(((WiNDOWS 98 CEPTE)))((128 MB RAM TELEFON))((E51,5320xm, N79, N95, N96, N82, 5800, 6220c ...))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ölümüne

ölümüne

Üye
herşey iyi güzel ama bu screenshotları koyan arkadaş hem türkçe kullanıyo hem yazılar okunuyo madem kendi telefonu nasıl yapmış bi anlatsa da biz de nasiplensek:naughty:

Heros01

Üye
ya arkdaşlar ben yukledım butun programları hata uygulamarlda dosbox var onu açmay çalışıyorum hafıza dolu bazı uygulamalrı kapatın ve yenıden deneyın dıyor benım tlf n73 noka olma mı ya lutfen yardım okdar çabaladım bır turlu bır sonuca varaadım yardım hafıza için bir ek lentımı lazım neyse yardım edın acil şimdiden tşkler

Indiana Jones

Üye
    Konu Sahibi
ya arkdaşlar ben yukledım butun programları hata uygulamarlda dosbox var onu açmay çalışıyorum hafıza dolu bazı uygulamalrı kapatın ve yenıden deneyın dıyor benım tlf n73 noka olma mı ya lutfen yardım okdar çabaladım bır turlu bır sonuca varaadım yardım hafıza için bir ek lentımı lazım neyse yardım edın acil şimdiden tşkler
n73 te ram yetmezliğinden dolayı çalışmaz

qwerty88988

Üye
data klasörü derken 3 tane data klasörü var.indirdim dosboxu açtım win98 lite professional dedi(önce siyah ekran çıktı,yazılar falan vardı) sonra mavi ekran çıktı şimdide siyah ekran çıktı bekliyorum hala.telefon kapalı gibi ama değil.ama hangi data klasörü onu anlamadım :megafon::ah

sagozanCAN

Üye
e65 te çalışırmı acaba yav

waryanli

waryanli

Üye
Bende e63'te denedim fakat olmadı :( belkide olacaktı ama bir iki sis dosyası sertifika hatası verdi sağlık olsun ama gelecek vaat eden bir çalışma emeği geçenlere teşekkürler

Indiana Jones

Üye
    Konu Sahibi
Bende e63'te denedim fakat olmadı :( belkide olacaktı ama bir iki sis dosyası sertifika hatası verdi sağlık olsun ama gelecek vaat eden bir çalışma emeği geçenlere teşekkürler
instal klasörünün içindeki SDL-1.2.13 adlı dosya ve dosbox sisx. sis dosyası süresi geçmiş sertifika hatası veriyor.bunun için tarihi 01.01.2010-2009 veya 2008 yap.

waryanli

waryanli

Üye
Hızlısın iskender, akşam eve gittiğmde tekrar deneyeceğim teşekkür ederim...

dodge90

Üye
5800 da sorunsuz olarak çalışabilirmi lütfen banla

kayserili38

Üye
kardeş öncelikle ellerine sağlık teşekkur ederim ama linkte hata var inmiyor linki bi yenilesen bi zahmet kardeş

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
arkadaslar booting yazıo siyah ekranda bekliyor öyle bi bilgisi olan varsa cvp yazarsa sevinirm

ali.44

ali.44

Üye
N95de olmadı teşekkürler

sero58

Üye
elıne saglık

artist20_20

Üye
herkese cok tesekkürler

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Emegine Saglik.
:maxicep:

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
abi sadace ana ekran mı yoksa komple telefon mu windows98 olyor yani komple işletim sistemi mi degişiyor???? :D

Heros01

Üye
ben butun dosyaları yukledım yalız instal deki bu dosyayı SDL-1.2.13-s60-2.3.4_armv5.sisx yükleyemedım ve dosbo.sx yukleyemdım sertifika süresi dolmuş diyor telefonun tarih ve sata yaralarını değiştirdim yınde yapamdım yardımcı olursanız sevınırım bu arada bun win 98 deyılde win xp yada sp olanı yok mu varsa link verirseniz sevnirim win çok eski bir prg oytuzden öylen mek istedim ha bu arada birde bu win98 yukledıkten sonra pc ekranına yenı uygulamlara msnger veye oyun yuuklme sansımız varmı lutfen sorularıma acıl cevp beklıyorum yardımlarınınz için çokkk tşkler

--------------- Ekleme ---------------

bu arada kusura bakmayaın yazımda bazı harfler eksık ve yanlız yazılmış hatamdan dolayı özur dılerım saygılar

ismailykr

Üye
tarihi geri al ilki için 01.12.2009
digeri için(dosbox) 12.06.2009

hamdi38

hamdi38

Üye
teşekkürler

tarrakosman

Üye
sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt