win8 pil ekran görüntüleriniz ve batarya problemleriniz

ben rekor kırmak için değil rahat kullansam bana yeter yaaa

Konu Sahibi
ya tabiki kullanıyoruz ama şuan için tam randuman alamasakta android cihazlara göre çok çok iyi rahatça kullanalım derken 3g miz sürekli açık olsun gün içerisinde 1 saat internete takılsak bi kaç video izlesek facebock bildirimleri hotmail iletileri alalm 1-2 saat mp3 dinleyelim telefon görüşmelerimize yetecek şarz kalsın bundan iyisi can sağlığı şimdi bizlerde simbian dan kalma bir hafta giden batarya süresine alışkanlığımız var birazda bunun etkisi var bizlerde zamanla her şey rayına oturacak

symbianda ikinci günü gördüğümü hatırlamıyorum.

n97 vardı günde 3 kere şarj ediyordum son anlarında şarj soketi bozulmuştu anakartta çatlak vardı telefonun ama hala çalışıyor ondan alışkanlık kaldı pil seviyesi düşünce korkuyorum direk ya herşeyi kapatyorum filan hele müzik dinlerken düşerse kapatıveriom n97de müzik dinledimmi 3 şarkıda %10-15 gidiyordu

Konu Sahibi
symbianda ikinci günü gördüğümü hatırlamıyorum.

lütfen yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim win8 in tartışılamaz üstünlüğü var ama 10 sene gibi bir süre kullandık android çıkana kadarda vazgeçemediğimiz bir parçamızdı

ben hiç android kullanmadım hiç satmadım symbianı ve nokiayı diyorumya günde 3 kez şarj ettim gene kullandım okadar bozuldu gittim 1100 kullandım yedek samsung veriyorlar yok bana nokia verin yedek diyorum

Tepkiler: onrkrkyn
lütfen yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim win8 in tartışılamaz üstünlüğü var ama 10 sene gibi bir süre kullandık android çıkana kadarda vazgeçemediğimiz bir parçamızdı
Haklısın hakkını yememek lazım, 5800 ve c601 neler çekti elimden ama her şeye rağmen dört dörtlük cihazlardı...

mad-x

Üye
Ben rekoru kırdım zaten. şimdi doyasıya aktif olarak kullanıyorum telefonu. işim gereği office programını bile kullanıyorum. bu şekilde 2 güne yakın gidiyor şarjı. ama oyun oynamıyorum

PureFood

Üye
ben hiç android kullanmadım hiç satmadım symbianı ve nokiayı diyorumya günde 3 kez şarj ettim gene kullandım okadar bozuldu gittim 1100 kullandım yedek samsung veriyorlar yok bana nokia verin yedek diyorum

Sende bendensin bir kere bile Android'li telefonum olmadı Önce S40 sonra S60v3 en son S60V5 dedik kullandık şimdi WP 8'deyim

Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Benim dayanmasına dayanıyor ancak pil göstergesi uyuşmuyor . Dun gece %37de bıraktım sabah gene %37 flndı biraz market takıldın 2 saat kadar fln wifi açık %21 düştü . Telefon geçen sure 1 gün 15 saat kalan 22 gün 5 saat . %37deki hali

Maşallahı var bataryanın ancak şu yazılım olayı canımı sıkıyor