Plus kullanırken ayarlarda (plus sekmesinde) ayarları herzaman SD karta kaydediyorum. Yeni sürüm yüklediğimde sd karttan tekrar cekiyorum eski modda yapmış olduğum tüm ince ayarlarım otomatik geliyor tekrar. Plus kullananlara tavsiye ederim çünkü sık sık güncelleme geliyor her sürümde ayar yapmak dizayn etmek çok uğraştırıyo.Çok karışık direk orj whatsappı kurdum hiç ugraşmadım bazı ayarlarıyla oynadim onlineleri gorme seyini ama onu bi sekil yok ettim geri getiremedim sildim orj wp kurdum![]()
Marketten mega uygulamasını indirmen gerekiyorReklam cıkıyor bişey inmiyor tam linkini atıcak varmı
LİNKLERİ KENDİ DRIVE ıma UPLOAD ETTİM. SORUNSUZ İNDİREBİLİRSİNİZ...Reklam cıkıyor bişey inmiyor tam linkini atıcak varmı
Öncelikle whatsapp sohbet ayarlarına gidip sohbeti yedekle.yakamoz ben note 4 kullanıyorum whatsabı kaldıramıyrum sadece devre dısı bırak kısmı var nasıl yuklyebılırım bunu
Normal whatsapp ta sadece bildirim sesleri vs. Gibi basit ayarları değiştirebilirken, bu tarz modlanmış sürümler ile aklına ne gelirse değiştirebilirsin. Mesaj renklerinden kişi isim renklerine , bildirim seçenekleri , grup özellikleri , gruptaki kişilerin ileti sayıları , sağ sol konuşma balon şekilleri renkleri , bunlar zevke göre yapılacak özelleştirmeler.Bunun normal Whatsapptan farkı nedir konu sahibi bilgilendirebilirmsn ?
Aynen. Orijinali kur konusmanı yedekle orijinali kaldır bunu kur yedeği geri yükle tamamdır.kardeş nasıl kurcaz orjinalin üzerine mi yoksa orjinalden konuşmaları yedekleyip mi?
Dkardeş nasıl kurcaz orjinalin üzerine mi yoksa orjinalden konuşmaları yedekleyip mi?
Öncelikle whatsapp sohbet ayarlarına gidip sohbeti yedekle.
Ayarlar / uygulama ayarlarına gidip whatsapp a uzun basıp dene kalkması lazım.
Olmuyorsa play store ye gidip arama kısmından whatsapp uygulamasını arayıp bul. Yüklü olan whatsapp çıkacak . yüklemeyi kaldır seçeneği olması lazim . ordan da kaldırabilirsin
Normal whatsapp ta sadece bildirim sesleri vs. Gibi basit ayarları değiştirebilirken, bu tarz modlanmış sürümler ile aklına ne gelirse değiştirebilirsin. Mesaj renklerinden kişi isim renklerine , bildirim seçenekleri , grup özellikleri , gruptaki kişilerin ileti sayıları , sağ sol konuşma balon şekilleri renkleri , bunlar zevke göre yapılacak özelleştirmeler.
En yararlı gördüklerim ise , gönderilen resim özellikleri ile oynayarak orijinal kalitede karşı tarafa gönderebiliyoruz.
Bir diğer favori özellik , şahsen benim favorimdir, ayarlar kısmından çevrimiçi durum özelliğini aktif edince kişi çevrimiçi olunca anında uyarı verir. İnce bi detay, profilinizi izleyenleri de gorebiliyorsunuz bu özellik sayesinde.
Aynen. Orijinali kur konusmanı yedekle orijinali kaldır bunu kur yedeği geri yükle tamamdır.
Öncelikle whatsapp sohbet ayarlarına gidip sohbeti yedekle.
Olmuyorsa play store ye gidip arama kısmından whatsapp uygulamasını arayıp bul. Yüklü olan whatsapp çıkacak . yüklemeyi kaldır seçeneği olması lazim . ordan da kaldırabilirsin
Normal whatsapp ta sadece bildirim sesleri vs. Gibi basit ayarları değiştirebilirken, bu tarz modlanmış sürümler ile aklına ne gelirse değiştirebilirsin. Mesaj renklerinden kişi isim renklerine , bildirim seçenekleri , grup özellikleri , gruptaki kişilerin ileti sayıları , sağ sol konuşma balon şekilleri renkleri , bunlar zevke göre yapılacak özelleştirmeler.
En yararlı gördüklerim ise , gönderilen resim özellikleri ile oynayarak orijinal kalitede karşı tarafa gönderebiliyoruz.
