İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
E peki bu insanların cebinde patlayan telefonların sebebi fazla ısınmaları değil mi ? Yazılanlara göre farklı şarj aleti yada bataryada kullanmamışlar ama ceplerinde patır kütür patlamış ama yine yetkili birisinin yazısını okudum nokia sanırım bütün cihazlarına aşırı ısınmayı önleyici bir sistem koyuyormuş da o zaman neden ısınıyor bu cihaz : )

Ya ben öyle bir şey ilk defa senden duyuyorum yani hiç bir şey yokken patır kütür telefonun patlaması bir araştırayım bende bakalım

luckysleven

luckysleven

Üye
Ya ben öyle bir şey ilk defa senden duyuyorum yani hiç bir şey yokken patır kütür telefonun patlaması bir araştırayım bende bakalım

mutlaka okumuşsundur hani şu patlayan samsunglar vardı ya s3 sanırım diğerlerini unuttum birde geçen gün ufak çocuğun cebinde patlayan ip5c var googlea yazsan çıkar hemen şimdi onları düşününce bende çok sık telefonla konuşan biriyim iş icabı yüzümüze gözümüze patlamasın o yüzden böyle tedirgin oldum : )720 de yok ama bu ısınma yine varda böyle normal bir ısınma tabi durum böyle olunca ben direk alüminyum ve polikarbon farkında yordum olayı .

dakamon

dakamon

Üye
yuhhhhh böyle bir şey varmıydı ya. E bende hiç olmadı böyle bir şey yok artık. Herhalde purewiev telefonlarda oluyordur. BEnim tel 820
yuhhhhh böyle bir şey varmıydı ya. E bende hiç olmadı böyle bir şey yok artık. Herhalde purewiev telefonlarda oluyordur. BEnim tel 820

lamia925

lamia925

Üye
Arkadaşlar windowsphone da Football Manager tarzı oyun var mı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
maxicep te bir sorun var galiba her tarayıca kasıyor bir mesaj yazıyorum bakıyorum 2 defa yazmış bir çok kişide görüyorum acaba bunun hakkında bir çalışma varmı

dakamon

dakamon

Üye
Evet varmı bi sıkıntı. MEsaj yazıyorum gitmiyor b daha basıyorum yine gitmiyor sayfayı yeniliyorum 2 side gitmiş alt alta.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
maxicep te bir sorun var galiba her tarayıca kasıyor bir mesaj yazıyorum bakıyorum 2 defa yazmış bir çok kişide görüyorum acaba bunun hakkında bir çalışma varmı
Forumun yeni yapısı henüz oturmuş değil, çalışmalar halen devam ediyor.
820'lerde olması gerekiyor.:hmmm

skynet

Üye
620'de bile vardı ama bu son güncelleme ile kaldırmışlar : ?

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
ben siteyle bir sikinti yasamadim-klavye degisik kusura bakmayin-

serinaga

serinaga

Üye

L820 kullanıyorum, şimdi baktım bu özellik var. Nokia Camera ayarlara gir orada yüz tanıma özelliğini aktif et ...

beats

beats

Üye
@pissed26 24 saatlik olması lazım

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar nişanlıma lumia 925 aldık. Önerebileceğiniz kılıf var mıdır? Flip cover ya da cüzdan şeklinde değil de başka tarzlarda güzel kılıflar var mıdır bildiğiniz?

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaşlar nişanlıma lumia 925 aldık. Önerebileceğiniz kılıf var mıdır? Flip cover ya da cüzdan şeklinde değil de başka tarzlarda güzel kılıflar var mıdır bildiğiniz?

yazık etme telefona ekran koruyucu al yeterli : )

ÖEY

ÖEY

Üye
yazık etme telefona ekran koruyucu al yeterli : )
Valla telefon müthiş evet ama yapısı gereği inanılmaz kaygan olmuş. Elde durmuyor deyim yerindeyse. O yüzden kılıf zorunlu.Bu arada aklıma gelmişken başka bir şey daha sorayım. Eskiden müzik player'a girip çıktıktan sonra yukarıda simgesi takılı kalırdı. Bu sorunu gdr2 de düzelttiler diye hatırlıyorum ama şu anda hala öyle oluyormuş telefonda. Nedenini bilen var mı?

luckysleven

luckysleven

Üye
Valla telefon müthiş evet ama yapısı gereği inanılmaz kaygan olmuş. Elde durmuyor deyim yerindeyse. O yüzden kılıf zorunlu.

şunları tavsiye ederim moshinin ürünleri kaliteli oluyor

ÖEY

ÖEY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Evet bu olabilir bak! Sağ ol :) Bu arada o müzik player olayını bilen var mı?
Abi o olay arada sırada yine oluyor ben insider'ın music stop özelliğiyle hallediyorum

Üst Alt