuş diye indirdim, şimdi mecburen Weather'a geri döneceğim.
İlginç, öyle dursa ne zararı varmış yani. Hayır sonra interneti geri açtım, kutucuk uzun süre güncellenmedi.Ben de AccuWeather'a geçeyim dedim. Kutucuğun ön yüzü hâlâ çok sade, göze hitap etmiyor. Ama arka tarafa beş günlük gösterim yapmışlar, iyi olmuş.
skynet
Üye
Bu takvimdeki hava durumu bilgisini konumdan mı çekiyor ?
Youtube ? Normal yolla giremiyorum ben. VPN ile mi giriyorsun abi ?
Aybin.Kilic
Üye
Moli player kullanan arkadaşlar küçük bir sorum var?
Moli player eskiden hafıza kartımdaki videos klasöründe ki ve fotoğraf rulosunda ki videoları görüyordu. Son 2 3 güncelleme sonrasında artık videoları göremiyorum ve de izleyemiyorum. Bu sorunu yaşayan sadece ben miyim yoksa yüklediğimiz videoların yolu mu değişti?
Wp8.1 ön izleme yüklü telefonumda.