Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)
ya arkadaşlar i8510 için bir türlü yükleyemedim. FP2'yi indirdim. "Nokia Internet Services Support Package.sis" dosyasını yüklerken daha doğrusu daha yüklemeden yükleme onayını verdikten hemen sonra sertifika hatası veriyor. hadi sertifika işini hallediyorum bu sefer de yüklerken 2-3 adım ilerliyorum ama sonra yine sertifika hatası diyor. yardımcı olabilir misiniz?
leogs05
Üye
samsung g810 da nasıl çalıştıracağız,lütfen bilgi verirmisiniz,teşekkürler,emeğinize sağlık
bthn1993
Üye
bende nokia e63 var msn i yükledim wireless bağlanırken sorun cıkıo baglanmıo sonra arada mesgul kişilere ileti penceresi actıgımda msn kendi kendie kapanıyor lütfen ilgilenirseniz sevinirim veya nokia e63 için baska bi msn biliyorsanız söylermisiniz
teşekkürler
mehmetbilgin1986
Üye
e51 programlar yuklenirken DESTEKLENMIYOR diyor.
asaray
Üye
samsung i8910hd için olmuyor canım.sertifika hatası diyor yardımcı olabilecenmi
yükledim yalnız şu şekilde. bilgisayarıma kaydettim dosyalrı daha sonra winrar dan cıkarttım hafıza kartıyla telefona yükledim. wireless den dosya indiremiyorum zip li dosyalara desteklenmiyor diyor neden acaba? ilk aldığımda yüklüyordu. sadece skyfire yükle bende program olarak
Birgi
Üye
Selam arkadaşlar, programı sorunsuzca kurdum ve kullandım. Ancak Hotmail ile mail atmak istediğimde Options'tan "Syncrhonize E-Mail" seçeneğini seçmem gerektiğini söylüyor. Ancak öyle bir menü yok.