İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu aradamyol üstünde Turkcell e uğradım telefonu görmüştüm ama KIRMIZI görmek istedim orada da Beyaz ve Sarı vardı dedim herkez anlaşmış gibi bu renkleri koymuş raflara kırmızı dedim dediki kırmızı orjinalde yok dedim Turkcell sitesinde satıyor beyaz siyh birde sarı var dedi bende çıktım

- - - Eklendi - - -

ha gerçekten KIRMIZI gören varmı nasıl duruyor renge karar vermem lazım tüm renkleri göremedim daha

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben gordum ama benim sari ve beyaz kadar hoşuma gitmedi acikcasi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kırmızı hoş ama bayansı duruyor

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar dün akşam şarj ettim telefonu şimdi bitti yahu :)

phantomddl

Üye
Damian Dinning Nokia'dan ayrılıyormuş ay sonu :(

Placebo-

Placebo-

Üye
Vardır bir sebebi. Lumia 920'deki kamera sorunundan bile olabilir hatta.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen ya bu adam purewiev in mucidi niye gidiyoki şimdi bu :S

remzi33

remzi33

Üye
Arkdaşlar bı şarj konusu bni çileden çıkardı artı. Hard format atacam ama anlatılan şekilde olmuyor format. Sadece açılıp kapanıyor. Bilen var mı l920'de hard format nasıl oluyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar ben vin7 kullanıyorum ama telefonu direk bağlıyorum sorun yok yani

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben hala neden diğer telefonlar la karşılaştırma yapılmıyor onu anlamadım millet korkuyormu ne:aha:

remzi33

remzi33

Üye
Karşılaştırmalar eski konularda mevcut. Yeni Bi karşılaştırma yapılmadı am videolar var eski konularda

phantomddl

Üye
aynen ya bu adam purewiev in mucidi niye gidiyoki şimdi bu :S

Twitter'da bir kaç gün önce 10 Aralık için sabırsızlandığını Tweet etmiş, bir kaç gün sonra da ayrılık haberi geldi. Şu an ki twitter fotoğrafı Samsung'un S3 temasında bulunan çiçek olması da Samsung mu acaba sorusunu getiriyor akla..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Twitter'da bir kaç gün önce 10 Aralık için sabırsızlandığını Tweet etmiş, bir kaç gün sonra da ayrılık haberi geldi. Şu an ki twitter fotoğrafı Samsung'un S3 temasında bulunan çiçek olması da Samsung mu acaba sorusunu getiriyor akla..

aynen :S Bu adam samsunga geçerse hiç iyi olmaz

pirenuri

pirenuri

Üye
iyiki ocak ayinda aliyorum telefonu. Ilk alan arkadaslar saolsun sikintilatini dile getirdiler bu sayede ben aldigimda guncellemeler gelmis olur yaklasik 1 ay var almama umarim sarisini bulabilirim.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
online lumia 920sahibi arkadaş varmı

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şimdi telefonda bir şey dikkatimi çekti kasanın altı ve ustunde cam la kasanın birleştıüğı araya tırnak girip oynuyomu sizin kasa ? benimki oynuyo esniyoda

Üst Alt