Windows Bilinmeyen Donanımlar [Kesin Çözüm - Videolu]

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Windows Bilinmeyen Donanımlar [Kesin Çözüm - Videolu]
Arkadaşlar işsizlik kötü birşey
canım sıkıldı bende böyle bir destek vereyim dedim inşallah işinize yarar ki %100 yarayan birşey.

Mesela bilgisayarınıza format attınız ve bazı donanımları bulamadınız marka/model bilmiyorsunuz ozaman bu videoyu izlemeniz yeterlidir

Yardımım dokunduysa ne mutlu bana
Bilgi paylaşarak çoğalır.
Akva96 - Maxicep.com

[video=youtube;95dnPUJuxRA]http://www.youtube.com/watch?v=95dnPUJuxRA&feature=youtu.be[/video]

Tepkiler: avcitalip

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim

video bende açılmıyor. Adres olarak verir misin.

Akva96

Üye
    Konu Sahibi

buyur

Xurmirac

Üye

Arkadaşım ilk olarak teşekkürler bilgisayarlarına Xp format atanlar veya arkadaşlarının bilgisayarına format atanlar için çok yararlı bir konu Soracağım bir iki şey var bilgisayarının ekran kartı çok kötü olmasına rağmen videoda kasılma yok hangi programı kullanıyorsun ? ve ikincisi eğer iznin olursa senin adını vererek bu videyu mikrofonla yapabilirim

benim anlamadığım mikrofon yok diyorsun altta recording açık ses kayıt değilmiydi o

sürücüsü yüklü olmayanlarda da o kod gözükecekmi yine de değişik bi yöntem sağol

Xurmirac

Üye
yalnız arkadaşım hani o 4 tane kod var dedin ya oraları pek anlayamadım ben sadece seçtiğin yere yakın bir yer vardı bendede öyle denedim ve modeli doğru çıktı o anlatımı yenilersen iyi olur bence

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Telde olduğum icin alinti cevaplayamiyorum.

Arkadaşlar surucu yuklu olmasada o kod gözükür.

Valla ben camtasia kullaniyorum screen video cekmek icin.

Ayrica sen bilirsin kardes seslendir istersen.

bayon

Üye
tesekkurler iyi oldu bunu ögrendiğimde sadece xp de mi oluyo bu