(((WiNDOWS 98 CEPTE)))((128 MB RAM TELEFON))((E51,5320xm, N79, N95, N96, N82, 5800, 6220c ...))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e72 ye kurmayı denedim ama install dosyasının içindekileri kurarken sdl.1.2.1.3 armv5 dosyasını kurarken süresi geçmiş sertifika hatası aldım sorun ne acaba?

884226

Üye
( SDL-1.2.13-s60-2.3.4_armv5 ) buna önce süresi dolmuş mu geçmişmi bi sertifika dedi konuları okumuştum indirmeden önce aynı sorunla karşılaşan olmuş eklenti olarak verilmiş ordan indirdim bukez yükledi güvenlik hatası verdi ben devam dedim yüklenirken ( yüklenemeiyor sertifika kısıtladırılmş ) dedi ???? teleon n96

rapper07

Üye
Süresi geçmiş sertifika derse Tarihi 2007-2008 veya 2009 yapmayı dene.

Büyük_iskender kardeş sana biraz komik gelcek ama xD bunu nokia 6600 yapabilme imkanımız varmı 10mb ram tek sorun dosbox sisx olduğu için açamam onu

exe1454

Üye
telefonum e55 denedim çalışıyo teşekkürler

fmt01

Üye
begnmessek gerı nasıl eskı halıne gtırcez

fmt01

Üye
yaptım da herseyı yukledım bklıyorum program kendını atıo

Sel arkadaşlar hafıza kartımda data yazan bölümü göremiyorum yardımcı olabilirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

Slm arkadaşlar telefonum e51.windows u kurmak istiyorum ama hafıza kartımda data yazan kılasörü göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

banucann

Üye
şunu bir başarırsam çok güzel olacak...bu nokıa e-50 telefonuma çok güveniyorum..ya allah ya bismillah...

Konu Sahibi
data klasörünü kendin oluştur

quest2

Üye
sertifika geçmiş diyor sisx uzantılılarda... sertifika gününü buldum 1 gün önceye alıyorum sertifika başlamamış diyor diğer güne alıyorum sertifika süresi geçmiş... saatine kadar uraştım 1 dk da bile aynı şeyler oluyor kuramadım

adamım dosyaya .rar yazmayı unutmuşsun :P yada bir bildiğin mi var ne

sertifika sorunu varmı acaba ?

3215

Üye
n73 için geçerlimidr kardeşim bu program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...