Sistem uygulamalarını kaldırabilmek için evet..bunun içinde root atmam gerekiyor demi ?
SM-N910C cihazımdan Maxicep Mobil kullanılarak gönderildi
Root işleminin cihazı garanti kapsamından çıkardığı biliniyor sayaç artacağı için. Bazı modellerde sayaç sıfırlama yapılabiliyor garanti devam ediyor. Şahsen aldığım her telefona ilk işim root atmak olur. ROOT mu daha önemli Garanti mi dersen cevabım ROOT olur herzaman. Rootsuz telefon kullanmak; telefona yüzlerce lira para verip sadece alo demeye benziyor benim için. Root ile telefona tamamen hükmedebilirsin. Bunların tamamı benim fikrimdir. Karar tabiki senindir.cihaz note4 sizce root atmalimıyım atsam ne gibi eksileri olur ??
Güncelleme yok mu hiçRoot işleminin cihazı garanti kapsamından çıkardığı biliniyor sayaç artacağı için. Bazı modellerde sayaç sıfırlama yapılabiliyor garanti devam ediyor. Şahsen aldığım her telefona ilk işim root atmak olur. ROOT mu daha önemli Garanti mi dersen cevabım ROOT olur herzaman. Rootsuz telefon kullanmak; telefona yüzlerce lira para verip sadece alo demeye benziyor benim için. Root ile telefona tamamen hükmedebilirsin. Bunların tamamı benim fikrimdir. Karar tabiki senindir.
Ben farklı biryerden indirdim 1.95 yazıyo. Demek farklı yapımcıGüncelleme gelince uygulama bildirim veriyor. Ayrıca ben de konuya ekliyorum
Aynen birden fazla geliştiricisi var uygulamanın. Birini yükleyip onu takip etmeni öneririmBen farklı biryerden indirdim 1.95 yazıyo. Demek farklı yapımcı
Hangi uygulamayla root atmayı denedin?atıcam root da bu uygulamadan atılmadı bilgisayarsız root atabilirmiyim
Cihaz rootlu ise gömülü uygulamaları titanium backup tarzı bi uygulama ile kaldırın.s6 edfe de gmülü nasıl degişicek bu
Root gerekmezbunun içinde root atmam gerekiyor demi ?
Teşekkürler konuya eklendi.Güncelleme uyarisi geldi 2.0 olmuş sürüm
Yükledim inceleme fırsatım olmadı şuan. Bilgi vereceğim.Yenilikler nedir acaba ?
Teşekkürler ben de konuya ekledim2.02 versiyonu cikti ve orjinal simgelj halini yukledim sitesinden bilginize![]()

Teşekkürler ben de konuya ekledim2.02 versiyonu cikti ve orjinal simgelj halini yukledim sitesinden bilginize![]()