Dexter Morgan
Üye
-
Konu Sahibi
-
insider,facebook,twitter hep çalısıyor arka planda ama whatsapp gibi sarj yiyen yok. ayrıca whatsapp'ı ben wifi ile kullanıyorum resmen sömürüyorbence watshap a has bir şey değil 3g açık olarak sürekli bildirim gerektiren tüm uygulamalar da oluyor arka planda sürekli çalışıyor ve doğal olarakta şarzı çok yiyor.
hocam anlamadım gerçekten acaba tüm platformlar mı böyle?Size katılıyorum, telefonu sıfırlayıp şarjı fullediğimde son şarjdan geçen süre 14 saat ve şarj hala %100 idi. Telefonla sadece 1-2 arama yapmıştım bu arada wifi ilede 2 dk faceye baktım. Fakat whatsappı insideri falan kurunca şarj suresi çok azalıyor.
ben direk sildiminsider bende de yüklü fazla fark etmiyor şarja.cüzi miktarda yiyor..yarım saatte bir bağlanıp bilgileri alıyor o kadar..ama whatsapp 7/24 bağlı..o yüzden çok sömürür..ben de kapatıp deneyim bakalım ne kadar fark edecek.zaten lütfedip de yazan yok
ben direk sildim
@Mia Alfanso sonuç ortada
@csH hocam valla arkaplan ne kadar etkili olur bilemem ki arka planı kapayınca programın amacı kalmıyor mesaj gelse göremiyeceğiz
her türlü yiyor denendiarada Bi girip bakarız mesaj var mı diye silmek mantıklı değil arka planda çalışmayınca yemez herhalde
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
mantıklı konusuyosun ama arka planı kapayıp arada girince yine yiyorHocam ben hep teli güç tasarrufunda kullanıyorum. Daha aldığım günden beri hiç,çıkarmadımAma ben de hala sömürüyor.uygulamayı arada açıp bakarsanız gebe aynı olur. Aklımıza geldikçe girin. Ben öyle yapıyorum. Öbür türlü olmuyor çok şarj gidiyor. Birde devamlı açık olmasının bir mantığı da yok yani.
okurken beynim yandıAncak Devre Dışı Bırakmak Lazım Omadıkça
okurken beynim yandı
wpdede var arka plan kapama ama işe yaramıyor galibaAndroidde Devre Dışı Bırakma Var Ayarlarda
wpdede var arka plan kapama ama işe yaramıyor galiba
her türlü yiyor denendi
mantıklı konusuyosun ama arka planı kapayıp arada girince yine yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?