Official Microsoft Windows Live Messenger v1.5(1802) S60v3 SymbianOS9.x Signed - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

koseaa

koseaa

Üye
e71 de bende çalıştıramadım

osbir

Üye
e71 de çalışmıyor ya bütün sürümleri denedim olmuyor bi yardım edin lütfen

mtx142

mtx142

Üye
tesekkurler eline saglık guzel paylasim :oke:

haloville

Üye
i8510'da çalışmıyor ne yazıkki

pazza

Üye
teşekkürler...

clnq

Üye
Nokia_Internet_Services_Support_Package1.10 güncelleme hatası veriyor..ne yapmak lazım ?

muratsim67

Üye
Bende e51 var msnprogramını yukleyemiyorum dosya bozuk diye bi hata veriyor.(os9.2 olanını kurmaya calıştım)

qzem6767

Üye
e63te acamıyorum dosyayı ne yapmam gerekiyor acil yardım ederseniz sevinirm

hipokrat

Üye
N95 8GB da çalışmadı. ilkinde (Nokia WebServices Support Package_2.10.11) güncelleme hatası dedi ve yüklemedi; messenger (WindowsLive_S60_3_2_v_1_5_1802_Signed)i yüllerken telefon ile uyumlu değil dedi yinede yükledim ama bu seferdre açmıyor. yeniden eski sürüme dönmek zorunda kaldım.:nono:

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
programı paylaşan arkadaşım yanlış bilgi vermişsin bu sürüm sadece OS9.3 cihazlarda çalışır

jazzirti

Üye
önce yüklememiz gereken internet dosyasını yüklemedi, doğrudan programın kendisini yükledim. sorunsuz çalışıyor.
teşekkürler :)

hasun050

Üye
ya arkadaşlar ben samsung g810 var bu msn nin hangisini kuracam ben belefona deniyorum olmuyor bi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkrlr

themuppetshow

Üye
e71 de çin msn'ı harıcı hıc bırını calıstıramadım orjınal msn kullanan bırı varsa ozelden msj atabılırmı ?

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
N80'de tam yükleme sonuna gelince unable to install uyarısı veriyor..Zaten kuruluma başlamadan önce de telefonla uyumsuz diyor..N80'ene yüklenmiyor mu ?

Ben bu programı sadece maillerimi rahat okuyayım diye yükledim..N80'de Yahoo maillerimi okuyacağım güzel bir program yok mu ? (Seven dışında)

kalless

Üye
dosya bozuk diyor :S

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eline emeğine sağlık

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N80'de tam yükleme sonuna gelince unable to install uyarısı veriyor..Zaten kuruluma başlamadan önce de telefonla uyumsuz diyor..N80'ene yüklenmiyor mu ?

Ben bu programı sadece maillerimi rahat okuyayım diye yükledim..N80'de Yahoo maillerimi okuyacağım güzel bir program yok mu ? (Seven dışında)
N80'de çalışmaz.
dosya bozuk diyor :S
Rar'ı bilgisayardan indirin ve bilgisayardan çıkarıp öyle deneyiniz.

gknsagdic

gknsagdic

Üye
yahoo messengerı nasıl bulurum bi türlü bulamadım çıldıracağım....

cilelikes

Üye
n95 8gb da yukledim acılmıyo sorun var

Üst Alt