İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Muhtemelen mp3 player veya başka bir oynatıcı uyg. ilgili dosyayı kullanıyor o yüzden silinmiyor olabilir. Müzikçalar ile başka bir dosya aç ve silmek istediğin mp3 dosyasını silmeyi tekrar dene.
Gökçen Korunuyor diyor ya

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Gökçen Korunuyor diyor ya
İşte dosyayı kullanan bir uygulama olduğu için silemiyorsun. Kesin çözüm olarak cihazı kapatıp aç, bu sayede uygulamaların hepsi sonlandırılmış olur. İşe yarayacağını umuyorum.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İşte dosyayı kullanan bir uygulama olduğu için silemiyorsun. Kesin çözüm olarak cihazı kapatıp aç, bu sayede uygulamaların hepsi sonlandırılmış olur. İşe yarayacağını umuyorum.

Ya da zil sesi gibi şeyler için kullanılıyorsa da bu hatayı verebilir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet bir şekilde sildim ama nasıl oldu anlamadım doğrusu teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Ya az daha 808 Alıyordum tesadüfen hiç alakam olmadığı halde Wp bölümünde gördüm L920 yi iyi ki 808 almamışım ne üzülürdüm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şansın varmış İbrahim :oke:

uMTOku

Üye
Arkadaslar 2Gde internet çalışmıyor bi ayarı vardı bunun ya

IVI-Elia

Üye
Arkadaslar 2Gde internet çalışmıyor bi ayarı vardı bunun ya

Valla abi bilmiyorum ben genelde 3G ile girerim ama ayarlardan 2g ye alsam da sorunsuz giriyor.Hiçbir ayar yapmadım.

uMTOku

Üye
Bazı telefonlarda oluyor arama kısmından tuşlarla bi menüye giriyorduk neyse elbet biri cevap verir sağ olasın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bazı telefonlarda oluyor arama kısmından tuşlarla bi menüye giriyorduk neyse elbet biri cevap verir sağ olasın

##3282# ayarlardan 2g'yi aktifleştir. Muhtemelen 3G only seçelidir.

uMTOku

Üye
Porticodan sonra ##3282# olan o 3G ayar menüsü ##3282 +arama olmuş lazım olur unutmayın

hasansen_83

hasansen_83

Üye
bende automatic diyo

uMTOku

Üye
Oyle olacak zaten

kamuraN021

kamuraN021

Üye
arkadaşlar bir hafta önce aldığım NL920 yi adam gibi kullanamadım şarjı %90 altına indiginde telefon donuyor yada reset atiyor şarj halindeyken hiç bir surun yok

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben bluetooth la muzik yollayamadım nasıl yapacağız ya

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben bluetooth la muzik yollayamadım nasıl yapacağız ya
İbrahim bluetooth aç sonra müzik+videolar/müzikler içerisinden göndermek istediğin dosya üzerine basılı tut ve paylaş dediğinde bluetooth seçeneğini kullan...:oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İbrahim bluetooth aç sonra müzik+videolar/müzikler içerisinden göndermek istediğin dosya üzerine basılı tut ve paylaş dediğinde bluetooth seçeneğini kullan...:oke:
gökçen bende aynını yaptım zaten ama olmuyor şimdi çalınıyora ekle diyor birde b.ekranına sabitle diye

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

gökçen bende aynını yaptım zaten ama olmuyor şimdi çalınıyora ekle diyor birde b.ekranına sabitle diye
Hayır o albüm yada sanatçı adı sen onun üzerine tıkla ve içeriğe gir, daha sonra albüme tekrar tıkla ve ilgili müzik dosyasını bul, üzerinde basılı tutup paylaş.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tamam ama bunu daha basit yapabilirler bir güncelleme ile şarkılar bir liste şeklinde çıksa oradan halletsek

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şarkılar liste şeklinde çıkıyor kardeşim onuda şöyle izah edeyim Video+Müzikler/Müzik>Sanatçılar/(solaçek)Albümler/(solaçek)Şarkılar buradaki listeden istediğin dosyayı üzerinde basılı tutarak paylaşabilirsin :oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şarkılar liste şeklinde çıkıyor kardeşim onuda şöyle izah edeyim Video+Mızikler/Müzik>Sanatçılar/(solaçek)Albümler/(solaçek)Şarkılar buradaki listeden istediğin dosyayı üzerinde basılı tutarak paylaşabilirsin :oke:
Ok anladım bu şekilde yaparım

Üst Alt