Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
teşekkürler, sorunsuz çalışıyor

ardaaga

Üye
n80 kurdum olmadı ona uyumlu sürüm nezaman çıkar

Engin54

Engin54

Üye
Allah rizasi icin yardimci olun bana kafayi yicem defalarca indirmeme ragmen bu msn yi yükleme yaparken dosya bozuk hatasi veriyor neden tlf N95 bu tlf yükleyipde calistiran varmi. Lütfen yardimci olun bana.

nesbay

Üye
harikasın
sağol , çok gerekliydi

temres

Üye
Çok harika bir program. 6120c de çalışıyor ve çok eğlenceli. Maillere bakmak çok daha kolay. Eskisine nazaran çok gelişmiş.
Emeğine sağlık...

yurttas_35

yurttas_35

Üye
abicim eline sağlıkta bide cam açabilsek süper olur:D

fazo

fazo

Üye
eline sağlık

bosvakit

Üye
yükledim kurdum evde wifi var deniyecem inşllah bağlanır teşekkürler

haciorhan

haciorhan

Üye
@n!wa+*R™;1486473' Alıntı:
Bunu çok istiyordum..:off:ama olmuyor 9.1'e...:agla(Windows neredersin..çabuk buraya gel:sopa::stres::sopa:..!!!Hemen 9.1'E uygun üretip piyasaya salıyosun..!:oku)

Aynen benimde çok istediğim program ama malesef olmuyor.:agla

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

grenn

Üye
öncelikle teşekkürler paylamış için. bende samsung i550 var nokia internet services i yüklerken sertifika hatası veriyor. benim cihaza uyumlu değil sanırım. bu cihaza uyumlu bir msn messenger programı var mı? wi fi olarak çalışabilecek?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkürler paylamış için. bende samsung i550 var nokia internet services i yüklerken sertifika hatası veriyor. benim cihaza uyumlu değil sanırım. bu cihaza uyumlu bir msn messenger programı var mı? wi fi olarak çalışabilecek?
Symbian OS 9.2 olanı indireceksiniz.

emre1661

Üye
Beyler bana acil turkcell windowslive messenger yazılımı lazım lütfen yardımm plss üyeyim ama yararlanamiyorum yanii siteden yazılımı indiremiyorum burdan biri bulursa insaniyetlik niyetine msnden ulaşssınn bana şimdiden teşekkür ederimm tümmm maxicep halkına ;)

--------------- Ekleme ---------------

MSN BU : dj_emre1992_16@hotmail

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Çok yakında bi versiyon ekleyeceğim.Bütün S60v3'lerde çalışacak.Türkçeleştiriyorum, 2-3 gün sonra hazır olur.

Çok teşekkür ederiz Dört gözle yeni çalışmanı bekliyoruz

ibrahimdisli

ibrahimdisli

Üye
teşekkürler kardeş, nokia 6210 navigatore yükledim süper çalışıyor, emeğine sağlık herşey gönlünce olsun.

esen71

Üye
6120c de çalışıyor, teşekkürler. şimdilik Rekor cepte'den kazandığımız internet paketini kullanıyoruz. İleride Allah Kerim.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
eP_362 kardeşim N73 ve be yazılımalra sahip pre9.1 çalışman nasıl gidiyor yakın zamanda bizde kullanabilecekmiyiz

ALPARS™

ALPARS™

Üye
kaç kontör gidiyor?

potamya

Üye
süper.teşekkürler...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kaç kontör gidiyor?
Kaç kontör gittiğini bilmiyorum ama çok gittiği kesin.Çünkü avatarlar filanda gözüküyor.En iyisi internet paketiyle kullanmak.

--------------- Ekleme ---------------

eP_362 kardeşim N73 ve be yazılımalra sahip pre9.1 çalışman nasıl gidiyor yakın zamanda bizde kullanabilecekmiyiz
Bugün konuyu açacam.Ne zaman onaylanır onu bilemem.Açılınca linki burdan bildiririm.:oke:

Üst Alt