Chat Whatsapp+ Reborn v2.22 YENİ SÜRÜM (28.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye
Çok karışık direk orj whatsappı kurdum hiç ugraşmadım bazı ayarlarıyla oynadim onlineleri gorme seyini ama onu bi sekil yok ettim geri getiremedim sildim orj wp kurdum :D

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
Çok karışık direk orj whatsappı kurdum hiç ugraşmadım bazı ayarlarıyla oynadim onlineleri gorme seyini ama onu bi sekil yok ettim geri getiremedim sildim orj wp kurdum :D
Plus kullanırken ayarlarda (plus sekmesinde) ayarları herzaman SD karta kaydediyorum. Yeni sürüm yüklediğimde sd karttan tekrar cekiyorum eski modda yapmış olduğum tüm ince ayarlarım otomatik geliyor tekrar. Plus kullananlara tavsiye ederim çünkü sık sık güncelleme geliyor her sürümde ayar yapmak dizayn etmek çok uğraştırıyo.

derinfirtina

Üye
Reklam cıkıyor bişey inmiyor tam linkini atıcak varmı

samet1422

samet1422

Üye
yakamoz ben note 4 kullanıyorum whatsabı kaldıramıyrum sadece devre dısı bırak kısmı var nasıl yuklyebılırım bunu

emreli01

emreli01

Üye
Bunun normal Whatsapptan farkı nedir konu sahibi bilgilendirebilirmsn ?

emreli01

emreli01

Üye
Yararı nedir yani

Alcyone

Alcyone

Üye
kardeş nasıl kurcaz orjinalin üzerine mi yoksa orjinalden konuşmaları yedekleyip mi?

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
yakamoz ben note 4 kullanıyorum whatsabı kaldıramıyrum sadece devre dısı bırak kısmı var nasıl yuklyebılırım bunu
Öncelikle whatsapp sohbet ayarlarına gidip sohbeti yedekle.
Ayarlar / uygulama ayarlarına gidip whatsapp a uzun basıp dene kalkması lazım.
Olmuyorsa play store ye gidip arama kısmından whatsapp uygulamasını arayıp bul. Yüklü olan whatsapp çıkacak . yüklemeyi kaldır seçeneği olması lazim . ordan da kaldırabilirsin
Bunun normal Whatsapptan farkı nedir konu sahibi bilgilendirebilirmsn ?
Normal whatsapp ta sadece bildirim sesleri vs. Gibi basit ayarları değiştirebilirken, bu tarz modlanmış sürümler ile aklına ne gelirse değiştirebilirsin. Mesaj renklerinden kişi isim renklerine , bildirim seçenekleri , grup özellikleri , gruptaki kişilerin ileti sayıları , sağ sol konuşma balon şekilleri renkleri , bunlar zevke göre yapılacak özelleştirmeler.
En yararlı gördüklerim ise , gönderilen resim özellikleri ile oynayarak orijinal kalitede karşı tarafa gönderebiliyoruz.
Bir diğer favori özellik , şahsen benim favorimdir, ayarlar kısmından çevrimiçi durum özelliğini aktif edince kişi çevrimiçi olunca anında uyarı verir. İnce bi detay, profilinizi izleyenleri de gorebiliyorsunuz bu özellik sayesinde.
kardeş nasıl kurcaz orjinalin üzerine mi yoksa orjinalden konuşmaları yedekleyip mi?
Aynen. Orijinali kur konusmanı yedekle orijinali kaldır bunu kur yedeği geri yükle tamamdır.

samet1422

samet1422

Üye
D
Olmuyorsa play store ye gidip arama kısmından whatsapp uygulamasını arayıp bul. Yüklü olan whatsapp çıkacak . yüklemeyi kaldır seçeneği olması lazim . ordan da kaldırabilirsin

Normal whatsapp ta sadece bildirim sesleri vs. Gibi basit ayarları değiştirebilirken, bu tarz modlanmış sürümler ile aklına ne gelirse değiştirebilirsin. Mesaj renklerinden kişi isim renklerine , bildirim seçenekleri , grup özellikleri , gruptaki kişilerin ileti sayıları , sağ sol konuşma balon şekilleri renkleri , bunlar zevke göre yapılacak özelleştirmeler.
En yararlı gördüklerim ise , gönderilen resim özellikleri ile oynayarak orijinal kalitede karşı tarafa gönderebiliyoruz.
Bir diğer favori özellik , şahsen benim favorimdir, ayarlar kısmından çevrimiçi durum özelliğini aktif edince kişi çevrimiçi olunca anında uyarı verir. İnce bi detay, profilinizi izleyenleri de gorebiliyorsunuz bu özellik sayesinde.

