Whatsapp güncellemesi hakkında haberler

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulamanın hakkında kısmına girip bize ulaşın kısmının altında yazan [email protected] a basarak hotmail adresinizle türkçe olarak mailinizi atabilirsiniz. Ben az önce yazıp gönderdim. Herkes üslubuyla yazıp tepkisini dile getirirse uygulama geliştiricilerde kayıtsız kalamaz bence.:oke:
Adam haklı beyler, asılın.

kursat99

kursat99

Üye
Hemen güzel bir üslupla mesaj attım destek ekibine.:ehe Cevap gelince hemen burada paylaşacağım. Siz de gelince paylaşın. :oke:

partyhard

Üye
kalıp olarak cevap veriyolar bende atıcam sizin için ama cevapları büyük ihtimal geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. çalışmalarımız devam ediyor.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
kalıp olarak cevap veriyolar bende atıcam sizin için ama cevapları büyük ihtimal geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. çalışmalarımız devam ediyor.
Aynen kalıp cevaplar beni sinir ediyor adam gibi açıklama yapmıyorlar.
kimse istemiyorsa güzeliz demektir :) yapmıyorlarsa yapmasınlar microsoft kendi yapar elbet alternatifler.
Whatsapp ın alternatifi olamaz ki microsoft ancak teşvik için bir ücret öder. Düştüğümüz hallere bak :) koskoca whatsapp uygulaması windows phone için güncelleme yapmıyor

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bana cevap geldi.
Merhaba,

WhatsApp ile iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz. Hesabınızı WhatsApp uygulamasının içinden silebilirsiniz. Güvenlik ve gizlilik nedenlerinden dolayı destek kanalımız ile hesabınızı silemiyoruz. Hesabınızı silmek için talimatları buradan bulabilirsiniz:

iPhone:
Android:
BlackBerry:
Nokia:
Windows Phone:

Eğer yeni bir telefona geçiyorsanız, yeni telefonunuza WhatsApp'ı yüklemeniz yeterlidir- hesabınızı silmenize gerek yoktur.

Bu yanıtımız sorularınıza cevap vermediyse, özür dileriz. Bu durumda size yardımcı olabilmemiz için lütfen bu e-postayı yanıtlayın.

Teşekkür ederiz.

WhatsApp Destek Ekibi

*Interested in translating WhatsApp into Turkish? Please visit *

kursat99

kursat99

Üye
Bana cevap geldi.
Merhaba,

WhatsApp ile iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz. Hesabınızı WhatsApp uygulamasının içinden silebilirsiniz. Güvenlik ve gizlilik nedenlerinden dolayı destek kanalımız ile hesabınızı silemiyoruz. Hesabınızı silmek için talimatları buradan bulabilirsiniz:

iPhone:
Android:
BlackBerry:
Nokia:
Windows Phone:

Eğer yeni bir telefona geçiyorsanız, yeni telefonunuza WhatsApp'ı yüklemeniz yeterlidir- hesabınızı silmenize gerek yoktur.

Bu yanıtımız sorularınıza cevap vermediyse, özür dileriz. Bu durumda size yardımcı olabilmemiz için lütfen bu e-postayı yanıtlayın.

Teşekkür ederiz.

WhatsApp Destek Ekibi

Ama bu otomatik gönderilen cevap. Yani bilgisayar tarafından. Herhangi bir mesaj attığında otomatik olarak bilgisayar sana hemen bu mesajı gönderiyor.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar bizimle dalga geçiyor herhalde, aynısı bana da geldi. Silin hesapları, kullanmayın demek istiyorlar sanırsam :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar bana da aynısı geldi :) Gerçekten ilginç adamlar :) neyse zaten çok kullandığım yoktu silerim gider çok önemli değil :)

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar bana da aynısı geldi :) Gerçekten ilginç adamlar :) neyse zaten çok kullandığım yoktu silerim gider çok önemli değil :)
Adamlar bizimle dalga geçiyor herhalde, aynısı bana da geldi. Silin hesapları, kullanmayın demek istiyorlar sanırsam

Aynısı derken hangisi?

