Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

fkaya025

Üye
müthiş bir proğram. yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve artık pcden bile msn açmamaya başladım

dabster

Üye
yok yok yok bı senedır kullanıyom n95 8gb bı format attım yeni güncelleme yaptım hersey oldu msn gitti bu da calısmadı bana bi yardımmmmm telefon çevrimdışı diyo ne wlanla baglanıyo nede 3g ile kafayı yiyecem ya

aymen_sezer

Üye
N81 8Gb kullandıgım ıcın kablosuz baglatıdan dolayı sıkıntı cekmem dıledıgım gıbı baglana bılırım cok sağol kardesım emegıne sağlık

kais12

Üye
arkadaslar eğer nokia int. service support package'de update hatası alıyorsanız 1.07 versiyonunu bulup kurun(google a yazınca çıkar) üstüne arkadaşın verdiklerini(size uyumlu olanı)kurun çalışacaktır.benim E 63 de böyle çalıştı.son olarak paylaşım için teşekkürler.

yakupcavusgil

Üye
kardeş teşekkürler emeğine sağılık

nens

Üye
Nokia n81 8gb yükledim.. Süper çalışıyor.
Böyle sorunsuz yükleme ve çalışmasından dolayı arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum...

yigityeksin

yigityeksin

Üye
kardeş bu internet paketini yukledim ama silemedim kaldı kontor gidermii

yazırlı

Üye
çok sağolasın da telefona kurarken ücretten falan bahsediliyo o nedir

A_d_R_e_N_a_L

Üye
Arkadaşlar e 75 de deniyorum ne yaptıysam kişi listem gelmiyo kişi ekleyemiyorum sorun nedir sizce bi yardım lütfen

yucel07

yucel07

Üye
teşekkürler kardeş eline sağlık

kökenli

Üye
emeğine teşekkürler

yigityeksin

yigityeksin

Üye
arkadaşlar yardım edecek yok mu??

CoschkuNN

CoschkuNN

Üye
saolasın kardeş eline sağlık..

frktrn

Üye
paylaşım için teşekkürler sorun şuki:bir kişiyle görüşmek istediğimde gelen kutusunu eşitlemediniz diyo?????

T3rM1N4t0rs

T3rM1N4t0rs

Üye
çooohkkk tesekkr dost.!

fredy_bella

Üye
tesekürrr

Üst Alt