Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)
Bu konuda da zaten aynısı var ama hâlâ bazı arkadaşlar çalışmıyor diyor.Telefonunuzun sürümü ne?
oguzhan308
Üye
ya benim e65 var daha önceden bunu kullanıyordum... sonra bir format attım telefona... geri yükledim.. tam programı açarken "Menü:Özellik Desteklenmiyor" diye bir uyarı yazısı geliyor ve açılmıyor... nedeni nedir acaba acil yardım bekliyorum...
ya benim e65 var daha önceden bunu kullanıyordum... sonra bir format attım telefona... geri yükledim.. tam programı açarken "Menü:Özellik Desteklenmiyor" diye bir uyarı yazısı geliyor ve açılmıyor... nedeni nedir acaba acil yardım bekliyorum...
ben bunu e63 e kurdum yanlız beğenmedim habire liste yeniliyor diye bişeyler diyor. ebuddy 1.2 sürümü daha iyiydi. şimdi 1.4 versiyonu qwer tuşlu telefonlara uyumlu değil.