Bir diğer favori özellik , şahsen benim favorimdir, ayarlar kısmından çevrimiçi durum özelliğini aktif edince kişi çevrimiçi olunca anında uyarı verir. İnce bi detay, profilinizi izleyenleri de gorebiliyorsunuz bu özellik sayesinde.
Aynen. Orijinali kur konusmanı yedekle orijinali kaldır bunu kur yedeği geri yükle tamamdır.
Vaay peki ban riski felan var miÖncelikle whatsapp sohbet ayarlarına gidip sohbeti yedekle.
Uygulama kaldır seçeneği nasıl olmaz merak ettim. Cihaz root lu mu. Yada farklı ROM falan mı yüklüD
DENEDIM KARDEŞİM PLAY DA KALDIR YOK GUNCELLE VAR O DA DEVRE DISI BIRAKRSAM OYLE YAZYO UYGULAMALARDADA DEVRE DISI VAR VAR GUNCELLEMEYI SIL VAR BASKA BIS EYOK
DENEDIM KARDEŞİM PLAY DA KALDIR YOK GUNCELLE VAR O DA DEVRE DISI BIRAKRSAM OYLE YAZYO UYGULAMALARDADA DEVRE DISI VAR VAR GUNCELLEMEYI SIL VAR BASKA BIS EYOKVaay peki ban riski felan var mi
AHYR CIHAZI SIFR ALDIM ORJNAL GLAXY NOTE 4 KARDEŞ TELE GACTORY RESET YAPSAM OLUR MU DYECEM DE ORJINALI KURUP SILMEK GEREKIYR YA ONCE GEEN KALMAZSA DYE YAPMIOMUygulama kaldır seçeneği nasıl olmaz merak ettim. Cihaz root lu mu. Yada farklı ROM falan mı yüklü
6 - 7 aydır bu şekilde mod lu sürümleri kullaniyorum. 1 kere bile ban yemedim. Sağdan soldan yüklemek yerine bir geliştiriciyi takip eder onun modladigi sürümü kullanmaya özen gosterirseniz ban ihtimali olmaz pek. Ben şuan bu elemanı takip ediyorumVaay peki ban riski felan var mi
Peki guncellenmedigu durumlarda ban riski oluyor mu ?6 - 7 aydır bu şekilde mod lu sürümleri kullaniyorum. 1 kere bile ban yemedim. Sağdan soldan yüklemek yerine bir geliştiriciyi takip eder onun modladigi sürümü kullanmaya özen gosterirseniz ban ihtimali olmaz pek. Ben şuan bu elemanı takip ediyorum
Zannetmiyorum. Bu bırakır bir diğeri baslar modlamaya. Bundan önce takip ettiğim eleman bıraktı buna geçtim burdan devam ettim . velhasıl bitmez buPeki guncellenmedigu durumlarda ban riski oluyor mu ?
Banlanma durumunda ban Birdaha kirilmiyor muZannetmiyorum. Bu bırakır bir diğeri baslar modlamaya. Bundan önce takip ettiğim eleman bıraktı buna geçtim butdan devam ettim . velhasıl bitmez bu
Bu sadece whatsapp ta mi oluyor, diğer uygulamaları kaldirabiliyor musunDENEDIM KARDEŞİM PLAY DA KALDIR YOK GUNCELLE VAR O DA DEVRE DISI BIRAKRSAM OYLE YAZYO UYGULAMALARDADA DEVRE DISI VAR VAR GUNCELLEMEYI SIL VAR BASKA BIS EYOK
AHYR CIHAZI SIFR ALDIM ORJNAL GLAXY NOTE 4 KARDEŞ TELE GACTORY RESET YAPSAM OLUR MU DYECEM DE ORJINALI KURUP SILMEK GEREKIYR YA ONCE GEEN KALMAZSA DYE YAPMIOM
Hic ban yemedim, yiyenlerden duyduğum kadarıyla 1,2 günlük ban atıyorlar.Banlanma durumunda ban Birdaha kirilmiyor mu

Eyvallah kardeşim şimdiki konuşma geçmişimi kaybetmemem için ne yapmam lazımBu sadece whatsapp ta mi oluyor, diğer uygulamaları kaldirabiliyor musun
Hic ban yemedim, yiyenlerden duyduğum kadarıyla 1,2 günlük ban atıyorlar.
Ban yemeyeceğine emin olabilirsin kardeşim . Adamlar işin piri. Sürümün adi zaten antiban![]()