WhatsApp ekibine attığım mesaj sonrası aldığım cevap, Merhaba, Mesajınız için teşekkür ederiz. Önerilerinize önem veriyoruz ama Windows Phone için şu anda yeni bir güncellememiz yok. Fakat, ürün geliştiricilerimiz size üstün kalite bir güncelleme sunmak için çalışmaktadırlar. Maalesef, size kesin bir tarih ile ilgili söz veremesek de lütfen Windows Phone güncellemesi üzerinde çalıştığımızdan emin olun. Eğer başka sorularınız veya endişeleriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! Jami T. WhatsApp Destek Ekibi

Bu mu?

Bana cevap geldi.
Merhaba,

iPhone:
Android:
BlackBerry:
Nokia:
Windows Phone:

Teşekkür ederiz.

WhatsApp Destek Ekibi

Bu mu?

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Arkadaşlar bu cevaplar auto-reply yani ellerine mesajların ulaştığına dair sizlere otomatik bir cevap iletiyorlar. Merak etmeyin en kısa zamanda cevap vermeye çalışacaklardır. Daha önce benim WhatsApp Inc. ile bazı iletişimlerim oldu önce bu mail geliyor ardından ilgili kişi size geri dönüş sağlıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
size yapacaklari geri donuşun de pek bir anlami yok şoyle ki; gecen hafta tapatalk'in uygulamasi icin mail attim sacmsladilar resmen peşinden kapali beta incelemesi wpcentralde yayinlandi:kop:

evarietyw

evarietyw

Üye
Bende kiloo Games ve imangi Studio ya mail attım kiloo Games donuş yapılacaktır diye mail attı bakalım ne olacak :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Önemli olan burada aslında cevap vermemeleri veya otomatik cevap göndermeleri değil, önemli olan bizlerin koyun gibi beklemediği ve ortada olan yanlışlıklara karşı tepkili olduğumuzu göstermek. Adamlar da ona göre eninde sonunda kendilerine çeki düzen vereceklerdir. Benim şahsi görüşüm bu yönde. Ben çok kullanmıyorum bu uygulamayı artık ama sırf buradaki arkadaşları düşünerek yazdım şikayet mailini :D

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Önemli olan burada aslında cevap vermemeleri veya otomatik cevap göndermeleri değil, önemli olan bizlerin koyun gibi beklemediği ve ortada olan yanlışlıklara karşı tepkili olduğumuzu göstermek. Adamlar da ona göre eninde sonunda kendilerine çeki düzen vereceklerdir. Benim şahsi görüşüm bu yönde. Ben çok kullanmıyorum bu uygulamayı artık ama sırf buradaki arkadaşları düşünerek yazdım şikayet mailini :D
Eyvallah yoldaş :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Bende kiloo Games ve imangi Studio ya mail attım kiloo Games donuş yapılacaktır diye mail attı bakalım ne olacak :)

Ben attım ileride bir çok sistemde Subway Surfers ı indirilebilir hala getireceğiz diye bi cevap geldi

kursat99

kursat99

Üye
Ben attım ileride bir çok sistemde Subway Surfers ı indirilebilir hala getireceğiz diye bi cevap geldi

Aynen. Bana da "Şu anda olabilecek tüm sistemlere çıkartmaya çalışıyoruz." anlamında bir mesaj gelmişti.

evarietyw

evarietyw

Üye
Hi,

Thanks for your inquiry.
We're currently reviewing the future of Subway Surfers, but we strive to release it on as many platforms as possible.

Best Regards,
Kiloo

banada bu geldi :)

kursat99

kursat99

Üye
Hi,

Thanks for your inquiry.
We're currently reviewing the future of Subway Surfers, but we strive to release it on as many platforms as possible.

Best Regards,
Kiloo

banada bu geldi :)

Banada tıpatıp aynısı geldi...

serecans

serecans

Üye
kopyala yapıştır yapmışlar

Üst Alt