Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

yigityeksin

yigityeksin

Üye
dostum kaldırmaya çalışamadım ki. bilmiyom kaldırmayı ben şimdi paketi yükledim sonra messengerı yukledim sonra sıldım messengerı ama paketi nasıl silecegğimm???

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum kaldırmaya çalışamadım ki. bilmiyom kaldırmayı ben şimdi paketi yükledim sonra messengerı yukledim sonra sıldım messengerı ama paketi nasıl silecegğimm???

Uygulama yöneticisinden silebilirsiniz.

ThuMs

ThuMs

Üye
çok teşekkürler valla,hep v9.3'e msn aradım buldum sonunda,sağol :oke:

ankaalper

ankaalper

Üye
TeşekkürleR

editormucahit

Üye
ben n73me'de denedim takır takır çalışıyor.

qkhn1983

Üye
N95 e yükledim wirless sayesinde rahatım :D

micro-hat

Üye
kardeş bu nokia internet cart curt varya onu yüklemezsek olmaz mı?

elturco9

Üye
30 gün bedava, ondan sonra para kesilebilir yazisi geliyor. kabul edeyim mi?

yigityeksin

yigityeksin

Üye
eyvallah kardeşim silindir cok sagolasın..

1fb7

1fb7

Üye
saaollll:sn:

cinliserkan

Üye
kardeş güzel uygulama tşkrler..30 günlük mü merak ettim..çünkü kullanım sözleşmesini kabul et ve 30 gün sonra sizden ücret talep edilebilir tarzında bişeyler yazıyordu...

eragon132

Üye
ne kadar teşşekür etsem azdır

defected

defected

Üye
arkadaşlar bu program yavaş çalışıyor ya sizde de öyle mi?

aykuttaze

aykuttaze

Üye
nası yüklicm bunu n79 a

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Windows Live Messenger v1.5.1229 FP1
N73 de nasıl oldu bilmiyorum ama çalıştı.Gayette güzel çalışıyor.Ama programın bir sorunu var oda kapattıgım halde internet bağlantısını kesmemesi.Bunun nedeni WIMSERVER.exe adlı işlem parçacıgı.Handy taskman dan kapatınca sorun çözülüyor.Ama genede kıl bir sorun.Araştırdım ama sanırım çözümü yok.Benden başka bu sorunu yaşayan varmı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Live Messenger v1.5.1229 FP1
N73 de nasıl oldu bilmiyorum ama çalıştı.Gayette güzel çalışıyor.Ama programın bir sorunu var oda kapattıgım halde internet bağlantısını kesmemesi.Bunun nedeni WIMSERVER.exe adlı işlem parçacıgı.Handy taskman dan kapatınca sorun çözülüyor.Ama genede kıl bir sorun.Araştırdım ama sanırım çözümü yok.Benden başka bu sorunu yaşayan varmı?
Bu bir problem değil.Herkeste böyle.Bir süre sonra kendi kendine internetle bağlantıyı kesiyor.Ama başka bi programla neti kullanıyorsanız o zaman kapatamıyor.Onun da çaresi var.Uzunca kırmızı tuşuna basınca kapanıyor ama 2-3 kere tekrar edilmesi lazım.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş güzel uygulama tşkrler..30 günlük mü merak ettim..çünkü kullanım sözleşmesini kabul et ve 30 gün sonra sizden ücret talep edilebilir tarzında bişeyler yazıyordu...
Arkadaşım bi konunun tamamını okusanız cevabı verildi.

nası yüklicm bunu n79 a
Anlatım ilk mesajda vardır.

arkadaşlar bu program yavaş çalışıyor ya sizde de öyle mi?
Stabil bir şekilde çalışıyor, hiç yavaşlık yok:oke:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Cevap için teşekkürler.Artık N73 de listeye ekleyebilirsiniz.Hiç umudum yoktu ama sorunsuz kullanıyorum

enerjixx

Üye
çok teşekkürler:oke:

BeSiKTaSLl

BeSiKTaSLl

Üye
N73 de neden calışmıyor ?

Üst Alt