Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

cun_eyt

Üye
E66 da çalışıyodu güncellemeden sonra çalışmadı

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
teşekkürler

can+er

can+er

Üye
n80 de çalışırmı?

gentlement39

gentlement39

Üye
emeğine sağlık

dexter88

dexter88

Üye
Teşekkürler nimbuzz kullanıyordum bu daha şık oldu...

ariturka

Üye
Çok teşekkürler... Cep için bence en iyi Messenger Yazılımı...

ERKAN1907KAYA

ERKAN1907KAYA

Üye
samsung i450 dede çalışmıyor. normalde samsung i 450 tüm n73 uygulamalarını çalıştırır aynen burdada n73 ün çalıştıramadığını çalıştırmadı arkadaşların haberleri olsun... teşekkürler yinede paylşım için...

enes1986

enes1986

Üye
n95 8g V31.0.015 de calisiyor. Acilista " ilerleyen zamanlarda aylik Masraf alinabilir fakat 30 gun icinde bilgilendirileceksiniz" dedi. Ayrica bunun Deneme surumu oldugunuda soyluyor. neyse Gorcez bakalim. Tesekkurler

RbeLLi0N

Üye
Arkadaşlar bende E 71 var Tam Anlamı İle Kullanamıyorum . Wlan ile Baglanmış Durumdayım . Msn indirmek İçin ne yapmam Gerekir bana Msn den yardımcı Olabilecek Bir Arkadaş Varmı Acaba ?

meku

meku

Üye
arkadaşlar faturalı hat kullanıcıları için çok yazarmı bu tarz uygulamalar ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

umitarda

Üye
emegine sağlık

şahin1987

Üye
tedeş bunun n70 çalışanı yokmu aynısı varsa çok sevinirim

umutsoylu

Üye
emegıne saglık tessekur

yusuf_128

Üye
merhaba,

bağlantı yapmak istediğimde servis sağlayıcınızı kontrol edin diyor her defasında. İptal bastığımda ise bir daha programa giremiyorum. yükleniyor yazıyor ve kalıyor.

Telefonum N95.

Ayarları kontrol ettim. sorun gözükmüyor

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
ben aynısını n95 te kullanıyorum hiç bir problem yok msn ye bağlanıyor..

MobiLe_ManiA

Üye
hey gidi hey.belkide sitenin en eski üyelerindenizdir. kim derdi ki yeniden maxicepe girelim. e71ime msn bakıyordum,google'da gördüm linki.bir heyecan bir heves.kullanıcı adı şifremizi bile unutmamışız.ne dostluklar kurduk buradan.teşekkürler ekleyen arkadaşa,
saygılar.

yalan duny

Üye
gerçekten çok teşekkürler

hope26

Üye
Teşekkürler

Üst Alt