Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)
Sponsorlu Bağlantılar
Samsunspor
Emekli Yönetici
teşekkürler, sorunsuz çalışıyor
ardaaga
Üye
n80 kurdum olmadı ona uyumlu sürüm nezaman çıkar
Engin54
Üye
Allah rizasi icin yardimci olun bana kafayi yicem defalarca indirmeme ragmen bu msn yi yükleme yaparken dosya bozuk hatasi veriyor neden tlf N95 bu tlf yükleyipde calistiran varmi. Lütfen yardimci olun bana.
nesbay
Üye
harikasın
sağol , çok gerekliydi
temres
Üye
Çok harika bir program. 6120c de çalışıyor ve çok eğlenceli. Maillere bakmak çok daha kolay. Eskisine nazaran çok gelişmiş.
Emeğine sağlık...
yurttas_35
Üye
abicim eline sağlıkta bide cam açabilsek süper olur
fazo
Üye
eline sağlık
bosvakit
Üye
yükledim kurdum evde wifi var deniyecem inşllah bağlanır teşekkürler
haciorhan
Üye
@n!wa+*R™;1486473' Alıntı:
Bunu çok istiyordum..ama olmuyor 9.1'e...(Windows neredersin..çabuk buraya gel..!!!Hemen 9.1'E uygun üretip piyasaya salıyosun..!)
Çok yakında bi versiyon ekleyeceğim.Bütün S60v3'lerde çalışacak.Türkçeleştiriyorum, 2-3 gün sonra hazır olur.
grenn
Üye
öncelikle teşekkürler paylamış için. bende samsung i550 var nokia internet services i yüklerken sertifika hatası veriyor. benim cihaza uyumlu değil sanırım. bu cihaza uyumlu bir msn messenger programı var mı? wi fi olarak çalışabilecek?
öncelikle teşekkürler paylamış için. bende samsung i550 var nokia internet services i yüklerken sertifika hatası veriyor. benim cihaza uyumlu değil sanırım. bu cihaza uyumlu bir msn messenger programı var mı? wi fi olarak çalışabilecek?