Yok. Bende görünmüyor. Neden kiReborn mod ayarlar kısmında reklamlar varmı
Önceki lerde öyleYok. Bende görünmüyor. Neden ki
Yok. Bende görünmüyor. Neden kiReborn mod ayarlar kısmında reklamlar varmı
Plus ayarlarda advertisement altinda reklam varYok. Bende görünmüyor. Neden ki
Gizlenebiliyorİkinci tik gizlenebiliyor mu?
Rica ederim güle güle kullanÇok iyi eline sağlık
HaklısınÜstad bence iki link koymalısın her seferinde bi orjinal ifadeli die birde modifiyeli hali die
Ben şahsen modifiyeli halde olan ifadeli şeklini kullandıgımda karşı tarafa orjinalinden hangi simge gitti die merak edip durdumbence eklemelisin Hayırlı İftarlar

Bu ara çok güncelleme almaya başladıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni Sürümve orJinal Simgeli Linki Buyrun
yetişemiyorum kimi zaman.Bu Whatsappin daha geniş tema kısmı olan bi yer var mi acaba plus ayarlar kısmın yükle yerindeki temelar dişinda ?Bu ara çok güncelleme almaya başladıyetişemiyorum kimi zaman.
Eklendi konuya
Bu Whatsappin daha geniş tema kısmı olan bi yer var mi acaba plus ayarlar kısmın yükle yerindeki temelar dişinda ?
Yazışma sayfasında her yazdığınin yanında resmi çıkıyor ya ve birde altta ayriyeten ek simgeler varya onları nerden kaldırabilirmLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Farklı temalar var burda.
İlk sorunun cevabıYazışma sayfasında her yazdığınin yanında resmi çıkıyor ya ve birde altta ayriyeten ek simgeler varya onları nerden kaldırabilirm
Ayarlar> konuşma ekranı > sohbet altında birkaç seçenek var. Deneyemedim ben ama büyük ihtimalle burdadır sorunun çözümü.Konuşma sayfasının üstünde durum yazısı da gözüküyorya üstte o bölüm
Hallettim kardeşim Saol olduAyarlar> konuşma ekranı > sohbet altında birkaç seçenek var. Deneyemedim ben ama büyük ihtimalle burdadır sorunun çözümü.