Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wifi Olan Bütün Telefonlar İçin Tv İzleme + bilgisayara baglanma vs. Detaylı Anlatım.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
voldemort1923
Üye
harika bir şey webcam den odayı izledim. süper olmuş. acaba tv izleme olayı için de bilgisayarın açık olması şart mı
The_İllusionist
Üye
Arkadaşlar bana pm atarak veya buraya cevap yazarak bildiğiniz kanalların adreslerinizi gösterirseniz sevinirim.
fenomen5756
Üye
BENİMDE N79'U ALDIĞIMDA YANINDA BİLGİSAYARA KURULDU. BEN DE NE OLDUĞUNU MERAK EDİYORDUM BU "Orb" un
DENİYECEM ! TEŞEKKÜRLER !
yavuz00001
Üye
tesekkurler eline saglik
macman
Üye
thx
cyberboogey
Üye
çok güzel bir paylaşım teşekkürler emeğine sağlık
frestasta
Üye
kardeş program süpermişde benim Pc de dijital tv kartı var kablolu yayın bağlı onuda kurabilme yetenği varmı acep? olsa ne süper olur
cartonpier
Üye
walla nediyeceğimi bilemedim çok sper bi paylaşım çok teşekkür ederim umarım n79 dada sıkıntısız çalışır.. ((((:
yildizkiran
Üye
cok saol arkadas super bi paylasim denedim super calsiiyo emegin icin cok tesekkurler.........
evren3461
Üye
Ellerine sağlık kardeş çok uğraşmışsın emeğine sağlık çok saol
h.polat44
Üye
helal sana.büyük emek vrmişsin.saol
madalimert
Üye
bu programı kullanmak için wireless modemimin olmasımı gerekir yoksa kablolu modemlede olur mu anlayamadım
kademxx
Üye
çok harika
N79 da denedim sorunsuz çalışıyor.
ellerine sağlık
bunun benim konumla ne alakası var anlayamadım. ayrıca bu konuda her hangi bir program yükleme söz konusu değil. ve sitemizi beğenmiyorsan bunu forumda istek öneri veya şikayet bölümlerine yazmalısın. konu başlıkları altında bu tür karalama hoş değil. konumu tekrar gözden geçirmenizi öneririm.
eyvallahbaba
Üye
SANTORSAWYER arkadaş ellerine sağlık hakikaten orjinal bir paylaşım yapmışsın sayende fransız kalmadık teşekkürler.
burhanaga
Üye
hocam ellerine sağlık uraşmıssın bu kadar heleal valla eyvallah tekrar devamınıda bekleriz