Müzik Çalar 15.02 Baştan Sona Yazılı Anlatım + Videolu Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Müzik Çalar 15.02 Baştan Sona Yazılı Anlatım + Videolu Anlatım
5800,X6,5230 için Müzik Çalar Güncelleştirmesi çıkmıştı bildiğiniz gibi.
Yeni özellikler:
Müzik Çalar hızlandı + Hatalar gi rildi.
Müzik Çaların ana ekrana atması dÜzeltildi.
Şarkı sözlerini gösterebiliyor + Sekronize olarak şarkı sözü gösteriyor. Resimde gördüğünüz gibi şarkıda söyle n söz ne ise şarkı sözü ekranında okuyabilirsiniz.

5800 > Yazılım Güncelleme > Müzik Çalar 15.02 > Başlat yolunu izleyerek güncellemeyi yapabilirsiniz.

Videolu Anlatım(HD İZLEMENİZİ ÖNERİRİM):

[video=youtube;ItKSHbmQSkU]http://www.youtube.com/watch?v=ItKSHbmQSkU&feature=plcp[/video]

[video=youtube;Gk2mH5VCwU0]http://www.youtube.com/watch?v=Gk2mH5VCwU0&feature=youtu.be[/video]

Anlatım:
-İlk olarak MiniLyrics isimli programın tam versiyonu lazım. Upload kendime ait.
-Bu programı indirdikten sonra RAR'dan çıkarıp kuruyoruz.
-Kurulum esnasından size bazı Müzik Çalar programlarının listesini verecektir. Zaten PC'nizde bunlarda biri yüklüyse otomatik olarak işaretlidir.
-Yüklemeyi tamamladıktan sonra masaüstünüzde ''Restart MiniLyrics'' isimli program simgesi çıkacaktır.
-Ona boşuna tıklamayın çünkü programla beraber bir Müzik Oynatıcı programında beraber açılması gerekiyor.
-Ben Windows Media Player ile yaptım. Windows Media Player'e girdim, MiniLyrics otomatik olarak açıldı.
-Mp3 sözleri MiniLyrics'in penceresinde otomatik gösteriliyor zaten. Eğer şarkı sözleri otomatik açılmamış ise MiniLyrics menüsünden ''şarkı sözleri'' altında ''şarkı sözü ara'' tıklayarak buluyoruz.
-Şarkı sözleri mp3 ile aynı zamanlamada olmayabilir. O yüzden aynı listeden diğerlerini de deneyin bence.
-Sonra yine MiniLyrics menüsünden ''şarkı sözleri'' altında ''şarkı sözlerini Mp3 dosyasının içine yaz'' tıklıyoruz ve bize hangi kodeklerde kaydedilsin gibi bir şey soruyor. Ordan üçünü de işaretliyoruz ve tamama basıyoruz
-İşlem bu kadar.

-MiniLyrics tam sürümüdür, uzun arayışlarım sonucu buldum.
-2 adet kayıt kodu RAR'ın içinde zaten.(Videoda gösteremedim fakat MiniLyrics ilk açıldığında Satın Al veya Kodu Gir istenecek. Kodu gire tıklayınız ve kullanıcı adı ve şifreyi giriniz.)

:oke: EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR :oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Knight43, bossdarkkiller ve ChavRash

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler. Güzel bir anlatım ve paylaşım. :oke:

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Önemli Değil.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Teşekkürler

talat5361

Üye
burda video yok

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Görmüyor musun ortada koskocaman.

bossdarkkiller

Üye
Çok güzl paylaşım bunu arıyodum eline sağlık.

kaan5268

Üye
Arkadaşlar teker teker içine yaz demektense programın üzerine sağ tıklayıp preferencesden sözleri açıp şarkı sözleri aynı dizine kaydet ve sace lyrcis in mp3 file yi seçin ve en önemlisi şarkı ismi ile aynı tutu seçin yoksa bizim zeki telefonlar akıl edemiyolar hangi şarkıya ait olduğunu :d

metzger

metzger

Üye
N97 ye olmuyor dimi?

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi n97'yle 5800 müzik çalar sürümü aynı mı bilemeyeceğim.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
arkadaşım bn bi şarkıya sarkı sözü ekledim pc türkçe karakterleri gösteriyo ama bizim bu müzik çalar türkçe karakterleri göstermiyo yawww :off::off::off:

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
(16.06.2012 Saat 23:33:29 ) GÜNCELLENMİŞTİR.

ByKatre

ByKatre

Üye
Bilgisayardan Müzik Çaları Nasıl Açtın Symbian ?

sena5135

sena5135

Üye
hafız bende hata veriyor media playerde açık diyo hata weriyor ne yapmam lazım

aliayan

aliayan

Üye
Teşekkürler...

Üst Alt