İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
s.a arkadaslar bundan 6 ay once 920 telefonum vardi hemen hemen hergun magaza guncellemesi geliyordu uzun bir sure sonra bundan bir hafta once 925 aldim aldigim gibide black guncellemsi yaptim aldigimdan beri magazadan guncelleme hic gelmedi bi bakayim dedim bir dunya programi elle guncellemem gerekti otomatik bulmuyor sikinti nedir arkadaslar genel bir problem mi bu

İpucu - Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım | Sayfa 201 - MaxiCep

angel_54

Üye
bahsedilen yontemi yaptim ustuste 5 kez resetledim sonuc ayni :(

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
hangi formatta uygulama silinmiyor

pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar benim bir sorum olacak whatsapp ta gelen ses kayıtları nereye kaydoluyor bi bilgisi olan varmı acaba

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Arkadaşlar benim telefonum L720 siyah güncelleme de var ancak bu güncelleme isteyen bazı uygulamalarda yükleme yeri yok neden olabilir hadi bilen göz compass istiyor e nokia beamer sadece siyah güncelleme istiyor bende de zaten var bu güncelleme ancak yüklemiyor bunun gibi bir kaç tane uygulama daha var neden olabilir.

skynet

Üye
Beamer 1Gb ram istiyor :)

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo
ON9

ON9

Üye
iyide akıllı çekim de yüklenmiyor
akıllı çekimi Nokia cameranın içine aktardılar. :DArkadaşlar galerideki bir fotografı direkt paylaştan face ye atınca bakıyorum gizliliği sadece ben gözüküyor. bunun ayarını nereden yapıyoruz.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
akıllı çekimi Nokia cameranın içine aktardılar. :DArkadaşlar galerideki bir fotografı direkt paylaştan face ye atınca bakıyorum gizliliği sadece ben gözüküyor. bunun ayarını nereden yapıyoruz.
sorunuzu bi çok yerde rastladım kimse cevap vermeyince kurcalayıp bakayım dedim ve tek ayarı güncelleme yayımlada gördüm. belki resim upload ederken ordaki ayarı varsayıyordur. Kişiler Hub'ından Kendinize girin ve Güncelleme Yayımla'ya tıklayın. orda ikinci seçenek gizlilik ayarı. sizde ne seçili görünüyor?

ON9

ON9

Üye
sorunuzu bi çok yerde rastladım kimse cevap vermeyince kurcalayıp bakayım dedim ve tek ayarı güncelleme yayımlada gördüm. belki resim upload ederken ordaki ayarı varsayıyordur. Kişiler Hub'ından Kendinize girin ve Güncelleme Yayımla'ya tıklayın. orda ikinci seçenek gizlilik ayarı. sizde ne seçili görünüyor?
Ayar arkadaşlar olarak seçili başka bir arkadaş başka Bir şey önerdi ama daha deneme fırsatını bulamadım. Denedikten sonra haberdar ederim sizi. İnşallah olur da kurtulursunuz benden :)
oh be hallettim sonunda. Ama sizin dediğiniz kısımdaki gizliliği facebook ayarları olarak değiştirdim.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ayar arkadaşlar olarak seçili başka bir arkadaş başka Bir şey önerdi ama daha deneme fırsatını bulamadım. Denedikten sonra haberdar ederim sizi. İnşallah olur da kurtulursunuz benden :)
oh be hallettim sonunda. Ama sizin dediğiniz kısımdaki gizliliği facebook ayarları olarak değiştirdim.
çözmenize sevindim :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler 925 sanki gereğinden fazla ısınıyor yada alüminyum kasa olduğu için ben bu ısınmayı fazla hissediyorum bu durum normalmidir ? Birde ısınan işlemci mi yoksa batarya mı bu baya önemli benim için eyer batarya ısınıyorsa bunun patlama riski de var demektir ? Ve bir başka sorum herhangi bir güncelleme ile ki bu güncelleme büyük ihtimal 8.1 olacak bu ısınma sorununu çözebilirler mi ? 920 lerde gdr3 sonrası ısınma azaldı deniliyorBu arada ısınmasına sebep olacak bir işlemde yapmıyorum telefonda bazen sadece mesajlaşırken bile 15-20 dakika içerisinde ısınıyor ..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar kimse bahsettimi bilmiyorum ama bu L920 nin yandaki tuşları bence hiçte ergonomik değil,telefonu düz kullanırken özellikle işaret parmağımı çok tahriş ediyor .bacanağımda L720 var onda öyle bir sorun yok.

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Beyler 925 sanki gereğinden fazla ısınıyor yada alüminyum kasa olduğu için ben bu ısınmayı fazla hissediyorum bu durum normalmidir ? Birde ısınan işlemci mi yoksa batarya mı bu baya önemli benim için eyer batarya ısınıyorsa bunun patlama riski de var demektir ? Ve bir başka sorum herhangi bir güncelleme ile ki bu güncelleme büyük ihtimal 8.1 olacak bu ısınma sorununu çözebilirler mi ? 920 lerde gdr3 sonrası ısınma azaldı deniliyorBu arada ısınmasına sebep olacak bir işlemde yapmıyorum telefonda bazen sadece mesajlaşırken bile 15-20 dakika içerisinde ısınıyor ..

Kadeşim sen telefon ile ne yaparsan yap onu kendi ısısıyla patlatamazsın hatta bataryanın artısını eksisini bir biriyle temas ettirsen de, bunu sürekli yapsan da patlama olmaz ama batarya çok ısınacak çok fazla kıvılcım çıkacak yani bildigin kaynak işlemi olacak. Denemesini yaptım, yani oyle olunca telefonun patlamasından korkma bir şey olmaz

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Kadeşim sen telefon ile ne yaparsan yap onu kendi ısısıyla patlatamazsın hatta bataryanın artısını eksisini bir biriyle temas ettirsen de, bunu sürekli yapsan da patlama olmaz ama batarya çok ısınacak çok fazla kıvılcım çıkacak yani bildigin kaynak işlemi olacak. Denemesini yaptım, yani oyle olunca telefonun patlamasından korkma bir şey olmaz

E peki bu insanların cebinde patlayan telefonların sebebi fazla ısınmaları değil mi ? Yazılanlara göre farklı şarj aleti yada bataryada kullanmamışlar ama ceplerinde patır kütür patlamış ama yine yetkili birisinin yazısını okudum nokia sanırım bütün cihazlarına aşırı ısınmayı önleyici bir sistem koyuyormuş da o zaman neden ısınıyor bu cihaz : )

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

Üst Alt