Aynen. Orijinali kur konusmanı yedekle orijinali kaldır bunu kur yedeği geri yükle tamamdır.

DENEDIM KARDEŞİM PLAY DA KALDIR YOK GUNCELLE VAR O DA DEVRE DISI BIRAKRSAM OYLE YAZYO UYGULAMALARDADA DEVRE DISI VAR VAR GUNCELLEMEYI SIL VAR BASKA BIS EYOK

emreli01

emreli01

Üye

Vaay peki ban riski felan var mi

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
D
DENEDIM KARDEŞİM PLAY DA KALDIR YOK GUNCELLE VAR O DA DEVRE DISI BIRAKRSAM OYLE YAZYO UYGULAMALARDADA DEVRE DISI VAR VAR GUNCELLEMEYI SIL VAR BASKA BIS EYOK
Uygulama kaldır seçeneği nasıl olmaz merak ettim. Cihaz root lu mu. Yada farklı ROM falan mı yüklü

samet1422

samet1422

Üye
Uygulama kaldır seçeneği nasıl olmaz merak ettim. Cihaz root lu mu. Yada farklı ROM falan mı yüklü
AHYR CIHAZI SIFR ALDIM ORJNAL GLAXY NOTE 4 KARDEŞ TELE GACTORY RESET YAPSAM OLUR MU DYECEM DE ORJINALI KURUP SILMEK GEREKIYR YA ONCE GEEN KALMAZSA DYE YAPMIOM

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
6 - 7 aydır bu şekilde mod lu sürümleri kullaniyorum. 1 kere bile ban yemedim. Sağdan soldan yüklemek yerine bir geliştiriciyi takip eder onun modladigi sürümü kullanmaya özen gosterirseniz ban ihtimali olmaz pek. Ben şuan bu elemanı takip ediyorum

emreli01

emreli01

Üye
6 - 7 aydır bu şekilde mod lu sürümleri kullaniyorum. 1 kere bile ban yemedim. Sağdan soldan yüklemek yerine bir geliştiriciyi takip eder onun modladigi sürümü kullanmaya özen gosterirseniz ban ihtimali olmaz pek. Ben şuan bu elemanı takip ediyorum
Peki guncellenmedigu durumlarda ban riski oluyor mu ?

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi
Peki guncellenmedigu durumlarda ban riski oluyor mu ?
Zannetmiyorum. Bu bırakır bir diğeri baslar modlamaya. Bundan önce takip ettiğim eleman bıraktı buna geçtim burdan devam ettim . velhasıl bitmez bu

Son düzenleme:
emreli01

emreli01

Üye
Zannetmiyorum. Bu bırakır bir diğeri baslar modlamaya. Bundan önce takip ettiğim eleman bıraktı buna geçtim butdan devam ettim . velhasıl bitmez bu
Banlanma durumunda ban Birdaha kirilmiyor mu

yakamoz1319

Üye
    Konu Sahibi

AHYR CIHAZI SIFR ALDIM ORJNAL GLAXY NOTE 4 KARDEŞ TELE GACTORY RESET YAPSAM OLUR MU DYECEM DE ORJINALI KURUP SILMEK GEREKIYR YA ONCE GEEN KALMAZSA DYE YAPMIOM
Bu sadece whatsapp ta mi oluyor, diğer uygulamaları kaldirabiliyor musun
Banlanma durumunda ban Birdaha kirilmiyor mu
Hic ban yemedim, yiyenlerden duyduğum kadarıyla 1,2 günlük ban atıyorlar.
Ban yemeyeceğine emin olabilirsin kardeşim . Adamlar işin piri. Sürümün adi zaten antiban :)

• Beğen
Tepkiler: samet1422
emreli01

emreli01

Üye
Bu sadece whatsapp ta mi oluyor, diğer uygulamaları kaldirabiliyor musun

Hic ban yemedim, yiyenlerden duyduğum kadarıyla 1,2 günlük ban atıyorlar.
Ban yemeyeceğine emin olabilirsin kardeşim . Adamlar işin piri. Sürümün adi zaten antiban :)
Eyvallah kardeşim şimdiki konuşma geçmişimi kaybetmemem için ne yapmam lazım

Üst Alt