Windows Bilinmeyen Donanımlar [Kesin Çözüm - Videolu]

Sponsorlu Bağlantılar

Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Windows Bilinmeyen Donanımlar [Kesin Çözüm - Videolu]
Arkadaşlar işsizlik kötü birşey :D
canım sıkıldı bende böyle bir destek vereyim dedim inşallah işinize yarar ki %100 yarayan birşey.

Mesela bilgisayarınıza format attınız ve bazı donanımları bulamadınız marka/model bilmiyorsunuz ozaman bu videoyu izlemeniz yeterlidir :)

Yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)
Bilgi paylaşarak çoğalır.
Akva96 - Maxicep.com

[video=youtube;95dnPUJuxRA]http://www.youtube.com/watch?v=95dnPUJuxRA&feature=youtu.be[/video]

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

CABBAR

CABBAR

Üye
:tşk: yararlı bi konu

Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
video bende açılmıyor. Adres olarak verir misin.

Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi

buyur

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
tamam teşekkürler

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Arkadaşlar işsizlik kötü birşey :D
canım sıkıldı bende böyle bir destek vereyim dedim inşallah işinize yarar ki %100 yarayan birşey.

Mesela bilgisayarınıza format attınız ve bazı donanımları bulamadınız marka/model bilmiyorsunuz ozaman bu videoyu izlemeniz yeterlidir :)

Yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)
Bilgi paylaşarak çoğalır.
Akva96 - Maxicep.com

[video=youtube;95dnPUJuxRA]http://www.youtube.com/watch?v=95dnPUJuxRA&feature=youtu.be[/video]

Arkadaşım ilk olarak teşekkürler bilgisayarlarına Xp format atanlar veya arkadaşlarının bilgisayarına format atanlar için çok yararlı bir konu :) Soracağım bir iki şey var :D bilgisayarının ekran kartı çok kötü olmasına rağmen videoda kasılma yok hangi programı kullanıyorsun ? ve ikincisi eğer iznin olursa senin adını vererek bu videyu mikrofonla yapabilirim :)

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
:tşk:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim anlamadığım mikrofon yok diyorsun altta recording açık ses kayıt değilmiydi o :D

schindler2013

Üye
sürücüsü yüklü olmayanlarda da o kod gözükecekmi yine de değişik bi yöntem sağol

Xurmirac

Xurmirac

Üye
yalnız arkadaşım hani o 4 tane kod var dedin ya oraları pek anlayamadım ben sadece seçtiğin yere yakın bir yer vardı bendede öyle denedim ve modeli doğru çıktı :D o anlatımı yenilersen iyi olur bence :D

Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Telde olduğum icin alinti cevaplayamiyorum.

Arkadaşlar surucu yuklu olmasada o kod gözükür.

Valla ben camtasia kullaniyorum screen video cekmek icin.

Ayrica sen bilirsin kardes seslendir istersen.

bayon

Üye
tesekkurler iyi oldu bunu ögrendiğimde sadece xp de mi oluyo bu

Üst Alt