İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:rica: ayrıca mızik yazım hatası için özür dilerim:(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rica ederim. :D olur böyle dalgınlıklar.:oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
dostum onu nasıl yaparız video işini yardımcı olur musun ? :)
Aslınmda elinin altında bir PC olacak hemen oradan tanıdıklara sürekli aktarım yaparsın ama tabi bazen dışarıda lazım oluyor o kötü

uMTOku

Üye
Numara engelleme programı neler var arkadaslar

uMTOku

Üye
Engelleme de yok mu neyse sağ ol kardeş ya

dedereis123

dedereis123

Üye
Şu müziği güncellesinler ya , 1000 şarkıdan sonra kafayı yiyor , karıştırması 10dk suruyor resmen kasıyor . Müzik değişirken bir anda tamamen kapatıyor fln . Çözümü var mı bu kadar şarkı için .
L920

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar Xbox da biriken 406 puanım var ve bu puanla stil değiştirmek istiyorum ama tekrardan benden üyelik gibi bir şey istiyor tam olarak anlamadım ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı Saygılar

ecel54

ecel54

Üye
Arkadaşlar Xbox da biriken 406 puanım var ve bu puanla stil değiştirmek istiyorum ama tekrardan benden üyelik gibi bir şey istiyor tam olarak anlamadım ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı Saygılar

o puanlarla alamıyorsun. Kredi katı ile gold alman lazım

drangela61

drangela61

Üye
Anladım sağolasın ben de onlarla alınıyor sanıyordum yanlış biliyormuşum öğrendiğim iyi oldu..
Saygılar

sauozgur

sauozgur

Üye
bende viberla ilgili bişey sormak istiyorum..beni viberdan aradıklarında arama gelmiyo ama vibera girdiğimde arandığımı görüyorum.garip bi durum anlamadım nasıl çözebilirim bi fikri olan? birde daha öncede sormuştumda navigasyonda koordinat bulamıyorum konumu buluyorum ama koordinat vermiyo???

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar n97 telefonumdaki komik hareketli resimlerimi Bluetooth ile l920 me attım ama görüntüleyemedim. Var mı bunun bir yolu.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Wp Flash içerikli veya gif vs gibi resimleri şuan için desteklemiyor.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
beyler lumia820 hafizam doldu. Bu guncellemeden sonra gelen hafiza kontrolmudur nedir bende hic bir ise yaramiyo hala diger bolumu dolu tam tamina 2.60 gb :D ne ayak anlamadim. nedeni nedir ve bu durumla karsilasan baska biri varmi aranizda.
HELP ME BEYAA

Lenneth

Üye
bende viberla ilgili bişey sormak istiyorum..beni viberdan aradıklarında arama gelmiyo ama vibera girdiğimde arandığımı görüyorum.garip bi durum anlamadım nasıl çözebilirim bi fikri olan? birde daha öncede sormuştumda navigasyonda koordinat bulamıyorum konumu buluyorum ama koordinat vermiyo???

Bildirim sistemi genel olarak bozuk.

Resmi Facebook, Foursquare uygulamalarından Whatsapptan falan bildirimler düzgün olarak gelmiyor.

serinaga

serinaga

Üye
Oooo Hayırlı olsun, konu ÜST KONU olmuş :good:

- - - Eklendi - - -

beyler lumia820 hafizam doldu. Bu guncellemeden sonra gelen hafiza kontrolmudur nedir bende hic bir ise yaramiyo hala diger bolumu dolu tam tamina 2.60 gb :D ne ayak anlamadim. nedeni nedir ve bu durumla karsilasan baska biri varmi aranizda.
HELP ME BEYAA

Şimdilik yapabileceğin 2 şey var;
Birincisi ihtiyacın olmayan uygulamaları silmek,
İkincisi ise telefonu fabrika ayarlarına döndürmek (Bunun için önce yedekleme almayı unutma) ...

Üst Alt