DENEDIM KARDEŞİM PLAY DA KALDIR YOK GUNCELLE VAR O DA DEVRE DISI BIRAKRSAM OYLE YAZYO UYGULAMALARDADA DEVRE DISI VAR VAR GUNCELLEMEYI SIL VAR BASKA BIS EYOK
AHYR CIHAZI SIFR ALDIM ORJNAL GLAXY NOTE 4 KARDEŞ TELE GACTORY RESET YAPSAM OLUR MU DYECEM DE ORJINALI KURUP SILMEK GEREKIYR YA ONCE GEEN KALMAZSA DYE YAPMIOM
Banlanma durumunda ban Birdaha kirilmiyor mu
DENEDIM KARDEŞİM PLAY DA KALDIR YOK GUNCELLE VAR O DA DEVRE DISI BIRAKRSAM OYLE YAZYO UYGULAMALARDADA DEVRE DISI VAR VAR GUNCELLEMEYI SIL VAR BASKA BIS EYOK
AHYR CIHAZI SIFR ALDIM ORJNAL GLAXY NOTE 4 KARDEŞ TELE GACTORY RESET YAPSAM OLUR MU DYECEM DE ORJINALI KURUP SILMEK GEREKIYR YA ONCE GEEN KALMAZSA DYE YAPMIOM
EBanlanma durumunda ban Birdaha kirilmiyor mu
EWET FACE VE INSTAGRAM DA OYLEBu sadece whatsapp ta mi oluyor, diğer uygulamaları kaldirabiliyor musun
Hic ban yemedim, yiyenlerden duyduğum kadarıyla 1,2 günlük ban atıyorlar.
Ban yemeyeceğine emin olabilirsin kardeşim . Adamlar işin piri. Sürümün adi zaten antiban![]()
Senin sorunu anladım . Whatsapp orijinal roma entegre edilmiş . Sistem uygulaması olarak yüklemişler. Factory reset de yapsan silinmez. Tek çare telefonu rootlayıp titanium backup tarzı bi programla kaldırmak .E
EWET FACE VE INSTAGRAM DA OYLE
KARDEŞ ŞİMDİ TELI SIFRLIYRUM FACTORY RESET ACILINCA İNSTAGRAM FACE FLN GLIO DREK BN YUKLEMEDEN AMA ACTIGIM ZAMN HERHANGI BIRINI GUNCELLEMEDEN ACILMIYOR ONLA BNDE GNCELLIYOM YANI MAGAZAN INDRIP KURMADIM COGUNU YUKLU GELDI BEN GUNCELLEDİM
Whatsapp PLUS ayarları>Bir diğer favori özellik , şahsen benim favorimdir, ayarlar kısmından çevrimiçi durum özelliğini aktif edince kişi çevrimiçi olunca anında uyarı verir. İnce bi detay, profilinizi izleyenleri de gorebiliyorsunuz bu özellik sayesinde.
Burdaki sonda yazidin özelliği nasıl kullanacam ?
Profilimi inceleyeni nasıl görebiliyorum ? Diğerini yaptım kardeşim eyvallahWhatsapp PLUS ayarları>
>2. Ana/Sohbetler ekranına gir
>2.5 Kişi Çevrimiçi Tostu gir
>2.5.1 Aktif et
>2.5.1T Beep sesi yada benzeri kısa bi ses seç (yada sessizde kalsın sana kalmış)
ayarlama bu şekilde.
Olma mıAnladım kardeşim çok güzel oldubaska böyle faydalı okupta aktif olmayı bekleyen özellikler var mi ?

Buda süperdiOlma mı
PLUS Ayarlar
> 2 Ana/sohbetler ekranı
> 2.2 Sohbet Satırları
> 2.2.19 Kişi Durumunu Göster (Herzaman)
Sohbet kişilerinin yanında durum bilgisi görünür.
2.2.20 rengi kırmızı seçince güzel bi görüntü çıkar ortaya.
Ayrıca 1 . 2 . 21 deki ayarı da aktif yapmakta fayda var
kimin açık olduğunu kimin açık olmadığını konuşma bölümünde görebiliyorum
baska varmı sıkıyorsam özür dilerim 
Farklı bi tarayıcıda indirmeyi denedin mi. Drive de sıkıntı yok >> zippyshare linki geliyor ...İnmiyor kardeşim dönüp duruyor zippy felan upload etsen zahmet olmazsa...
Ne sıkması. Önemli değil. Suan aklımdakiler ve keşfedebildiklerim bunlar. Renklendirme boyut ayarları simge renkleri fana onları saymadım kurcalayarak bulursun. Aklıma geldikçe paylaşırım farklı bisey bulursam. Sen bulursan bize de paylaşBuda süperdikimin açık olduğunu kimin açık olmadığını konuşma bölümünde görebiliyorum
baska varmı sıkıyorsam özür dilerim
![]()
Rica ederim .indirdim denedim de tek iyi yanı tikleri kaldırabilmemiz ancak sadece 1 tane gizlilik özelliği enazından bana yetmiyor yine de emeğine sağlık her şeye rağmen iş görebilir, yedekledim belki lazım olur![]()
Konu altında 2 adet farklı link var. Orijinal ifadeler için ikinci linki kullanHerşey iyi güzelde şu emojileri orjinal yapamazmıyız?
cihaz note4 whatsapp kaldırılmıyor devre dışi bırakılıyor ondan olabilirmi
SM-N910C cihazımdan Maxicep Mobil kullanılarak gönderildi