furyzer0 Üye İnterop toolsun son versiyonlarında kapalı şarj tweakı var ama ben denemedim. Unlock needed yazıyor yanına. Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
İnterop toolsun son versiyonlarında kapalı şarj tweakı var ama ben denemedim. Unlock needed yazıyor yanına. Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
skynet Üye Konu başında ki işlemleri InteropTools ile de yapabilir miyiz ? Örnek: Ekran kutucuk sayısını arttırma yada kapasitif tuşların ışıklarını kapatma
Konu başında ki işlemleri InteropTools ile de yapabilir miyiz ? Örnek: Ekran kutucuk sayısını arttırma yada kapasitif tuşların ışıklarını kapatma
eminemtioner Üye WPTweaker'ı cihazıma kuramıyorum yardım ederseniz sevinirim. İ.Ş. Sürümü:10.0.15223.0
0sıfırcı Üye skynet' Alıntı: Vay be neler yapılıyormuş ta haberim yokmuş Paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... daha bu ne ki eheğğğğehhh daha fazlası var
skynet' Alıntı: Vay be neler yapılıyormuş ta haberim yokmuş Paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... daha bu ne ki eheğğğğehhh daha fazlası var