İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

aliry52

aliry52

Üye
bilmiyorum denemek lazım ama normal programda sorun olmadığı için hepsinde öyle olduğunu düşünmüyorum aslında Nokia camera ile daha iyi çekim yapmak için yapılıyor ancak bazen sinir bozucu olabiliyor bunedenle resim çekerken her iki programlada çekmenizi tavsiye ederim
insider uygulamasında test kısmında renk olarak bütün ekran kaplanıyor onu bir test edin dokununca da algıma ile de test var onada bakarsanız kesin emin olun yani sorun varmı diye ben görmediğim için bir şey diyemiyorum şuanda ölü pixel sorunu varsa tek çare servis
tesekkur ederım

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

dakamon

dakamon

Üye
Siz demek istediğimi anlamadınız teste gerek tok gayet te dikkat edince ana menüde bile belli oluyor. Pikseller yanmış :/

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Siz demek istediğimi anlamadınız teste gerek tok gayet te dikkat edince ana menüde bile belli oluyor. Pikseller yanmış :/
kesin eminseniz o zaman servisten başka çözüm yok başka yere falan götürmeye uğraşmayın dokunmatik ve ekran çok önemli telefonun ana malzemesi yani

technocu1

Üye
arkadaşlar telefon pil tasarrufu moduna geçtiğinde whatsup bildirimleri gelmiyor. Tasarruftayken bildirimlerin gelmesini nerden ayarlıyorduk.

skynet

Üye
Nokia camerayı güncelledikten sonra yüz izleme özelliği bende artık çıkmıyor :dry:
Sizde de durum aynı mı ?

csH

csH

Üye
arkadaşlar telefon pil tasarrufu moduna geçtiğinde whatsup bildirimleri gelmiyor. Tasarruftayken bildirimlerin gelmesini nerden ayarlıyorduk.
tasarrufta bildirimler gelmez tasarrufu kapaman gerekiyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: technocu1

skynet

Üye
Normalde bu menüde olması lazımdı ama nedense artık yok :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende var ama :hmmm

yunusiyunus

Üye
arkadaşlar güncelleme olan "gdr" açılımını ya da ne anlama geldiğini bilen var mı acaba çok merak ettim ama bulamadım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar güncelleme olan "gdr" açılımını ya da ne anlama geldiğini bilen var mı acaba çok merak ettim ama bulamadım
Türkçe açılımı Demokratik Almanya Cumhuriyeti demek. Şaka şaka, General Distribution Release - Yayımlanan/Dağıtılan Genel Sürüm demek.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve beats

yunusiyunus

Üye
:) teşekür ederim ben de kendimce açmaya çalıştım ama hep şaçma salak geldi senin ki iyimiş :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
arkadaşlar fkaş ışığım çalışmıyor kasaya baskı yapınca çalışıyor bi konu buldum bişeyler söylenmiş ve teli sökeceğim ama hangi pin i kaldırmam gerek bi resim çektim ve kırmızı içine bi pin aldım acaba onu mu kaldırıcaz bi yardım lütfen.

ben yazınca forumda kimse kalmıyor ne garip :sinir

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam biraz yukarı doğru büküp kapağı vidalamadan kapatıp dene. :) deneme yanılma yani. Zaten başka da pin göremiyorum ben orda? Benim 920 de iki tane vardı.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Hocam biraz yukarı doğru büküp kapağı vidalamadan kapatıp dene. :) deneme yanılma yani. Zaten başka da pin göremiyorum ben orda? Benim 920 de iki tane vardı.

cevap için teşekkürler kardeş. ihtiyacı olan lursa diye belirteyim: flaş ın tam karşısına denk gelen 2 tane pin var onları az yukarı kaldırmak gerek toplu iğne cımbız vs bişeyle az kaldırınca çözülüyor :good:

angel_54

Üye
s.a arkadaslar bundan 6 ay once 920 telefonum vardi hemen hemen hergun magaza guncellemesi geliyordu uzun bir sure sonra bundan bir hafta once 925 aldim aldigim gibide black guncellemsi yaptim aldigimdan beri magazadan guncelleme hic gelmedi bi bakayim dedim bir dunya programi elle guncellemem gerekti otomatik bulmuyor sikinti nedir arkadaslar genel bir problem mi bu

Üst Alt